«Έφυγε» ο Νίκος Κούρκουλος

Reaction score
8
Απάντηση: Re: "Έφυγε" ο Νίκος Κούρκουλος

Λιγα ειπα ειναι η αληθεια....
ΟΚ αν τα εγραφες καποια αλλη στιγμη μπορει & να συμφωνουσαμε
αλλα σημερα δεν επιτρεπεται,λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.....

Reaction score
2
πραγματικά λυπάμε πολύ για το παραπάνω σχόλιο από το Vg και δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος ποιά, ειδικά σήμερα ... ως πρώην Ζωγραφιώτης ο πατέρας μου και ο κύριος Νίκος ήταν παιδικοί φίλοι που έπεζαν μαζί μπάλα στις αλάνες του Ζωγράφου, χρόνια οικογενειακοί φίλοι και μετέπειτα συνεργάτες, κλπ., τον γνώριζα και αυτόν και τον γιό του Άλκη.
Ηταν πάντα χαμηλών τόνων και ποτέ δεν προσάθησε να ενοχλήσει με τις πράξεις του όυτε και όταν ξαναπαντρέυτηκε... ίσα ίσα ξέρω ότι βοήθησε πάρα πολλούς και αρκετοί κιόλας εκμεταλεύτηκαν την καλοσύνη του...

Κρίμα...

Reaction score
6
Απάντηση: «Έφυγε» ο Νίκος Κούρκουλος

Αυτήν την στιγμή δεν χρειάζεται να κολλάμε σε κάποιες λέξεις που ειπώθηκαν .

Ο Ν. Κούρκουλος ήταν ένας ηθοποιός που το διέκρινε το πάθος του.
Οι περισσότεροι θα τον θυμόμαστε από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.
Θα θυμόμαστε μεσα από αυτές ατάκες του που πολλές από αυτές μεχρι και σήμερα τις χρησιμοποιούμε ( κάποιες φορές) χαριτολογώντας.

Και εγώ τώρα ως επίλογο θα τον θυμηθώ στην σκηνή που στην αυλή του σπιτιού καίει τα υπάρχοντα του , ενώ το πικαπ παίζει το τραγούδι , του Μίμη Πλέσσα , με τον μεγάλο Στράτο.

Η ζωή, η ζωή εδώ τελειώνει
σβήνει το καντήλι μου
κι η ψυχή, η ψυχή σαν χελιδόνι
φεύγει απ' τα χείλη μου

Reaction score
180
Ολοι φευγουν καποτε. Ισως αν εχουν πολλα λεφτα καθυστερουν λιγο την αναχωρηση τους. Αλλα και παλι φευγουν. Το ιδιο και ο Κουρκουλος. Στην συνειδηση του λαου καθιερωθηκε σαν τον υπ'αριθμο ενα προικοθηρα, και ακομα χειροτερα καθιερωθηκε σαν τον γαμπρο ενος απο τους μεγαλυτερους ρυθμιστες της οικονομικής (και οχι μονο) σκηνης της Ελλαδας, και εν τελει κατηντησε συνωνυμο της εξουσιας. Ο καθενας μονος του γραφει την ιστορια του. Οσο για την θητεια του στο εθνικο θεατρο, ολοι μπορουν να φανταστουν τον τροπο με τον οποιο κατεκτησε τον τιτλο του προεδρου. Και εαν ακομα υποκριτικα ηταν εξαιρετικος, αυτο σημαινει οτι δεν εκανε τιποτα αλλο, παρα απο την δουλεια του οπως χιλιαδες αλλοι καλοι ηθοποιοί. Προς τι λοιπον το μετα θανατον λιβανιστηρι? Το να αποφυγεις να πεις τα πραγματα με το ονομα τους θεωρειται "σεβασμός"? Αφηστε κυριοι να ακουστει η κριτικη, εστω και την υστατη στιγμη, εστω και με οξεις τονους, χωρις προσωπικες αιχμες στους κρινοντες. Σε forum βρισκομαστε.

Reaction score
0
Αφηστε κυριοι να ακουστει η κριτικη, εστω και την υστατη στιγμη, εστω και με οξεις τονους, χωρις προσωπικες αιχμες στους κρινοντες. Σε forum βρισκομαστε.
Δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα που λες, είναι η προσωπική σου γνώμη. Τις συνειδήσεις του Ελληνικού λαού τί τις έμπλεξες? Πως τις μέτρησες? Με τα μηχανάκια της AGB?

Αυτό που ακούστηκε, δεν ήταν κριτική. Ήταν ύβρις. Και από πότε οι υβριστές (κρίνοντες κατά τη γνώμη σου) δεν θα παίρνουν την απάντηση που αρμόζει από τους λοιπούς κρίνοντες? Θα την παίρνουν ευθέως και χωρίς υπονοούμενα και ευγένειες.....

Reaction score
1

Και βέβαια,ας μην σχολιάσουμε την ανύπαρκτη παρουσία των συγγενών της Μαριάννας σήμερα στην κηδεία.
Οικογένεια σου λέει ο άλλος...
Να χέσω τα πλούτη τους και τα λεφτά τους,όταν κανείς από δαύτους δεν αξιώθηκε να είναι δίπλα στην αδελφή του η οποία ήταν ένα πραγματικό κουρέλι.

Υ.Γ.
vg,μάλλον σου τρύπησε η φουσκωτή σου κούκλα και ξέμεινες από γκόμενα έεε;

Reaction score
6

Ηρεμα και ομορφα παρακαλω.

Σωκρατη μην κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν.
(Εννοώ το ΥΓ.)

Reaction score
11
Πολύ καλός ηθοποιός.Ο χαμός του θα αφήσει ένα κενό στο χώρο της τέχνης.
Από μικρός παρακολουθούσα τις ταινίες του οι οποίες πολλές φορές είχαν ένα κοινωνικό περιεχόμενο και περνούσαν κάποια μηνύματα.
Ο Κούρκουλος σε ρόλο επαναστάτη ενάντια στην αδικία, μπροστάρης στον αγώνα των ανθρώπων του μόχθου που ζητούσαν λίγη γη για επιβιώσουν η στο ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ή του δίκαιου και αδέκαστου δικαστικού που τα βάζει με το σύστημα.
Στην πραγματική του ζωή όμως (και δεν μπορώ να μην το επισημάνω αυτό) ήταν με αυτούς που πολεμούσε στις ταινίες του.

Reaction score
3
Ντροπή και όνειδος στους υπανθρώπους που ξεσκίζουν το σαρκίο του οιουδήποτε,την ώρα που αυτό ακόμα βρίσκεται στο τελευταίο του ταξίδι.
Ντροπή σας και χέστηκα για τις γνώμες σας.

Reaction score
1

Ενας ακομη αταλαντος ηθοποιος/προικοθηρας/διαπλεκομενος μας αφησε, αφησε ομως πισω του πολλες γελοιες ταινιες που δυσφημουν τον ελληνικο κινηματογραφο, ετσι ωστε η μολυνση να συνεχίσει να εξαπλωνεται....

Ελπιζω τετοιου ειδους κενά του ελληνικου κινηματογραφου να μεγαλωσουν κι αλλο....εχουμε πολλα σκουπιδια ακομα για ξεμπάζωμα...
Ανδρέα Cinemusic,στο παραθέτω ΞΑΝΑ σε περίπτωση που είχε ξεφύγει της προσοχής σου.

Μήπως η σύστασή σου έπρεπε να είχε γίνει πρώτα στον συγγραφέα του παραπάνω εμετικού κειμένου;
Στο κάτω-κάτω ότι και να έγραψα εγώ για τον VG,είναι εν ζωή και μπορεί να απαντήσει στις "βρισιές" μου.
Ο Κούρκουλος όμως,δεν μπορεί ν΄απαντήσει στις δικές του.
Κάποια στιγμή πρέπει όλοι εσείς που έχετε φάει χιλιάδες ώρες από τη ζωή σας για την ανάδειξη του Avsite να σκεφθείτε σοβαρά,αν αξίζει για μερικά posts παραπάνω να "γελάτε" με τέτοιου είδους γραπτά ή σαν αυτά της Ντόχερτυ με ποιό πρόσφατο "αστείο" του,τα σιδεράκια της κοπελίτσας στο thread για το video του ACA.

Κρίμα...

Reaction score
2
Ντροπή και όνειδος στους υπανθρώπους που ξεσκίζουν το σαρκίο του οιουδήποτε,την ώρα που αυτό ακόμα βρίσκεται στο τελευταίο του ταξίδι.
Ντροπή σας και χέστηκα για τις γνώμες σας.

Κάποιοι από εμάς αισθάνθηκαν την ανάγκη να πουν ένα αντίο, σε κάποιον που κατά γενική ομολογία ήταν αγαπητός.

Σε αυτό απάντησαν κάποιοι μικρόψυχα.

Δυστυχώς, εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία στην άποψη που μας παρέχουν τα διάφορα forum, προσπαθούν να προκαλέσουν με τον τρόπο τους άλλους χρήστες.

Με πρόφαση ότι έχουν διαφορετική άποψη, εμφανίζονται επί της ουσίας υβριστές και όχι συνομιλητές. Ίσως με το να μας προκαλούν και να μπαίνουμε στην διαδικασία να τους απαντάμε, αισθάνονται ότι υπάρχουν.

Γεμίζουν την ανυπαρξία τους σαν προσωπικότητες και σαν άνθρωποι με τον μηδενισμό...

Αντίο Νίκο.....

Reaction score
6

Στο κάτω-κάτω ότι και να έγραψα εγώ για τον VG,είναι εν ζωή και μπορεί να απαντήσει στις "βρισιές" μου.
Δεν βρίζουμε η προσβάλουμε για να περιμένουμε μετα τις ανάλογες απαντήσεις.
Και πολυ περισσότερο όταν η αφορμή δινετε από ένα αθώο τοπικ που σκοπο εχει να δωσει συλλυπητήρια για τον χαμο ενός καλλιτέχνη.

Δεν νομίζετε πως αρκετα το χαλάσαμε το συγκεκριμένο τοπικ.
Για δεύτερη φορα παρακαλώ για ηρεμία.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.765
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen