«Μαύρο» στο ΜΕGA με απόφαση της DIGEA! (βίντεο)

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668


Νεότερη ενημέρωση 20:10 10/2

Υστερα από μία έντονη συνεδρίαση, η Digea φέρεται να αποφάσισε να δώσει παράταση στο MEGA και να μην θολώσει το σήμα του σταθμού σήμερα τα μεσάνυχτα, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη Δευτέρα αναμένεται να κοινοποιηθεί στο MEGA η απόφαση της Digea, που σύμφωνα με πληροφορίες θα δίνει παράταση ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (03.00) για να κατατεθεί νέο σχέδιο για την αποπληρωμή της οφειλής των 980 χιλιάδων ευρώ από την Τηλέτυπος.

Η διοίκηση της Digea εισηγήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της την υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA, ενώ φέρεται να υπήρξαν φωνές και για μαύρο, καθώς το κανάλι έχει καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, με 980.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία να παραμένουν μη εξυπηρετούμενα.

Η υποβάθμιση σημαίνει είτε θάμπωμα της εικόνας ή «σπάσιμο» με την οθόνη να τρεμοπαίζει.

Σημειώνεται ότι το MEGA είναι μέτοχος της Digea και έχει παράσχει και εγγυήσεις για τη δανειοδότησής της.

Μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο κανάλι το οποίο μεταδίδει επαναλήψεις, δεν έχει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αλλά παρόλα αυτά διατηρεί σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης απορροφώντας και σχετικά διαφημιστικά έσοδα.

Προηγούμενη ενημέρωση 18:40 10/2


«Καταρρέει» ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA channel, μετά την απόφαση που έλαβε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Digea.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Διοικητικό Συμβούλιο της Digea έχει αποφασίσει να προχωρήσεί σε αποδυνάμωση του σήματος του σταθμού παρά το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ μετόχων και τραπεζών για να βρεθεί λύση. Αυτό σημαίνει ότι ή θα προβάλλεται «σπασμένη» εικόνα με pixels, είτε «παγωμένη» εικόνα και να ακούγεται μόνο ήχος.

Σημειώνεται ότι πριν από μήνες ο πάροχος του ψηφιακού σήματος αποφάσισε να κάνει ρύθμιση οφειλών στον τηλεοπτικό σταθμό και είχε προγραμματίσει να επανεξετάσει το θέμα στα τέλη Ιανουαρίου. Την προηγούμενη βδομάδα και μετά από καθυστέρηση μίας ημέρας στην καταβολή της δόσης η DIGEA έστειλε εξώδικο στο MEGA απαιτώντας έως σήμερα την καταβολή όλου του ποσού.

Ωστόσο, αν και γνωρίζουν ότι αυτές τις μέρες γίνονται επαφές των βασικών μετόχων με τις πιστώτριες τράπεζες με σκοπό να βρεθεί λύση και να ανακάμψει ο τηλεοπτικός σταθμός, οι συνεργάτες του, δηλαδή οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί που είναι συμμέτοχοι με το MEGA στη DIGEA, αποφασίζουν να αποδυναμώσουν το σήμα του τις επόμενες ημέρες.

Oι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στη διοίκηση με την εξής ανακοίνωση:



«Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την στιγμή που ξεκίνησε ο “Γολγοθάς” εκατοντάδων εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Σήμερα παρόλο που η διοίκηση του σταθμού χρωστάει δεδουλευμένα πολλών μηνών, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που κρατούν το κανάλι ζωντανό, με την ελπίδα να επανέλθει στην ομαλή λειτουργία του. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων με τους μετόχους του MEGA, με στελέχη των τραπεζών καθώς και με κυβερνητικούς παράγοντες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Η σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απ ότι φαίνεται βολεύει όλους τους εμπλεκόμενους. Για αυτό και δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται με κυνικό τρόπο και κατ εξακολούθηση τους εργαζόμενους του σταθμού ακόμα και σήμερα, που η ανέχεια τους έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα.

Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την κατάσταση. Άλλωστε όλοι καταλαβαίνουμε πως την βολεύει να μην βγαίνουν στον αέρα τα δελτία ειδήσεων του MEGA.
Οι τράπεζες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα αφού βλέπουν τους δεσμευμένους λογαριασμούς του σταθμού να φουσκώνουν. Και οι μέτοχοι γιατί να ανησυχήσουν, αφού έχουν μια εταιρία παρατημένη από αυτούς, που συνεχίζει όμως να είναι εν λειτουργία και που τους αποφέρει έσοδα, έστω κι αν αυτά είναι δεσμευμένα, χωρίς να ξοδεύουν ούτε ένα ευρώ;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται τώρα και η DIGEA (δηλαδή τα υπόλοιπα κανάλια) και απειλεί με ΜΑΥΡΟ το MEGA. Τόσο εύκολα ξεχάστηκε το ΜΑΥΡΟ που ήθελε να ρίξει πριν λίγο καιρό η Κυβέρνηση στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τόσο εύκολα ξεχάσανε το επιχείρημα που διαλαλούσαν τότε, για πολυφωνία και πλουραλισμό. Τώρα το ΜΑΥΡΟ τους βολεύει γιατί μεγαλώνει γι αυτούς η διαφημιστική πίτα. Ας πεταχτούν λοιπόν τώρα στον Καιάδα οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, που λίγο καιρό πριν «κλαίγανε» για αυτούς.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό ΝΤΡΟΠΗΣ για όλους αυτούς που από την μια η πολιτική σκοπιμότητα Κυβέρνησης – τραπεζών και από την άλλη τα επιχειρηματικά παιχνίδια των μετόχων-καναλαρχών έχουν φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες εργαζόμενους που ακόμα και τώρα παλεύουν για τις δουλειές τους.
Συνάδελφοι! Το πρόβλημα του MEGA είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Σήμερα είναι οι συνάδελφοί μας στο MEGA αύριο θα είμαστε εμείς. Για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας».

για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αντιδρώντας μάλιστα σε αυτή την απόφαση της DIGEA οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA που συνεχίζουν να κρατούν «ζωντανό» τον τηλεοπτικό σταθμό έκαναν ένα βίντεο που αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για τους σκοπούς άλλων τηλεοπτικών σταθμών…!

Να σημειωθεί δε, ότι τους τελευταίους μήνες μπορεί το MEGA να μην μεταδίδει καθόλου live προγράμματα, κάτι που έχει τεράστιο κόστος στη θεαματικότητα για το τηλεοπτικό κανάλι!

http://www.pronews.gr/portal/20170210/lifestyle/tileorasi/84074/mayro-sto-mega-me-apofasi-tis-digea
 

Μηνύματα
1.380
Reaction score
1.655
Η κυβερνηση (που δεν συμπαθω καθολου) τι στα κομματια να κανει;

Η υποθεση ειναι για γελια. Ενα καναλι που εβγαζε παντα τζαμπε χρηματα, που ξιφουλκουσε εναντιον του δημοσιου και ολων των ογειλετων, θελει τωρα να ζησει εναντια σε ολα οσα υποστηριζε!

Για κλαμματα ειναι οι εργαζομενοι αλλα τοσα χρονια ηταν παντα απεναντι σε ολους τους αλλους που εχαναν υη δουλεια τους ιι ετσι θα μεινουν και αυτοι μονοι.
 



Μηνύματα
229
Reaction score
80
Η digea αντί να ρίχνει μαύρο στα κανάλια ας κοιτάξει να βελτιώσει το σήμα της γιατί εμείς εδώ επαρχία βλέπουμε τα περισσότερα κανάλια με διακοπές. Χίλιες φορές καλύτερα ήταν με το αναλογικό σήμα, ποτέ δεν είχαμε προβλήματα μετάδοσης. Αλλά βλέπεις τώρα με το ψηφιακό μπορούν να ρίχνουν μαύρο σε κανάλια ή να "θολώνουν" το σήμα κατ΄επιλογήν σε όποια κανάλια, σε όποιες ώρες και σε όποιες εκπομπές επιλέξουν τα αφεντικά. Και ο νοών νοείτω...
 


papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.080
Reaction score
1.601
Θα στεναχωρηθουμε για το MEGA?

Που ειναι ο πρετεντερης με την τρεμη?
Τι ελεγαν τοσα χρονια στον ελληνικο λαο?

Ο καμπουρακης ελεγε "οι ανεργοι ειναι τεμπεληδες να πανε στη μανωλαδα να δουλεψουν"
Ολοι αυτοι που ηξεραν την αληθεια στο MEGA αλλα τρομοκρατουσαν τον ελληνικο λαο απο τον αρχισυντακτη μεχρι το τελευταιο καμεραμαν!
Το MEGA με τη μεγαλυτερη λιστα δημοσιογραφων με τα τσακωσαν απο το ΔΝΤ και εχουν να φανε και τα εγγονια τους!

Εχει δουλιτσα τωρα και για αυτους!

Λαχαναγορα για ξεφορτωμα φορτηγων,
Διανομη διαφημιστικων φυλλαδιων,
Υπαιθρια πωληση συνδεσεων κινητης τηλεφωνιας,
Υπηρεσια σερβιτορου (2.20 ευρω την ωρα)
Μετακομισεις – Μεταφορες

Και για φαγητο, υπάρχουν τοσοι καδοι γυρω για λαχταριστες λιχουδιες ή καποια συσσιτια. Στην καλυτερη περιπτωση τα ληγμενα των σουπερ μαρκετ που μας σερβιρε, η το «ολοι μαζι μπορουμε».
 



papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.080
Reaction score
1.601
Πρετεντερης
Ψυχαρης
Τρεμη
Μπομπολας
Αναστασιαδης
Σπυρακι
Τζιμας
Καψης
Οικονομεας
Καμπορακης
Θεωδορακης
Δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού.
80 εκατομυρια ευρω που πηραν δανειο επι συριζα συμφωνα με τη καταθεση του αναστασιαδη στην εξεταστικη επιτροπη της βουλης.
και αλλα 98 εκατομυρια ευρω που πηρε η τηλετυπος ιδιοκτητρια του mega
Αυτα ποιος θα τα ξεπληρωσει?
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.890
Reaction score
41.123
Πρετεντερης
Ψυχαρης
Τρεμη
Μπομπολας
Αναστασιαδης
Σπυρακι
Τζιμας
Καψης
Οικονομεας
Καμπορακης
Θεωδορακης
Δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού.
80 εκατομυρια ευρω που πηραν δανειο επι συριζα συμφωνα με τη καταθεση του αναστασιαδη στην εξεταστικη επιτροπη της βουλης.
και αλλα 98 εκατομυρια ευρω που πηρε η τηλετυπος ιδιοκτητρια του mega
Αυτα ποιος θα τα ξεπληρωσει?

έχετε στοιχεία για αυτά που γράφετε ή απλά αναπαράγετε τη γνωστή προπαγάνδα και είστε θιασώτης των προγραφών;
 



Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.390
Reaction score
74.658
Σήμερα πάντως είδα οτι ξεκίνησαν οι ανοιξιάτικοι ψεκασμοί, πολύ πράμα.
Έβαλα όμως αμέσως μάσκα και τους πρόλαβα. ;)
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.890
Reaction score
41.123
Σήμερα πάντως είδα οτι ξεκίνησαν οι ανοιξιάτικοι ψεκασμοί, πολύ πράμα.
Έβαλα όμως αμέσως μάσκα και τους πρόλαβα. ;)
Νομίζεις ότι πρόλαβες, πλέον ο ψεκασμός γίνεται με βιολογικό υλικό το οποίο εισέρχεται στον οργανισμό μας και κατακάθεται στο dna με διάφορες τρόπους, όχι μόνο με την εισπνοή αλλά και με την επαφή και κυρίως διαμέσου της τροφικής αλυσίδας. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει, το σχέδιο είναι πολύ μελετημένο από χρόινα πριν απλά τώρα δόθηκε η δυνατότητα με την εξέλιξη της βιοτεχνολογίας και της νανοτεχνολογίας που κάνει engineering στη μοριακή δομή σε επίπεδο ατόμου όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα.
 

Μηνύματα
1.380
Reaction score
1.655
Όποιος θέλει, ελέυθερη αγορά είμαστε, συνδράμει τους πτωχούς βαρδινογιάνηδες-μπόμπολες και λοιπούς αναξιοπαθούντες και σώζει το άσπιλο Μέγκα-ΔΟΛ κτλ.

Το κρίμα είναι ότι τα χρέη του κάθε Μέγκα, πάλι ο πολίτης θα τα πληρώσει. Αυτοί πτώχευσαν και κλείνουν το μαγαζί, τα χρέη όμως πάνε, μέσω τραπεζών και των....μαύρων οπών τους, στις.....συνεχώς διευρούμενες οπές μας.

By the way, το θέμα των "ψεκασμών" το είχε θέσει στη Βουλή ο πολύς Μάκης Βορίδης, ένας διανοητής της πολιτικής μας ζωής που σήμερα έχει ξεπλυθεί και έχει "εκσυγχρονισθεί". Και αναμένει καρτερικά την υπουργοποίηση του.
 

Μηνύματα
3.761
Reaction score
2.898
Θα στεναχωρηθουμε για το MEGA?

Που ειναι ο πρετεντερης με την τρεμη?
Τι ελεγαν τοσα χρονια στον ελληνικο λαο?

......
Το MEGA με τη μεγαλυτερη λιστα δημοσιογραφων με τα τσακωσαν απο το ΔΝΤ και εχουν να φανε και τα εγγονια τους.....

Ρε φίλε σοβαρά τώρα , είσαι και συ ένας απ'τους 30 αναγνώστες της ΑΥΓΗΣ? Η ενημερώνεσαι από τη "ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ" ? Το ΔΝΤ δεν ήρθε με δημοψήφισμα για να θέλει την κοινή γνώμη σύμφωνη...
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.080
Reaction score
1.601
Ρε φίλε σοβαρά τώρα , είσαι και συ ένας απ'τους 30 αναγνώστες της ΑΥΓΗΣ? Η ενημερώνεσαι από τη "ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ" ? Το ΔΝΤ δεν ήρθε με δημοψήφισμα για να θέλει την κοινή γνώμη σύμφωνη...

Παλι καλα αδερφε που ενημερωνομαι απο τη μπλοκοσφαιρα και δεν ενημερωνομαι απο το mega και τον ANT1
ξαπλα στο καναπε μου!

Το ΔΝΤ ο κακος μπαμπουλας που με αφεντικο τη γερμανια και δορυφορους της τη γαλλια ηρθε να συμμορφωσει τους ¨ηρωικους¨ελληνες
 
Last edited:


panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Εργαζόμενοι Mega προς μετόχους: Αν δεν μας πληρώσετε, ΤΕΛΟΣ οι διαφημίσεις και τα έσοδα



Μετά από πολλούς μήνες υπομονής, οι Εργαζόμενοι του MEGA, αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.
Έτσι με ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν απόψε, αποφάσισαν να σταματήσουν οι διαφημίσεις και τα έσοδα του Μεγάλου Καναλιού, εάν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου δεν πληρωθούν. “
Από τη δική μας μεριά”, αναφέρουν, “θέτουμε το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου ως το απώτερο όριο της αντοχής μας. Στη σημερινή συνέλευση των Εργαζομένων του MEGA αποφασίσαμε ότι αν μέχρι 28/2/17 δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας, θα προχωρήσουμε από 1/3/17 σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Ως εκ τούτου, στα διαφημιστικά breaks αντί για διαφημίσεις θα μεταδίδεται το αίτημά μας για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων και άμεση επιστροφή στην κανονικότητα του σταθμού”.
Από τον περασμένο Μάρτιο, που μπήκε σε περιπέτειες το κανάλι, οι τράπεζες και κατ’ επέκταση οι μέτοχοι, εισπράττουν κατά μέσο όρο 100 χιλιάδες ευρώ την ημέρα, τα οποία καταλήγουν σε λογαριασμούς από τους οποίους πληρώνονται δόσεις δανείων και άλλα έξοδα, και οι μόνοι που μένουν απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
8 μήνες απλήρωτοι, 12 μήνες όμηροι
Σε λίγες μέρες κλείνουν 8 μήνες απλήρωτης εργασίας και 12 μήνες επαγγελματικής ομηρίας για εμάς τους Εργαζόμενους στο MEGA. Πριν από περίπου ένα χρόνο οι δανείστριες τράπεζες τράβηξαν την πρίζα της χρηματοδότησης δεσμεύοντας τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προκαλώντας συνθήκες οικονομικής ασφυξίας. Η απόφαση των τραπεζών, βεβιασμένη και καταχρηστική, ήταν συνέπεια της άρνησης των μεγαλομετόχων της εταιρείας να προχωρήσουν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που είχαν συμφωνήσει.
Από τότε το κανάλι εγκαταλείφθηκε από όλους πλην των Εργαζομένων να πλέει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ο επικείμενος διαγωνισμός αδειοδότησης, στον οποίο το MEGA ασφαλώς δεν θα είχε καμία τύχη, σε συνδυασμό με την τραπεζική ασφυξία δημιούργησαν το τέλειο άλλοθι.
Στο MEGA θα έπεφτε «μαύρο» και οι ευθύνες θα επιμερίζονταν πολύ βολικά και κατά το δοκούν σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη: μετόχους, τράπεζες και κυβέρνηση. Θα έφταιγαν όλοι μαζί ή και κανένας ή μπορεί οι ευθύνες να έπεφταν τελικά στους Εργαζόμενους αν αποφάσιζαν να σταματήσουν να εργάζονται απλήρωτοι. Όμως ο διαγωνισμός κατέπεσε και το MEGA συνέχισε να λειτουργεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καθολικής παύσης πληρωμών. Έστω και έτσι, το MEGA των απλήρωτων Εργαζομένων και των χιλίων προβλημάτων παρέμενε καθημερινά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης διεκδικώντας επάξια μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Και βέβαια ο σταθμός συνέχισε να παράγει σημαντικά έσοδα που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά και μόνο το χρέος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προς τις τράπεζες. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και εντελώς παράλογο. Όμως το πιο περίεργο από όλα ήταν ότι κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να δώσει λύση στο πρόβλημα ή έστω να μας ενημερώσει ως προς το τι μέλλει γενέσθαι.
Κι έτσι εμείς οι Εργαζόμενοι ξεκινήσαμε έναν κύκλο κινητοποιήσεων και άμεσων επαφών με τις τράπεζες, τους μεγαλομετόχους και την κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο από τους βασικούς μετόχους να καταβάλουν τη μισθοδοσία δύο μηνών και οι τράπεζες να απελευθερώσουν κάποια τιμολόγια για να καλύψουν το δώρο Χριστουγέννων.
Σήμερα μετά από τρεις μήνες εντατικών πιέσεων, κινητοποιήσεων και διαβουλεύσεων το κλίμα δείχνει να έχει αναστραφεί. Οι δύο βασικοί μέτοχοι φαίνεται να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για τη διάσωση του σταθμού. Τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών επεξεργάζονται το κατατεθειμένο business plan.
Και η κυβέρνηση συζητάει με τους νομικούς συμβούλους των συνδικαλιστικών ενώσεων μια νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει υπό προϋποθέσεις την αποδέσμευση κεφαλαίων για τη μισθοδοσία Εργαζομένων που βρίσκονται στη δική μας κατάσταση. Χωρίς να αμφισβητούμε τις προθέσεις και την αξιοπιστία κανενός είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε ότι σήμερα βρισκόμαστε σε χειρότερο σημείο από αυτό που ξεκινήσαμε.
Δεν είναι μόνο οι 8 μήνες απλήρωτης εργασίας, δεν είναι μόνο τα καθημερινά προβλήματα λειτουργίας που συσσωρεύονται γεωμετρικά, δεν είναι μόνο η απειλή της DIGEA για υποβάθμιση του σήματος, είναι και η απουσία συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος για την περίφημη επιστροφή στην κανονικότητα.
Ως Εργαζόμενοι του πρώτου ιδιωτικού σταθμού της χώρας αποδείξαμε την επαγγελματική μας επάρκεια όχι μόνο στα χρόνια των παχιών αγελάδων και της επί 20 συναπτά χρόνια κερδοφορίας της εταιρείας αλλά και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Ειδικά τους τελευταίους 12 μήνες κρατήσαμε μόνοι μας το κανάλι ζωντανό με τεράστιο προσωπικό, οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. Ωστόσο, δεν είμαστε σε θέση να πούμε σε κανέναν πώς θα κάνει τη δουλειά του.
Τόσο οι τράπεζες και η κυβέρνηση όσο και οι δύο μεγαλομέτοχοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να παραμείνει το MEGA ζωντανό. Από τη δική μας μεριά θέτουμε το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου ως το απώτερο όριο της αντοχής μας. Στη σημερινή συνέλευση των Εργαζομένων του MEGA αποφασίσαμε ότι αν μέχρι 28/2/17 δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας, θα προχωρήσουμε από 1/3/17 σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Ως εκ τούτου, στα διαφημιστικά breaks αντί για διαφημίσεις θα μεταδίδεται το αίτημά μας για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων και άμεση επιστροφή στην κανονικότητα του σταθμού. ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ MEGA

Πηγή: Εργαζόμενοι Mega προς μετόχους: Αν δεν μας πληρώσετε, ΤΕΛΟΣ οι διαφημίσεις και τα έσοδα http://mignatiou.com/2017/02/ergazomeni-mega-pros-metochous-an-den-mas-plirosete-telos-i-diafimisis-ke-ta-esoda/
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.560
Μηνύματα
2.865.587
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top