- Reaction score
- 23.069
Σκούζει περισσότερο γιατί το σφάζουν αργά και λανθασμένα το κακόμοιρο. Έχεις δει και ακούσει προβατάκι ή γουρουνι να το σφάζουν μη γνώστες ; Κάπως έτσι.και σκούζει περισσότερο.
Σκούζει περισσότερο γιατί το σφάζουν αργά και λανθασμένα το κακόμοιρο. Έχεις δει και ακούσει προβατάκι ή γουρουνι να το σφάζουν μη γνώστες ; Κάπως έτσι.και σκούζει περισσότερο.
Όχι και όλοι, λίγοι είστε αλλά φωνάζετε πολύ.Εδώ στο φόρουμ, όλοι με αυτά ασχολούνται.
Σε κάθε συζήτηση, είτε για ενεργά ηχεία είτε για ιμερσιβ σεταπ, πάντα η συζήτηση στρέφεται στα τεχνικά της ηχογράφησης.
Σε λάθος μέρος βρίσκεσαι. Εδώ δεν έχει καν γκόμενες για να ζητήσεις να χορέψεις.![]()
Πρώτος απ' όλους είναι ο ίδιος ο g.kar που καταφεύγει κατ'επαναληψιν στις ηχογραφήσεις και στις τεχνικές τους, λες κι είναι αυτή η δουλειά μας.Όχι και όλοι, λίγοι είστε αλλά φωνάζετε πολύ.
![]()
Εσυ χόρευες και διασκέδαζες, είναι καρατσεκαρισμένο. Δεν νομίζω να αφορούσε εσένα το σχόλιο του gkar. Να αρχίσω να βάζω ξανά (μέχρι και) τα disco μας τώρα που δεν ντρεπόμαστε που μας άρεσαν ;Πρώτος απ' όλους είναι ο ίδιος ο g.kar που καταφεύγει κατ'επαναληψιν στις ηχογραφήσεις και στις τεχνικές τους, λες κι είναι αυτή η δουλειά μας.
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο των ηχογραφήσεων και το χλευάζω συστηματικά (επιμένοντας ακόμα και στο Spotify το οποίο για πολλούς δεν έχει την πρέπουσα "πχιότητα" για να ασχοληθούν, ενώ βεβαίως έχουν κάτι χρέπια στο σπίτι).
Εγώ αδέρφια, απλώς στήνω όσο πιο σωστά γίνεται (με μετρήσεις) το ρημάδι, ώστε να παίζει ότι του βάζεις απλώς χωρίς ανιχνεύσιμες μετρητικά αλλοιώσεις. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν.
Ξέρεις ότι ακόμα τα ακούω;Να αρχίσω να βάζω ξανά (μέχρι και) τα disco μας τώρα που δεν ντρεπόμαστε που μας άρεσαν ;![]()
Ναι βέβαια το θυμάμαι, παιζόταν πολύ και είχε καθολοική αποδοχή και άρεσε ιδίως σε μουσικούς και σε αυτούς που είχαν γνώσεις μουσικής. Το βάζανε οι DJ για ζέσταμα λίγο πριν αρχίσουν τα γερά χορευτικά.Ο ντράμερ είναι όλ δι μάνεϊ
ΥΓ. Και για τους μερακλήδες:
Δον Κιχώτης, Λούκι Λουκ και Σαντέ, ήταν τα πιο στάνταρ στέκια μου, με ήξεραν πραγματικά όλοι σ' αυτά τα μαγαζιά, και βεβαίως στο παραρλάμα, που έπαιζαν οι μπλουζ γουάιρ.Η εποχή μας :
Τον γέρο που χτυπουσε τα πόδια του στην Γούναρη και τρόμαζε τις κοπέλες τον θυμάσαι ; Δεν θυμάμαι τι έλεγε συνεχώς μια ίδια φράση και του είχαμε βγάλει όνομα απο αυτή![]()
Από το Degré Zero ως το Berlin: Η Θεσσαλονίκη του 80 και 90 | Parallaxi Magazine
Μια βουτιά στο χρόνο με μνήμες και ουσίαparallaximag.gr
Τι μου θύμησες τώρα. Τακτικός πελάτης σε πολλά από αυτά. Από L.A (τότε που ακουγα Cure) , Berlin ως looky look λίγο πιο μετά. Και βέβαια και στο saloon το penny lane και το Sante...Και οταν πεινουαμε κατι στα γρηγορα απο το snoopy.Ωραία χρόνια!!!Ναι βέβαια το θυμάμαι, παιζόταν πολύ και είχε καθολοική αποδοχή και άρεσε ιδίως σε μουσικούς και σε αυτούς που είχαν γνώσεις μουσικής. Το βάζανε οι DJ για ζέσταμα λίγο πριν αρχίσουν τα γερά χορευτικά.Παιζόταν και στο ραδιόφωνο πολύ αλλά πιο αργά απο τότε που βγήκε, το ανακαλύψανε. Παιζόταν μέχρι το 85-86 κιόλας στα πιο mainstream ρόκ μπαράκια.
Η εποχή μας :
![]()
Από το Degré Zero ως το Berlin: Η Θεσσαλονίκη του 80 και 90 | Parallaxi Magazine
Μια βουτιά στο χρόνο με μνήμες και ουσίαparallaximag.gr
Τον γέρο που χτυπουσε τα πόδια του στην Γούναρη και τρόμαζε τις κοπέλες τον θυμάσαι ; Δεν θυμάμαι τι έλεγε συνεχώς μια ίδια φράση και του είχαμε βγάλει όνομα απο αυτή.![]()
Κάποιοι άλλοι τα χρησιμοποιούν ακόμη οι αδαείς, κρίμα που δεν σε έχουν συμβουλευτεί Κώστα να τους πεις οτι εσύ τα χρησιμοποιείς για καυσόξυλαΕκείνες οι ηχογραφήσεις, δεν ακούγονται.
Προσπαθούν αλλά δεν μπορούν να βλάψουν κανένανΓια την ακριβεια @vassilis63 το δεξι ειναι B&W 801 series III και το αριστερο ειναι ενα B&W 801 Nautilus και δεν ειναι μονο η Deutsche Grammophon που τα χρησιμοποιουσε αλλα και τα Abbey Roads, EMI κλπ κλπ.
Το να προσπαθει κανεις να απαξιωσει αυτους τους αναγνωρισμενους παγκοσμια θρυλους των ηχογραφησεων κατανταει τουλαχιστον αστειο.
το nautilus για 802 μου φαίνεται.Για την ακριβεια @vassilis63 το δεξι ειναι B&W 801 series III και το αριστερο ειναι ενα B&W 801 Nautilus και δεν ειναι μονο η Deutsche Grammophon που τα χρησιμοποιουσε αλλα και τα Abbey Roads, EMI κλπ κλπ.
Το να προσπαθει κανεις να απαξιωσει αυτους τους αναγνωρισμενους παγκοσμια θρυλους των ηχογραφησεων κατανταει τουλαχιστον αστειο.
εγώ νομίζω οτι συμβαίνει το ανάποδο. δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να μπουν στα στούντιο. κι όμως όλο και κάποιοι γνωστοί τα βάζουν.Προσπαθούν αλλά δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν
Δεν έχω ακούσει τέτοια ηχεία. Πρέπει να συχνάζεις σε πολύ άθλια στούντιοΟχι σα κάτι άλλα στουντιακα που παίζουν σα ξεραμένες κουραδες σκύλου
δεν χρειάζεται να συχνάζει.τα ακούει από το γιουτιουμπΠρέπει να συχνάζεις σε πολύ άθλια στούντιο
Ποιο studio έχει αυτά τα τέρατα και για ποιο λόγο;Αυτά είναι σοβαρά ηχεία στούντιο και επειδή είναι σοβαρά είναι και απολαυστικά για κάθε περίσταση. Andrew Jones φυσικά
Οχι σα κάτι άλλα στουντιακα που παίζουν σα ξεραμένες κουραδες σκύλου
Ηλίας Ζάικος κορυφαίος κιθαρίστας.μπλουζ γουάιρ