Άγνωστος Κόσμος - DVD

Reaction score
6

1607: Άποικοι–εξερευνητές φθάνουν με Αγγλικά πλοία στο λεγόμενο Νέο Κόσμο, με σκοπό να βρουν χρυσάφι. Εκεί θα αποβιβαστούν στην περιοχή της φυλής των Ποουχάταν, οι οποίοι θα τους αντιμετωπίσουν εχθρικά και θα εξολοθρεύσουν μεγάλο μέρος του πληρώματος. Ο ίδιος ο καπετάνιος Τζον Σμιθ θα πιαστεί αιχμάλωτος, αλλά σώζεται χάρη στην επέμβαση της κόρης του αρχηγού, την Ποκαχόντας, η οποία τον ερωτεύεται και είναι έτοιμη να τον ακολουθήσει παντού.
Όταν η σχέση τους γίνεται αντιληπτή, η ρήξη ανάμεσα στους δύο κόσμους μοιάζει αναπόφευκτη με ολέθριες συνέπειες…

Σκηνοθεσία: Τέρενς Μάλικ
Hθοποιοί: Τζόναθαν Πράις , Κρίστοφερ Πλάμερ , Κόλιν Φάρρελ , Κρίστιαν Μπέιλ , Ντέιβιντ Θιούλις , Κουριάνκα Κίλτσερ , Γουές Στάντι , Αρτούρο Άντριαν , Τζέιμι Χάρις
Σενάριο: Τέρενς Μάλικ
Διάρκεια: 130'

Επιπλεον Υλικο
Πως Γυρίστηκε Ο Άγνωστος Κόσμος
Τρέιλερ Πριν Την Κινηματογραφική Κυκλοφορία Της Ταινίας
Κινηματογραφικό Τρέιλερ

Γλώσσες - English
Υπότιτλοι - Ελληνικά
Οθόνη/Aspect Ratio: 16:9/2.35:1
Ήχος/Sound: DD 5.1

Reaction score
788
ταινιαρα η οποια ομως απαιτει μεγαλη εικονα για πληρη απολαυση/αποδοση...

Reaction score
6
Παντως αν και εχω στην κατοχή μου εδω και πολυ καιρο την συγκεκριμένοι ταινια δεν μου κανει κέφι να την δω.
Αυτος ο Κόλιν Φάρρελ , και χωρις κανένα ιδιαίτερο λογο, δεν μου κάθετε καθόλου καλα στο ματι .
:x

Reaction score
41
Cinemusic - Ανδρεας said:
Αυτος ο Κόλιν Φάρρελ , και χωρις κανένα ιδιαίτερο λογο, δεν μου κάθετε καθόλου καλα στο ματι  .
Εγώ πάντως φιλαράκι, το Miami Vice θα το δω.........

Reaction score
423
Παντως αν και εχω στην κατοχή μου εδω και πολυ καιρο την συγκεκριμένοι ταινια δεν μου κανει κέφι να την δω.
Αυτος ο Κόλιν Φάρρελ , και χωρις κανένα ιδιαίτερο λογο, δεν μου κάθετε καθόλου καλα στο ματι .

Κι εγώ έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για την ταινία. Μέχρι βγάλσιμο από το dvd γιατί δεν βλεπόταν !!!

Reaction score
6
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Αυτος ο Κόλιν Φάρρελ , και χωρις κανένα ιδιαίτερο λογο, δεν μου κάθετε καθόλου καλα στο ματι  .
Εγώ πάντως φιλαράκι, το Miami Vice θα το δω.........
Βρε και γω θα την δω (όπως και ολες τις ταινιες) του αλλα ειναι ανθυγιεινή μούρη ο τύπος

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.165
Παιδια παντως εγω σε screener δεν την τελειωσα ..............και ο φαρρελ δεν ηταν κακος .
Αυτος ο Μαλικ δεν μου παει ........μαλλον ειμαι πολυ ρηχος.........

VG

Reaction score
0
Η φωτο με τον Φαρελ να κοιταζει ερωτευμενος τον ιθαγενή είναι όλα τα λεφτά :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.527
Members
38.458
Νεότερο μέλος
Das57