alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 34.128
Roadtrip Μόναχο - Πεκίνο με ηλεκτρικό. θαρραλέος και μόνο για αυτό. 12.000χλμ σε 30 μέρες. Όχημα το Deepal S05.
Dolphin είναι εκτός. Volvo δεν είναι κινέζικοΑν έχεις στη λίστα Dolphin, Nio και Volvo να υποθέσω ότι η κινέζικη προέλευση δεν είναι πλέον πρόβλημα;

smart #1 , κινέζος με ύφος μερσεντέ (μη χε)Μικρό λέμε
Μεχρι 4.30m χοντρικά
Το μικρό Λέξους ελτζιμπιτί πωςτολέν.Μικρό λέμε
Μεχρι 4.30m χοντρικά
τι 4,3..τι 5...μπααααΜικρό λέμε
Μεχρι 4.30m χοντρικά

είναι υβριδικό. αλλιώς τα έχει όλα όσα θέλει.Το μικρό Λέξους ελτζιμπιτί πωςτολέν.
Η κεντρική ιδέα είναι για ένα όμορφο αυτοκίνητο πόλης, με σωστή οδηγική συμπεριφορά, και με απαραίτητα χαρακτηριστικά τα ηλεκτρικά καθίσματα και αξιοπρεπές ηχοσύστημα.
....
....δεν θα βγει ποτέ από την πόλη. Επίσης κανείς μας δεν ενδιαφέρεται για άλλα μπλιμπλίκια.
Μεχρι 4.30m χοντρικά
ΌχιΤο Ρενώ 4 εμφανίστηκε στην Ελλάδα;
Έχει ένα ωραίο lbx κει κοντά με τα πάντα , πας το παίρνεις και το ξαναπουλάς μόλις βγει το ηλεκτρικό που θέλεις. Θα χρειαστεί βέβαια να επισκεφτείς βενζινάδικο κάθε ξέρω γω 45 μέρες.Μόνο ηλεκτρικό αυστηρά.
Το αυτοκίνητο είναι πλέον ηλεκτρική συσκευή. Σαν το λάπτοπ. Παίρνεις λάπτοπ με βενζίνη;Έχει ένα ωραίο lbx κει κοντά με τα πάντα , πας το παίρνεις και το ξαναπουλάς μόλις βγει το ηλεκτρικό που θέλεις. Θα χρειαστεί βέβαια να επισκεφτείς βενζινάδικο κάθε ξέρω γω 45 μέρες.
Όταν λέω καλό, εννοώ να ακούγεται, Με σαμπ. Δεν περιμένω να πιάνει απόδοση κάποιου customηχοσύστημα σε κανένα δε θα βρεις κάτι καλό
Όλα αυτά που έγραψα έχουν ηλεκτρικά καθίσματα. Μνήμες δεν ξέρω αν έχουν όλα.Στα 4.3 με ηλεκτρικά καθίσματα δεν νομίζω να υπάρχει