Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
2.588
Δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στο Avsite αλλα απεφευγα συστηματικα να ασχολουμαι με θεματα σχετικα με την δουλεια μου καθοτι εδω μπαινω για το αλλο χομπι μου και η οποιαδηποτε επαφη με τη φωτογραφια θα μου θυμιζε δουλεια. Σε αυτο το νημα δεν ειχα μπει ποτε.
Σημερα μπηκα κατα λαθος και δεν θα εκανα κανενα σχολιο αλλα οι φωτογραφιες του @musicfanatic ειναι παρα πολυ καλες για να τις αφησω ασχολιαστες.
Μπραβο φιλε μου, συγχαρητηρια. Οι φωτογραφιες σου ειναι εξαιρετικες (αν και ειμαι βεβαιος οτι το ξερεις ηδη και δεν περιμενες εμενα να το πω).

Reaction score
6.169
Δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στο Avsite αλλα απεφευγα συστηματικα να ασχολουμαι με θεματα σχετικα με την δουλεια μου καθοτι εδω μπαινω για το αλλο χομπι μου και η οποιαδηποτε επαφη με τη φωτογραφια θα μου θυμιζε δουλεια. Σε αυτο το νημα δεν ειχα μπει ποτε.
Σημερα μπηκα κατα λαθος και δεν θα εκανα κανενα σχολιο αλλα οι φωτογραφιες του @musicfanatic ειναι παρα πολυ καλες για να τις αφησω ασχολιαστες.
Μπραβο φιλε μου, συγχαρητηρια. Οι φωτογραφιες σου ειναι εξαιρετικες (αν και ειμαι βεβαιος οτι το ξερεις ηδη και δεν περιμενες εμενα να το πω).
Ευχαριστώ!

Reaction score
12.127
Δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στο Avsite αλλα απεφευγα συστηματικα να ασχολουμαι με θεματα σχετικα με την δουλεια μου καθοτι εδω μπαινω για το αλλο χομπι μου και η οποιαδηποτε επαφη με τη φωτογραφια θα μου θυμιζε δουλεια.
Γιατί, τί δουλειά κάνεις;

Reaction score
6.169
Φοβερή φωτογραφία. Αν μπορείς μόνο εξήγησε μου τι είναι αυτό αριστερά κάτω στη λίμνη. Θαλάσσια χελωνα; Έχω πρεσβυωπία λίγο.
Οχι. Αντσνακλασεις ειναι, του ηλιου και των νεφων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.692
Νεότερο μέλος
agnooumenos