Παραγγελία από Audiophonics και δούλεμα απο την UPS

Reaction score
7.336
Eχω παραγγείλει κάτι από το γαλλικό Audiophonics και ενώ έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα στην Αθήνα,δεν έχω παραλάβει . Μέχρι προχθές σστην ανίχνευση του δέματος έλεγαν καθυστέρηση για διάφορους λόγους,αλλά σήμερα βλέλω ότι και χθες και σήμερα ήρθαν 9 το πρωί να το παραδώσουν και....έλειπα!!!! Αλλά δεν έλειπα.......Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Εστειλα μέιλ στο γαλλικό σάιτ αλλά μου απάντησαν "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....". Για ρίξτε καμία ιδέα.

gonis

Luger
Reaction score
12.719
Αφήνει χαρτάκι η UPS στο κουδούνι,πως γίνεται να μην ησουνα αλλά να ήσουνα;:p

Reaction score
1.953
Είναι καινούργια μόδα. Και εγώ περιμένω κάτι από Amazon έχει φθάσει στα ΕΛΤΑ courier αρκετές μέρες και ενώ σήμερα ήταν η παράδοση και ήμουν παρών όλη την ημέρα, μου γράφει ότι δεν παραδόθηκε γιατί έλειπα.

Reaction score
7.336
Αφήνει χαρτάκι η UPS στο κουδούνι,πως γίνεται να μην ησουνα αλλά να ήσουνα;:p
Στην ανίχνευση του δέματος λέει ότι ο παραλήπτης (εγώ δηλαδή) δεν ήμουν στον διεύθυνση παράδοσης. Αλλά ήμουν.....άρα δεν ήρθαν ενώ προφανώς δεν βρήκα και κάποια ειδοποίηση.Κατι μου βρωμάει στην όλη φάση.......μάλλον έχουν δώσει το δέμα σε άλλη κούριερ (σύνηθες).

Reaction score
924
Είναι καινούργια μόδα. Και εγώ περιμένω κάτι από Amazon έχει φθάσει στα ΕΛΤΑ courier αρκετές μέρες και ενώ σήμερα ήταν η παράδοση και ήμουν παρών όλη την ημέρα, μου γράφει ότι δεν παραδόθηκε γιατί έλειπα.
Όχι και τόσο καινούργια μόδα. Είναι καμιά πενταετία τώρα που αφήνουν το χαρτάκι χωρίς να κτυπούν κουδούνι και φεύγουν.
Εικάζω ότι δεν μεταφέρουν τα δέματα, αλλά μόνο τα σημειώματα. Αν το καλοσκεφτούμε, κάτι τέτοιο συμφέρει οικονομικά τις εταιρείες διανομής.

Reaction score
1.953
Όχι και τόσο καινούργια μόδα. Είναι καμιά πενταετία τώρα που αφήνουν το χαρτάκι χωρίς να κτυπούν κουδούνι και φεύγουν.
Εικάζω ότι δεν μεταφέρουν τα δέματα, αλλά μόνο τα σημειώματα. Αν το καλοσκεφτούμε, κάτι τέτοιο συμφέρει οικονομικά τις εταιρείες διανομής.
Μα ούτε καν χαρτάκι μου άφησαν >:( .
Στην εξέλιξη της αποστολής, online φαίνεται...

melina

Cargo 200
Reaction score
47.110
Αυτό ρηπορταρουν προς τα έξω για να πιάνουν στόχους, συμφωνίες, ρήτρες καιδενξερωγω τι άλλο.
Τα δέματα μετά τις γιορτές έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση. Αλλα έρχονται. 30 μέρες μετά.
Η αμαζον κάνει και ρηφαντ και σου λεει ότι αν έρθει τελικά κάνε ότι θες, κρατα το, στείλτο πίσω, πλήρωσε το.

Reaction score
924
Μα ούτε καν χαρτάκι μου άφησαν >:( .
Στην εξέλιξη της αποστολής, online φαίνεται...
Ναι, οκ. Έτσι τους έρχεται ακόμη οικονομικότερα. Και κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να πας ο ίδιος να το παραλάβεις από σημείο παραλαβής.

Reaction score
7.336
Eκτός από απατεώνες είναι και ηλίθιοι......και τις δύο μέρες που υποτίθεται ότι ήρθαν (και μάλιστα δύο φορές σε διάρκεια 20 λεπτών),ήρθαν ακριβώς την ίδια ώρα!!!! 8.40 και 9.00....Tο να πάω στα κεντρικά της UPS είναι κάτι που προφανώς δεν θα κάνω. Είναι κοντα στο αεροδόμιο,κλεινουν 5,30 καθημερινές και Σάββατο είναι κλειστά. 60 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα, βενζίνη,διόδια,άδεια απο την εργασία μου κλπ. Ούτε σαν ανέκδοτο δεν μπορώ να το δω.

Screenshot 2026-02-05 073620.png

Reaction score
6.192
Eκτός από απατεώνες είναι και ηλίθιοι......και τις δύο μέρες που υποτίθεται ότι ήρθαν (και μάλιστα δύο φορές σε διάρκεια 20 λεπτών),ήρθαν ακριβώς την ίδια ώρα!!!! 8.40 και 9.00....Tο να πάω στα κεντρικά της UPS είναι κάτι που προφανώς δεν θα κάνω. Είναι κοντα στο αεροδόμιο,κλεινουν 5,30 καθημερινές και Σάββατο είναι κλειστά. 60 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα, βενζίνη,διόδια,άδεια απο την εργασία μου κλπ. Ούτε σαν ανέκδοτο δεν μπορώ να το δω.

View attachment 389168
πες τους να σε πάρουν τηλέφωνο όταν έρχονται για παράδοση (τουλάχιστον αυτό κάνει η ACS)

Reaction score
36
Ακριβώς τα ίδια πέρασα με παραγγελία από την Audiophonics. Τελικά μίλησα με μια ευγενική τηλεφωνήτρια και κανόνισα να το παραδώσουν αλλού. Τηλέφωνο, λέει, δεν παίρνουν...

melina

Cargo 200
Reaction score
47.110
Το email πιάνει συνήθως. Στην κούριερ. Οχι πάντα αλλά συνήθως απαντάνε.

ika

News
Reaction score
18.050
Θα βάζετε για παράδοση διεύθυνση εργασίας. Όχι σπιτιού.
Υπάρχει και περίπτωση αυτές να συμπίπτουν ή να μην υπάρχει εργασία, οπότε αναγκαστικά θα είναι του σπιτιού.
Αλλοίως η παράδοση στην διεθυνση εργασίας είναι το καλύτερο.

έχει BN το Αudiophonics?

Last edited:

Reaction score
1.313
Η UPS εχει γινει γτπκ με επιβεβαιωση πλεον και απο τους πελατες τους.
Παραγγειλα αθλητικα ΝΙΚΕ απο το σαιτ τους, ξεκινησαν απο Βελγιο, εκει εχει αποθηκες, μεσω Γερμανιας.
Ηρθαν τα παπουτσια Ελλαδα και μετα pending στη UPS για 2 βδομαδες. Πηρα τηλεφωνο UPS, 3 φορες και μετα απο αναμονη 30-40 λεπτων βρεθηκε ενας χριστιανος να παραδεχθει, εμμεσως, οτι δεν ξερουν που τους πανε τα τεσσερα. Με προετρεψε να ζητησω απο την ιδια τη ΝΙΚΕ εντολη διερευνησης του πακετου. Ετσι επραξα, περασαν ακομα δεκα μερες και παρελαβα. Ο Υπαλληλος της ΝΙΚΕ μου ειπε αυτολεξει "τετοιο πραγμα με την ανοργανωσια της UPS δεν το ειχε ξαναδει".

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.063
Eκτός από απατεώνες είναι και ηλίθιοι......και τις δύο μέρες που υποτίθεται ότι ήρθαν (και μάλιστα δύο φορές σε διάρκεια 20 λεπτών),ήρθαν ακριβώς την ίδια ώρα!!!! 8.40 και 9.00....Tο να πάω στα κεντρικά της UPS είναι κάτι που προφανώς δεν θα κάνω
Έχε υπόψιν ότι πολλά δέματα η UPS τα δίνει σε άλλες μεταφορικές, όπως ACS ή Γενική Ταχυδρομική. Το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς προχθές έβαλα το μέσον :whistling: που έχω στην Γενική Ταχυδρομική για να μου το παραδώσουν.

Η ...remote area της UPS είναι το κέντρο της Αθήνας... :roflmao:

ups4.png

ika

News
Reaction score
18.050
Όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει DPD δεν είχα πρόβλημα στην παραλαβή.

Reaction score
25
Αν και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με την ups ο Γάλλος έχει και dhl που όσες φορές την χρησιμοποίησα σε παραγγελίες από τον Γάλλο ήταν οκ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.483
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid