- Reaction score
- 6.034
αυτη ειναι για βραβειοΕγκαταλελλειμένα θερμά λουτρά Σώκου-Λυσιμαχία
Nikon Z6III+Nikkor 24-120mm f4 S
View attachment 387014
Ευχαριστώ!Δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στο Avsite αλλα απεφευγα συστηματικα να ασχολουμαι με θεματα σχετικα με την δουλεια μου καθοτι εδω μπαινω για το αλλο χομπι μου και η οποιαδηποτε επαφη με τη φωτογραφια θα μου θυμιζε δουλεια. Σε αυτο το νημα δεν ειχα μπει ποτε.
Σημερα μπηκα κατα λαθος και δεν θα εκανα κανενα σχολιο αλλα οι φωτογραφιες του @musicfanatic ειναι παρα πολυ καλες για να τις αφησω ασχολιαστες.
Μπραβο φιλε μου, συγχαρητηρια. Οι φωτογραφιες σου ειναι εξαιρετικες (αν και ειμαι βεβαιος οτι το ξερεις ηδη και δεν περιμενες εμενα να το πω).
Γιατί, τί δουλειά κάνεις;Δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στο Avsite αλλα απεφευγα συστηματικα να ασχολουμαι με θεματα σχετικα με την δουλεια μου καθοτι εδω μπαινω για το αλλο χομπι μου και η οποιαδηποτε επαφη με τη φωτογραφια θα μου θυμιζε δουλεια.
Φωτογραφος.Γιατί, τί δουλειά κάνεις;
Φοβερή φωτογραφία. Αν μπορείς μόνο εξήγησε μου τι είναι αυτό αριστερά κάτω στη λίμνη. Θαλάσσια χελωνα; Έχω πρεσβυωπία λίγο.
Οχι. Αντσνακλασεις ειναι, του ηλιου και των νεφωνΦοβερή φωτογραφία. Αν μπορείς μόνο εξήγησε μου τι είναι αυτό αριστερά κάτω στη λίμνη. Θαλάσσια χελωνα; Έχω πρεσβυωπία λίγο.