«Συνδέστε τους» κανονικά

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Προ ολίγον περισσοτέρων των ολίγων ημερών να πούμε, δηλαδής κάπου εκεί προς το έμπα του Δεκέμβρη, κάποιο παιδί μου έστειλε ένα π.μ. (ελληνιστί πι-εμ, τό ‘παμε ρε παιδιά, δεν τό ‘παμε;, ε τό ‘παμε ντε), το λοιπόν και που λέτε, και μου έλεγε ο άνθρωπος το μεράκι του, ότι να, ήθελε να κάνει αναβάθμισις να πούμε, αλλά ήτανε μεταξύ σφύρας και άκμωνος, (άμα δεν πετάξω το καθαρευουσιάνικο θα σκάσω ο παλιοπ...). Τώρα θα μου πείτε, τίς εστίν η σφύρα και τίς ο άκμων. Έλα μου ντε. Πάντως, όχι για να ξέρετε δηλαδής, το συζυγικό να πούμε το είχε λύσει, πώς το λεν, το χρηματικό ρε παιδί μου, είχε πάρει το ΟΚ ο μάγκας. Το μόνο που ήθελε η κυρία του, και με το δίκιο της εδώ που τα λέμε η γυναίκα, ήταν να μη μπει στο σπίτι κουτί, αλλά κάτι πιο όμορφο, κάτι που να αμβλύνει το όμα και την ψυχή. Ναι, για...

Τέλος πάντων, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων το παιδί, ήθελε να πάρει κάτι, να ξοδέψει, πώς το λένε. Βρεθήκαμε και που λέτε, μου είπε, του είπα, και τελικά πήρε κατιτίς και έμεινε ευχαριστημένος, (και εγώ γλίτωσα το ξύλο, παααα, πα, πα, φτου - φτου). Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί! Το θέμα και που λέτε, είναι ότι βγήκε το παιδί και άνοιξε θέμα, και ρώτηξε, και να σας πω ρε παιδιά, τό και τό. Και του την πέσανε με τα πι- εμ. Και να σου πω ρε μάγκα, και κοίτα να δεις, και έλα να το ακούσεις, και θα πάθεις πλάκα ο ένας, και θα πάθεις μουνανάινα ο δεύτερος, και έχω ένα κομμάτι τεφαρίκι ο παρακάτω, και γαμώ ο άλλος, και έλα να το ακούσεις, και έχω «άκρες», και τα τοιαύτα.

Λοιπόν, ακούστε να σας πω. Όσοι από σας γουστάρετε να δώσετε βάση στις γνώμες κάποιων, δώστε βάση σε όσους το κάνουν φανερά. Μπορεί κάποιος έμπορας να έχει καλή πραμάτεια, μπορεί όμως του αλλουνού να σας αρέσει περισσότερο, μπορεί να του την πει ο Κόγιας, μπορεί έτσι, μπορεί αλλιώς, διάφορα μπορεί, οκ, αλλά στο φανερό! Το άλλο, το μιλητό ντε, ε, έχει και μίζα. Μη δίνετε βάση στα κωλόπαιδα. Τώρα θα μου πείτε, αν σας τύχει, να τους «δώσετε» στεγνά; Δε λέω αυτό, εντάξει, εγώ δηλαδής δε θα τό ‘κανα. Μη τους «δίνετε». Γειώστε τους.[FONT=&quot] [/FONT]

Reaction score
1.844
Κωστα, μια ερωτηση μονο διοτι με ενδιαφερει αμεσα.
Ολα αυτα εγιναν εντος του AVSite?
Αν έχω αρχίσει κάπως να νιώθω τον τρόπο που γράφει ο ημίθεος, ναι, πρέπει να έχουν αναμιχθεί και μέλη απο δω μέσα. :mad_3:

Νομίζω ωστόσο πως μόνο ο άμεσος παραλήπτης των προσωπικών μηνυμάτων μπορεί να το ξεδιαλύνει, όποιος άλλος ανακατευτεί θάναι λάθος του.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Κωστα, μια ερωτηση μονο διοτι με ενδιαφερει αμεσα.
Ολα αυτα εγιναν εντος του AVSite?
Αντρέα, ειλικρινά δε θυμάμαι. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, αλλά είναι αυτό που έχει σημασία; Ο ίδιος μου τό 'πε, χωρίς να τον ρωτήσω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Αν έχω αρχίσει κάπως να νιώθω τον τρόπο που γράφει ο ημίθεος, ναι, πρέπει να έχουν αναμιχθεί και μέλη απο δω μέσα. :mad_3:

Νομίζω ωστόσο πως μόνο ο άμεσος παραλήπτης των προσωπικών μηνυμάτων μπορεί να το ξεδιαλύνει, όποιος άλλος ανακατευτεί θάναι λάθος του.
Όχι παιδιά, δεν το άνοιξα το θέμα γι' αυτό. Ας το αφήσουμε ήσυχο το παιδί.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχω δει πολλές φορές επαγγελματίες να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα με μέλη αντί να απαντούν σε ερωτήματα ευθέως. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Το κοινώς λεγόμενο "πέσιμο" όμως, είναι αν μη τι άλλο γυφτιά.

...

Reaction score
8
Απάντηση: Re: «Συνδέστε τους» κανονικά

Έχω δει πολλές φορές επαγγελματίες να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα με μέλη αντί να απαντούν σε ερωτήματα ευθέως. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Το κοινώς λεγόμενο "πέσιμο" όμως, είναι αν μη τι άλλο γυφτιά.

...
+100000

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Αντρέα, ειλικρινά δε θυμάμαι. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, αλλά είναι αυτό που έχει σημασία; Ο ίδιος μου τό 'πε, χωρίς να τον ρωτήσω...
Για μενα ναι, εΙχε μεγαλη σημασια.
Αλλα μετα το πμ σου δεν εχει πλεον...:smoking:

Reaction score
0
Προ ολίγον περισσοτέρων των ολίγων ημερών να πούμε, δηλαδής κάπου εκεί προς το έμπα του Δεκέμβρη, κάποιο παιδί μου έστειλε ένα π.μ. (ελληνιστί πι-εμ, τό ‘παμε ρε παιδιά, δεν τό ‘παμε;, ε τό ‘παμε ντε), το λοιπόν και που λέτε, και μου έλεγε ο άνθρωπος το μεράκι του, ότι να, ήθελε να κάνει αναβάθμισις να πούμε, αλλά ήτανε μεταξύ σφύρας και άκμωνος, (άμα δεν πετάξω το καθαρευουσιάνικο θα σκάσω ο παλιοπ...). Τώρα θα μου πείτε, τίς εστίν η σφύρα και τίς ο άκμων. Έλα μου ντε. Πάντως, όχι για να ξέρετε δηλαδής, το συζυγικό να πούμε το είχε λύσει, πώς το λεν, το χρηματικό ρε παιδί μου, είχε πάρει το ΟΚ ο μάγκας. Το μόνο που ήθελε η κυρία του, και με το δίκιο της εδώ που τα λέμε η γυναίκα, ήταν να μη μπει στο σπίτι κουτί, αλλά κάτι πιο όμορφο, κάτι που να αμβλύνει το όμα και την ψυχή. Ναι, για...

Τέλος πάντων, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων το παιδί, ήθελε να πάρει κάτι, να ξοδέψει, πώς το λένε. Βρεθήκαμε και που λέτε, μου είπε, του είπα, και τελικά πήρε κατιτίς και έμεινε ευχαριστημένος, (και εγώ γλίτωσα το ξύλο, παααα, πα, πα, φτου - φτου). Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί! Το θέμα και που λέτε, είναι ότι βγήκε το παιδί και άνοιξε θέμα, και ρώτηξε, και να σας πω ρε παιδιά, τό και τό. Και του την πέσανε με τα πι- εμ. Και να σου πω ρε μάγκα, και κοίτα να δεις, και έλα να το ακούσεις, και θα πάθεις πλάκα ο ένας, και θα πάθεις μουνανάινα ο δεύτερος, και έχω ένα κομμάτι τεφαρίκι ο παρακάτω, και γαμώ ο άλλος, και έλα να το ακούσεις, και έχω «άκρες», και τα τοιαύτα.

Λοιπόν, ακούστε να σας πω. Όσοι από σας γουστάρετε να δώσετε βάση στις γνώμες κάποιων, δώστε βάση σε όσους το κάνουν φανερά. Μπορεί κάποιος έμπορας να έχει καλή πραμάτεια, μπορεί όμως του αλλουνού να σας αρέσει περισσότερο, μπορεί να του την πει ο Κόγιας, μπορεί έτσι, μπορεί αλλιώς, διάφορα μπορεί, οκ, αλλά στο φανερό! Το άλλο, το μιλητό ντε, ε, έχει και μίζα. Μη δίνετε βάση στα κωλόπαιδα. Τώρα θα μου πείτε, αν σας τύχει, να τους «δώσετε» στεγνά; Δε λέω αυτό, εντάξει, εγώ δηλαδής δε θα τό ‘κανα. Μη τους «δίνετε». Γειώστε τους.
Εγω ευτυχως η......δυστυχως κ.Τσαρουχα, ειμαι απο τους....φανερους, αν και κινδυνευω με εκδιωγμο απο το site σας ανα πασα στιγμη..

Ποτε στην ζωη μου δεν ημουν....γυφτος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φυσικά και κινδυνεύεις. Όταν κατηγορείς αδίκως τον φορέα που σε φιλοξενεί. Δες εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=602151#post602151

Για το άλλο, υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει: όποιος έχει τη μύγα... :happy_9:. Αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα. Κι εσείς πρέπει να ζήσετε κάπως.

...

Reaction score
4
Απάντηση: «Συνδέστε τους» κανονικά

Δηλαδής μιλάμε για μεσάζων ή για έμπορα ;

'Μερικοί" δεν μπορούν να πετύχουν καλύτερες τιμές από τον ανυποψίαστο πελάτη αγοράζοντας το ίδιο προϊόν ;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524