Άδεια δημόσιας προβολής

Μηνύματα
229
Reaction score
395
Καλησπέρα σε όλους,
Εν όψη του καλοκαιριού θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες προβολές ταινιών σε κάποια χωριά και κωμοπόλεις της Μεσσηνίας και θα ήθελα τα φώτα σας αν γνωρίζει κάποιος με βεβαιώτητα. Επειδή δεν θέλουμε να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις και θα θ´ελαμε να γίνουν όλα νομιμα, γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθηνθούμε για να πάρουμε την σχετική άδεια; Στην εταιρια παραγωγής, διανομής, σε κάποιον οργανισμό συλλογικής διαχείρησης, ή κάπου αλλού ´ισως; Δεν μιλάμε για blockbuster ταινίες αλλά περασμένων δεκαετιών. Καποιες θα είναι ελληνικές και κάποιες ξενόγλωσσες.
Να σημείωσω ´οτι οι προβολές δεν θα έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και θα γίνουν στα πλαίσια μιας προσπάθειας να φέρουμε τους ανθρώπους της επαρχίας σε επαφή με ένα μέσο που δεν έχουν έχουν ιδιαίτερη σχέση μέχρι σήμερα.
Αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει γιατί δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.
 



Μηνύματα
229
Reaction score
395
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά η moviesafe και η ΕΠΟΕ κατ'επέκταση αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο ρεπερτόριο ταινιών (των μελών τους προφανώς) το οποίο δεν μας καλύπτει. Το ερώτημα εν τέλει είναι το εξής: Ποιος φορέας είναι υπεύθηνος για την παραχώρηση των δικαιωμάτων; Όχι ονομαστικά, αλλά περισσότερο οργανικά.
Ο αντίστοιχος οργανισμός συλλογικής διαχείρησης, η εταιρία διανομής, η εταιρία παραγωγής, κάποιος άλλος φορέας που αγνοώ;
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.051
Reaction score
20.464
Εξ όσων γνωρίζω, πασπαρτού φορέα παροχής αδείας προβολής δεν θα βρείτε. Ψάξτε για κάθε ταινία χωριστά, ή ομαδικά, αναλόγως της εταιρείας παραγωγής, ή διανομής, ή αντιπροσώπευσης. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να πρέπει να καταφύγετε στον ίδιο το σκηνοθέτη ή ανάλογο εκπρόσωπο.
 



Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Βασικα τα σπαει η action κατηγορια.:DMια streaming υπηρεσια με τετοιο περιεχομενο θα την πληρωνα με κλειστα ματια :D
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.296
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top