Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Λειτουργεί άνετα με αυτόν τον τρόπο..!
Δοκιμασμένο πολλάκις!!;)

Σε πάρα πολλές πιτσαρίες (παραγγελίες) αλλά κ γνωστοί μου το κάνουν έτσι ιδιαίτερα όταν είναι πολύ καυτές..
Τουλάχιστον στο να μην χαλάει (κολλάει) το κέντρο μεταξύ τους δεν εξυπηρετεί..
Πολλές φορές μας έχουν φέρει πίτσα "άνω κάτω"..
Κ θυμάμαι ότι μικρός ακόμη είχα ρωτήσει μεγαλύτερους αλλά κ σε μία πιτσαρία κ μου είχαν δώσει αυτή ακριβώς την απάντηση.
Οτι χρησιμεύει για να ακουμπά πάνω κομμάτι πίτσας..:)

Αν κ στην Ιταλία που σπούδαζα δεν το είχα συναντήσει απ' όσο μπορώ να θυμηθώ..:thumbsdown:
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Τουλάχιστον στο να μην χαλάει (κολλάει) το κέντρο μεταξύ τους δεν εξυπηρετεί..
Ακριβώς γι αυτό μπαίνει, για να μην "κάθονται" τα ζεστά κουτιά στο κέντρο όταν στοιβάζονται .
Πολλές φορές μας έχουν φέρει πίτσα "άνω κάτω"..
...και θα 'πρεπε να την πάρουν πίσω. :wink:
Κ θυμάμαι ότι μικρός ακόμη είχα ρωτήσει μεγαλύτερους αλλά κ σε μία πιτσαρία κ μου είχαν δώσει αυτή ακριβώς την απάντηση.
Οτι χρησιμεύει για να ακουμπά πάνω κομμάτι πίτσας..:)
Ελληνική πατέντα άνευ ουσίας αφού οι λεπτές ζύμες κρεμάνε από παντού. Καλύτερα σε πιάτο.
 

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Ακριβώς γι αυτό μπαίνει, για να μην "κάθονται" τα ζεστά κουτιά στο κέντρο όταν στοιβάζονται

47955b7e8aaaeae01a0574fee0e18bb2.jpg


...και θα 'πρεπε να την πάρουν πίσω. :wink:.
Μπά.. με την πείνα που είχαμε κ με τέτοια αναμονή την φάγαμε κανονικώς!!:D


Ελληνική πατέντα άνευ ουσίας αφού οι λεπτές ζύμες κρεμάνε από παντού. Καλύτερα σε πιάτο.
Για την πατέντα συμφωνώ..
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καλές πιτσαρίες που σέβονται τους πελάτες τους κ τα χρήματα που λαμβάνουν από αυτούς..!;)
 











Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
- αποφάσισα να φέρω το μήνα Αύγουστο νωρίτερα . . . κwλιοί στον φούρνο με αλάτι πιπέρι & σκόρδο ( του πάει αλλά το βαραίνει ) . . . προθερμαίνουμε το φούρνο γερά στους 230 & μετά βάζουμε τα ψάρια , τα ψήνουμε στους 190 ( πάνω / κάτω , όχι στον αέρα ) και σε 25΄ ( αναλόγως μεγέθους ) είμαστε έτοιμοι . . . με αυτόν τον τρόπο γίνονται καλοψημένα και ζουμερά

- κάπου στην μέση του ψησίματος , θυμηθείτε τον Απόστολο Γκλέτσο


DSC_0225.JPG
 





bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.038
Reaction score
41.317
Μεγαλο και σκληρο...



View attachment 131644
Δεν το νομίζω....:D:p

20181018_155952.jpg

[DOUBLEPOST=1562330932][/DOUBLEPOST]
E ν ν ο ε ί τ α ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι!!:geek:
Εχω τη εντύπωση πως δεν χαίρει αποδοχής ο τραχανάς μου, Γι αυτό ρώτηξα...:D
Τραχανάς το πρωί!!
20190705_150606.jpg


Γιουβέτσι κλασικό με μοσχάρι το μεσημέρι!!:drinks:

20181021_143635.jpg
 

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.377


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.157
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top