Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
26.642
Δεν νομίζω οτι οι ταμειευτήρες της ευδαπ χρησιμοποιούνται στην αγροτική καλλιέργεια.
Αντικειμενικά δεν εχει αξία τι καιρό κάνει στην Αττική για να καταλάβουμε ποσο νερό θα μαζευτεί στους ταμιευτήρες, η μεγάλη διαφορά είναι η έλλειψη χιονιού. Τις χρονιές πχ που ξεχειλιζε το σύμπαν τα χιονοδρομικά είχαν 2 και 3 μέτρα χιονι μεχρι Απρίλιο.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.879
Δεν νομίζω οτι οι ταμειευτήρες της ευδαπ χρησιμοποιούνται στην αγροτική καλλιέργεια.
Ακόμα χειρότερα (αν και δεν είμαι σίγουρος).

Δηλαδή θες να πεις ότι ΜΟΝΟ η κατανάλωση νερού για "οικιακή" χρήση αυτό το δίμηνο ήταν όση και οι βροχές που έριξε; Χιόνι ορ νοτ.

δεν εχει αξία τι καιρό κάνει στην Αττική για να καταλάβουμε ποσο νερό θα μαζευτεί στους ταμιευτήρες
Ο Μαραθώνας είναι στην Αττική και η Υλίκη λίγο παραπέρα, μια χαρά τα "έπιασαν" όλες οι τελευταίες βροχές. Και το βίντεο που λέω με τους χειμάρρους που "γέμιζαν" τους ταμιευτήρες, από εκεί ήταν.

Reaction score
5.597

Reaction score
26.642
1771337529998.png

πρακτικά στα επίπεδα της ίδιας μέρα του 25, από όπου το απόθεμα μόνο μειωνόταν .
απ ότι φαίνεται είμαστε ασύγκριτα καλύτερα από πλευράς βροχοπτώσεων (καλύφθηκε το απόθεμα μετά από ένα μεγάλο διάστημα ξηρασίας) ενώ 99% θα ξεκινήσει η περίοδος με μεγαλύτερο ακόμα απόθεμα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
42.443
Πολύ αέρας από χθες το απόγευμα, μας πήρε και μας σήκωσε. Μετρό σήμερα, τα ποδήλατα έμειναν σπίτι, πολύ επικίνδυνες οι ριπές.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.439

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.665
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale