Άγορα Sony 46" KDL-46Z5500...Συμφέρει?

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλου!!

Λόγω ανακαίνισης του σπιτιού αποφάσισα να φτιάξω ένα ωραίο Home Theater σκηνικό στο σπίτι και να ξεφορτοθώ την παλιά 30" τηλεόραση και κάτι παλιά ηχειάκια!! Σαν τηλεόραση επειδή θέλω κάτι που να έχει δυνατότητα σύνδεσης με pc ώστε να μπορώ να το χρησημοποιώ για ταινίες mostly έπεσε στην αντίληψη μου η παραπάνω τηλεόραση...Έχω παρατηρήσει ότι οι Sony Bravia τηλεοράσεις έχουν πολύ καλή ποιότητα και συγκεκριμένα η παραπάνω έχει και πολλέεεες συνδέσεις όπως και το περίφημο DLAN (αλλά και USB). Μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να μου πει τι ακριβώς είναι αυτό? Είναι το κλασσικό rj-45 και το έχουν απλώς μετονομάσει ή είναι εντελώς διαφορετικό σύστημα? Επίσης συμφέρει η συγκεκριμένη τιβι? Και ένα τελευταίο...επειδή η προηγούμενη (samsung lcd) έκανε αιώνες να αλλάξει τα κανάλια ή αλλαγή από π.χ. av1 σε τιβι κτλ γενικώς αργούσε πολύ, η συγκεκριμένη έχει το ίδιο πρόβλημα? Όλα αυτά τα ρωτώ γιατί την βρήκα σε πολύ καλή τιμή (€1.500 εξωτερικό) και θέλω να ξέρω αν είναι να προχωρήσω! Χρειάζομαι τα φώτα σας!! :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :105:

Reaction score
180
Απάντηση: Άγορα Sony 46" KDL-46Z5500...Συμφέρει?

DLAN = rj-45
Απο τις λιγες με 10bit panel, εικονα για να κρεμαει το σαγονι.
Ταχυτατη αλλαγη καναλιων.
1500Ε μαλλον πολυ καλα για 46αρα.

Reaction score
0

Δεν ξερω σε ποια περιοχη εισαι , αλλα αν "ψαχτεις" λιγο και παζαρεψεις , σχεδον την ιδια τιμη θα βρεις και εδω με εγγυηση αντ/πειας ...
Δεν θα προτεινα αγορες απο το εξωτερικο , αλλα αν εσυ προτιμας να το ρισκαρεις,καλη τυχη...:121:

P.S. Σαν επιλογη παντως ειναι μια απο τις καλυτερες , με εξαιρετικη κινηση και συνολικα πολυ καλη αποδοση.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όντως είναι καλή τιμή και την έχω βρει και εδώ αλλά γύρω στα 300€ ακριβότερη. Ακόμα το σκέφτομαι. Πάντως επειδή έτυχε και βρήκα και την εξής TV SONY BRAVIA KDL-52V5500 η οποία δεν έχει τα ίδια στοιχεία με την προηγούμενη (νομίζω η μια είναι 200hz ή άλλη 100hz) όμως είναι 52" και δεν ξέρω αν οι διαφορές μεταξύ των 2 είναι τόσο μεγάλες ώστε να αξίζει να δώσεις 1500€ για την 46" ενώ με €1000 μπορώ να πάρω την 52". Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.

Reaction score
0

Επειδή τελιώνουμε την ανακαίνηση και πρέπει να στήσουμε τα ηλεκτρονικά, μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στην τελευταία μου απορία για να καταλήξω επιτέλους και εγώ? Ευχαριστώ.

Reaction score
0

To μπερδεψες λιγο...
Η σειρα V ειναι 50hz , η W ειναι 100 ...
Εγω στη θεση σου θα κοιταζα για την 52W5500 περιπου στα 1700 ευρω (αν πας σε καποιο sony center και εισαι τυχερος ισως να πετυχεις καποια καλη ευκαιρια) , η οποια ειναι μια απο τις καλυτερες σε σχεση τιμης/αποδοσης και κακα τα ψεμματα , το μεγεθος κανει διαφορα ...
Η V επισης ειναι μια πολυ καλη αγορα , αλλα λιγο χειροτερη απο την W σαν συνολικη αποδοση ....
Προσοχη μονο απο οπου παρεις και οποια αποφασισεις , να ρωτησεις την πολιτικη που εχουν σε περιπτωση επιστροφης της λογω clouding ...
Αν σου τυχει καποια με το φαινομενο και σε ενοχλει σε σκοτεινες σκηνες καλο θα ηταν εκ των προτερων να εχεις ξεκαθαρισει οτι θα δεχτουν αλλαγη της ...
Ειπαμε , δεν υπαρχει τελεια τηλεοραση μεχρι σημερα ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos