΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Το παρακάτω απόσπασμα μεταφέρεται αυτούσιο(με μοναδική παρέμβαση την έμφαση ορισμένων λέξεων και αστερίσκους στη θέση της φίρμας των αξεσουάρ) από ΄΄γνωστή΄΄ διαδικτυακή σελίδα στην οποία έχει δημοσιευθεί:

"...Ολα καλα θα μου πειτε, αλλα τι να τα κανω τα jumpers. Σωστα, μονο που εδω επαιξαν τον ρολο του "αμορτισερ", συνδεθηκαν δηλαδη με εναν παραδοξο τροπο μεταξυ των εξοδων του ενισχυτη και των καλωδιων των ηχειων και αντιστοιχα μεταξυ των καλωδιων των ηχειων και των ηχειων, παιζοντας τον ρολο του αμορτισερ των κραδασμων οι οποιοι οταν παραγονται απο τα μηχανηματα, λογω του οτι αυτα παλλονται μεσω της αναπαραγωγης της μουσικης, ειναι ικανοι να επηρεασουν την αποδοση των καλωδιων που συνδεονται πανω σ αυτα, συμφωνα με την *******.
Και αυτο παιζει τωρα θα μου πειτε? Οχι μονο παιζει αλλα η βελτιωση του ηχου ειναι τοσο θεαματικη που για να την παρεις με αλλον τροπο θα πρεπει να ξοδεξεις παρα πολλυ περισσοτερα χρηματα απο αυτα που ζητανε αυτα τα συρματακια. Το πιο ωραιο ακομα ειναι οτι η βελτιωση ειναι εξασφαλισμενη ανεξαρτητα του κοστους των μηχανηματων που θα συνδεθουν και ειναι αναλογη αυτων. Εξαιρετικο πραγματικα!"

Αναρωτιέμαι,ύστερα από την περιβόητη διευθέτηση των υμιυπαιθρίων,άραγε θ'ακολουθήσει και η διευθέτηση των...ημιυπευθύνων;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

oχι αλλο carβουνο ελεος

ryk

Reaction score
925

Περίμενα να δω κανά τρίκυκλο με αμορτισέρ που παίζουν μουσική (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων!)
Κρίμα!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983

oχι αλλο carβουνο ελεος
΄΄Έλεος΄΄ μαζί με τις απαιτούμενες ΄΄πέτρες΄΄ μας κάνουν...πετρέλεος (εναλλακτική επίλυση του...ενεργειακού μας:126:)
Περίμενα να δω κανά τρίκυκλο με αμορτισέρ που παίζουν μουσική (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων!)Κρίμα!
΄΄Κρίμα΄΄ στο...κύμα (το ηχητικό:612:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.682

<< Οπως συμβαινει σχεδον παντα, μετα απο ενα χορταστικο απο μουσικη και απο μηχανηματα απογευμα, ερχεται και το επιδορπιο. Στην δικη μας περιπτωση η ORPHEUS AUDIO μας ειχε μια μικρη εκπληξη. Ο λογος για ενα νεο προιον της Nordost που δεν ειναι τιποτα αλλο απο πολυ καλα speaker jumpers, φτιαγμενα απο ενα υψηλης καθαροτητος κομματι αγωγου Valhalla.

Ολα καλα θα μου πειτε, αλλα τι να τα κανω τα jumpers. Σωστα, μονο που εδω επαιξαν τον ρολο του "αμορτισερ", συνδεθηκαν δηλαδη με εναν παραδοξο τροπο μεταξυ των εξοδων του ενισχυτη και των καλωδιων των ηχειων και αντιστοιχα μεταξυ των καλωδιων των ηχειων και των ηχειων, παιζοντας τον ρολο του αμορτισερ των κραδασμων οι οποιοι οταν παραγονται απο τα μηχανηματα, λογω του οτι αυτα παλλονται μεσω της αναπαραγωγης της μουσικης, ειναι ικανοι να επηρεασουν την αποδοση των καλωδιων που συνδεονται πανω σ αυτα, συμφωνα με την Nordost.

Και αυτο παιζει τωρα θα μου πειτε? Οχι μονο παιζει αλλα η βελτιωση του ηχου ειναι τοσο θεαματικη που για να την παρεις με αλλον τροπο θα πρεπει να ξοδεξεις παρα πολλυ περισσοτερα χρηματα απο αυτα που ζητανε αυτα τα συρματακια. Το πιο ωραιο ακομα ειναι οτι η βελτιωση ειναι εξασφαλισμενη ανεξαρτητα του κοστους των μηχανηματων που θα συνδεθουν και ειναι αναλογη αυτων. Εξαιρετικο πραγματικα! >>

http://................

γιατί να λείπουν τα "ονόματα"? δε κατάλαβα...

όποιος θέλει αμορτισέρ καλωδίων ηχείων, βουρ στα νόρντοστ!
φιλ φρι!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939

oχι αλλο carβουνο ελεος
Οίσε άσχιαιτοσ κε οισοπαιδοτικόσ. Αφού σου λέει ότι παίζει!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

2 μηνών ?
Μπαγιάτεψε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εαν μου επιτρεπετε μια μικρη παρεμβαση παρακαλω.
Ανοιγοντας τον συνδεσμο στον οποιο εκανε παραθεση ο Κωσταυτιας διεκρινα, με αναμικτα συναισθηματα ειναι η αληθεια,
καποια μελη του AVSite.
Eαν νομιζετε πως πρεπει να ειμαστε καπως περισσοτερο ευγενικοι για χαρη αυτων των μελων, ας το κανουμε.(τουλαχιστον αυτο νομιζω εγω)
Εαν νομιζετε οτι κανω λαθος, παρακαλω αγνοηστε με!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

<< Οπως συμβαινει σχεδον παντα, μετα απο ενα χορταστικο απο μουσικη και απο μηχανηματα απογευμα, ερχεται και το επιδορπιο. Στην δικη μας περιπτωση η ORPHEUS AUDIO μας ειχε μια μικρη εκπληξη. Ο λογος για ενα νεο προιον της Nordost που δεν ειναι τιποτα αλλο απο πολυ καλα speaker jumpers, φτιαγμενα απο ενα υψηλης καθαροτητος κομματι αγωγου Valhalla.

Ολα καλα θα μου πειτε, αλλα τι να τα κανω τα jumpers. Σωστα, μονο που εδω επαιξαν τον ρολο του "αμορτισερ", συνδεθηκαν δηλαδη με εναν παραδοξο τροπο μεταξυ των εξοδων του ενισχυτη και των καλωδιων των ηχειων και αντιστοιχα μεταξυ των καλωδιων των ηχειων και των ηχειων, παιζοντας τον ρολο του αμορτισερ των κραδασμων οι οποιοι οταν παραγονται απο τα μηχανηματα, λογω του οτι αυτα παλλονται μεσω της αναπαραγωγης της μουσικης, ειναι ικανοι να επηρεασουν την αποδοση των καλωδιων που συνδεονται πανω σ αυτα, συμφωνα με την Nordost.

Και αυτο παιζει τωρα θα μου πειτε? Οχι μονο παιζει αλλα η βελτιωση του ηχου ειναι τοσο θεαματικη που για να την παρεις με αλλον τροπο θα πρεπει να ξοδεξεις παρα πολλυ περισσοτερα χρηματα απο αυτα που ζητανε αυτα τα συρματακια. Το πιο ωραιο ακομα ειναι οτι η βελτιωση ειναι εξασφαλισμενη ανεξαρτητα του κοστους των μηχανηματων που θα συνδεθουν και ειναι αναλογη αυτων. Εξαιρετικο πραγματικα! >>

http://cpskal.gr/event11-6_gr.htm

γιατί να λείπουν τα "ονόματα"? δε κατάλαβα...

όποιος θέλει αμορτισέρ καλωδίων ηχείων, βουρ στα νόρντοστ!
φιλ φρι!
συγνωμη δηλαδης για να καταλαβω μπορω να τα βαλω ως αμορτισερ σε τηλεκατευθυνομενο αφτοκινιτακι με αναλογα αποτελεσματα ?

Οίσε άσχιαιτοσ κε οισοπαιδοτικόσ. Αφού σου λέει ότι παίζει!
καlα κανω :143:
φεγγαρακι μου λαμπρο φεγγε μου να περπατω
και αν δεν φεγγεις hεsτικα γιατι κρατω φακο.
Αντε απο δω ρε με τα ohlins kayaba monroe bilstein και καθε πιρπιπρινι πουπαει πανωκατω
ρε ουστ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

΄΄Έλεος΄΄ μαζί με τις απαιτούμενες ΄΄πέτρες΄΄ μας κάνουν...πετρέλεος (εναλλακτική επίλυση του...ενεργειακού μας:126:)

πετρελεος ?
δεν εισαι οικολογος ?
ή εστω οικολογρια ?
βαλε κατι σε αιολικη ενεργεια ναμη μολυνομεν και το περιβαλον

παντως πλακα πλακα αμα τα νορντοστ ειναι σκληρα στις στροφες θα μπαινουν φετα λεμε
με οσα μπαινεις θα βγαινεις.....
που πουλανε αφτους τους απσβεστηρες ρε παιδια
να δω τι κανουν στη γεννητρια πετρελαιου

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.099
χαμηλωμενα ειναι ? ρυθμιζομενα?

αν θελουμε δηλαδη smooth καταστασεις, cruizin κοινως, τι γινεται??

αμα εχουμε γυναικες διπλα θα ναι τσιτα παλι?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.682

Αντε απο δω ρε με τα ohlins kayaba monroe bilstein και καθε πιρπιπρινι πουπαει πανωκατω
ρε ουστ
Γιατί μιλάς έτσι?
Το άκουσες?

Αν το ακούσεις, μετά θα το πάρεις.
Εσύ μετά θα λες πως "παιζ".

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Γιατί μιλάς έτσι?
Το άκουσες?

Αν το ακούσεις, μετά θα το πάρεις.
Εσύ μετά θα λες πως "παιζ".
πλακα κανς
πως δεν τα ακουσα
στις λακουβες κοπανανε αγερα
ετσι μιλαω ......?
ταβαλα κατεβηκα μια βουτα πρωτη γεφυρα και μετα τα πηγα πισω.
Μεταξυ μας, μου δωκαν και κατι αλλα πραματα αλλα ποσχεθηκα ομερτα , μιας και ειναι φολα......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

χαμηλωμενα ειναι ? ρυθμιζομενα?

αν θελουμε δηλαδη smooth καταστασεις, cruizin κοινως, τι γινεται??

αμα εχουμε γυναικες διπλα θα ναι τσιτα παλι?
καλα καισυ κοντρες κανεις με γυναικοπαιδα
ειπαμε ειναι για τσμπουκαλεμενς καταστασεις
τα χωνεις μια , ροπιαζεις τα τελικα σου και μετα τα βγαζεις και πας τουριστικως
ακου να πηγαινεις σφιγμενος βολτες ?
που ακοσυτηκε

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.682

ώστε τα άκουσες ε?

κοίτα να δεις! και θεωρούσα εντελώς απίθανο να τα πήρε κάποιος για να τα "ακούσει", έλα μου όμως που βγαίνω λάθος, μάλλον η φαντασία μου δε φτάνει για να συμπεριλάβει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του χάλι έντ....

Τέλος πάντων, θα ήθελα να σου πω πως θα έπρεπε να μην είσαι οισωπαιδωτοικώς, διότι, αν και δεν άκουσες σαφή βελτίωση στο σύστημά σου, μπορεί σε κάποιο άλλο σύστημα (πιο ακριβό από το δικό σου) να κάνουν σαφή διαφορά προς το καλύτερο.

αμ όχι, έτσι νομίζεις θα σε άφηνα! πέιμπακ!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και κατι ακομα
ξεκολλησα τη χουφτα και κολλησα λου χαι στα χαι και παιζω μονοκαλωδιωση, εβαλα και σιλικονη στην χουφτα για τους κραδασμους , και θα χωσω αλλου τα λευτα μου
χώρια οτι στο χωρο μου δεν εχει λακουβες-κραδασμους-αναγκη για πιρπιτσολε ματσουνια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ώστε τα άκουσες ε?

κοίτα να δεις! και θεωρούσα εντελώς απίθανο να τα πήρε κάποιος για να τα "ακούσει", έλα μου όμως που βγαίνω λάθος, μάλλον η φαντασία μου δε φτάνει για να συμπεριλάβει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του χάλι έντ....

Τέλος πάντων, θα ήθελα να σου πω πως θα έπρεπε να μην είσαι οισωπαιδωτοικώς, διότι, αν και δεν άκουσες σαφή βελτίωση στο σύστημά σου, μπορεί σε κάποιο άλλο σύστημα (πιο ακριβό από το δικό σου) να κάνουν σαφή διαφορά προς το καλύτερο.

αμ όχι, έτσι νομίζεις θα σε άφηνα! πέιμπακ!
ακου να δεις <(αν και το σωστο ειναι το κοιτα να δεις)
πηγα να τα βαλω σε ενα κριβο συστημα και ο τυπος δεν δεχτηκε να βαλει τα <ταπεινα> νορντοστ στο συστημα του.
Ειμαι στο πσακσιμο για σπιτι με λακουβες, οταν τα κανω μια πανω κατω θα σου πω αν δουλεπσαν εκειθενε
Το θεμα ειναι οτι το παλκαρ που μου τα δανειξε μου ειπε
Οποιος τα πηρε για δοκιμη τα κρατησε ......
εγω ειμαι ερετικος μαλλον

Reaction score
3.967

ακου να δεις <(αν και το σωστο ειναι το κοιτα να δεις)
......
εγω ειμαι ερετικος μαλλον
Mpa, εξαιρετικά αφαιρετικός
είσαι!!!:405:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498