Κορυφαιες mm κεφαλες κατω απο 1000 ευρω

Μηνύματα
676
Reaction score
395
Οπως γραφει και ο τιτλος ποιες κεφαλες ειναι αναλυτικες και συγχρονως γλυκοηχες με γεματο ηχο; Οσο και να εψαξα δεν βρηκα ξεκαθαρη εικονα στο διαδικτυο. Αν καποιος εχει mm που να ειναι ικανοποιημενος ας μοιραστει τις αποψεις του. Μια gold greydo που ειχα ηταν γκυκοηχη αλλα καθολου αναλυτικη. Το αντιθετο μια nagaoka 500.
 



PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
Το αντιθετο μια nagaoka 500.
Αν εννοεις οτι η ΜΡ500 ηταν αναλυτικη αλλα οχι "γλυκοηχη" τοτε θα ελεγα οτι δεν φταιει αυτη.
Μπορεις επισης κατω απο τα 1000 ευρω να σκεφτεις και την πιθανοτητα καποιων υψηλοεξοδων MC.
 

dcure

Επαγγελματίας
Μηνύματα
761
Reaction score
349
Αγαπητέ συμφορίτη το να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιο προιόν χωρίς όμως να ξέρεις να το υποστηρίξεις σωστά ,μάλλον είναι αυτό που σε φέρνει σε λάθος αποτελέσμτα όπως πχ η Grado Prestige Gold,,,,,,λες γλυκόηχη και καθόλου αναλυτική?Καθόλου αναλυτική σημαίνει πολλά......λάθος phono stage? λάθος στήσιμο? λάθος βραχίονα? λάθος καλλώδια κτλ κτλ .Εχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια με αυτές τις κεφαλές και μπορώ να πω μετά βαβαιότητας ότι η prestige gold είναι μία από τις καλλύτερες κεφαλές mm στήν κατηγορία μέχρι 300 ευρώ.Εχει και τις χροιές της και τον πλούτο που αρμόζει στο αναλογικό ήχο αλλά και την λεπτομέρεια και πληροφορία που πρέπει,Nagaoka δεν είχα ποτέ και δέν έχω άποψη αλλά από ότι λένε είναι εξίσου καλλές!
Καλό ψάξιμο!
 

Μηνύματα
606
Reaction score
577
Στο διαδίκτυο ψάχνεις πως παίζουν η κέφάλές?
Πήγαινε σε 2-3 στούντιο που να έχουν στημενες κέφάλές αυτής της κατηγορίας
Και σε 2-3 φίλους και βγάλε συμπέρασμα μόνος σου.
 

Μηνύματα
2.274
Reaction score
968
Tα ακόλουθα αφορούν σε κεφαλές κάτω από 500 ευρώ:

H Nagaoka κατασκευάζει κεφαλές κινητού μαγνήτη με πλούσιο / γεμάτο ηχητικό χαρακτήρα (σχετικά μαλακό), ικανοποιητική τονικότητα, λεπτομέρεια, “ζεστασιά” και σχετικά χαμηλό θόρυβο επιφανείας. Γενικά, έχουν παρόμοια ακουστικά χαρακτηριστικά με τη δημοφιλή κεφαλή κινητού πηνίου Denon DL-103.

Η σειρά Goldring 1000 αρχίζει από 230 ευρώ, διαθέτει εξαιρετική τονική ισορροπία, “ζεστασιά”, ικανότητα παρακολούθησης, επαρκές μπάσο και υψηλές συχνότητες. Ως προς τις αντίστοιχες Ortofon 2Μ διαθέτουν περισσότερο σώμα, εντονότερο μπάσο, ενδεχομένως λιγότερο ελεγχόμενο και ίσως πιο κουραστικές υψηλές συχνότητες σε πολύωρη ακρόαση (αλλά και λιγότερο αναλυτικές).

Η σειρά Goldring 2000 (κινητού σιδήρου) εισήχθη για μεγαλύτερη καθαρότητα και λεπτομέρεια / αναλυτικότητα σε συστήματα με βαθύ μπάσο, εις βάρος όμως της “ζεστασιάς”.

Η χαμηλής εξόδου Goldring Eroica LX (450 ευρώ) ίσως διαθέτει ελαφρά προτιμότερα ακουστικά χαρακτηριστικά από τη 1042.

Η σειρά Grado Prestige περιλαμβάνει κεφαλές κινητού σιδήρου (75-220 ευρώ). Διαθέτουν ελαφρά πιο τονισμένα μπάσα από τις αντίστοιχες Goldring, αλλά υστερούν αισθητά στις επιδόσεις των υψηλότερων συχνοτήτων.

Η Audio-Technica έχει παρουσιάσει μεγάλη ποικιλία κεφαλών χαμηλού κόστους, με ικανοποιητική τονική ισορροπία, ατάκα και “ζωντάνια”.
 
Last edited:


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.302
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top