Άκουσα διαφορά!!!!

Reaction score
777
Ακούστε βρε παιδιά τι έπαθα...
τί να κάνω ο κακόμοιρος...

Έχω ένα mac και ένα φθηνό λάπτοπ.To mac ακόμα δέν το έχω βάλει για μουσική.Το πι σι δουλεύει με φούμπαρ όλα ρυθμισμένα κ.τ.λ.
Το mac το δούλευα με το vox γιατί παίζει flacs κ.τ.λ.
Έτσι λοιπόν κάνω χτές μια πλάκα σε ένα φίλο μου και του λέω...

"ρε υπάρχουν κάποιοι αργόσχολοι που πιστεύουν οτι τα transport έχουν διαφορά."xaxaxa και τα λοιπά....

Συνδέω λοιπόν το μάκ και ακούμε εκεί λίγο.Βγάζω το καλώδιο και το βάζω στο pc....

Βρε παιδιά.Είχα κοκκινίσει σαν πατζάρι.Λέω μα πώς...Και όμως είχε διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τα πολλά το σκάλισα λίγο και είδα οτι ο vox κάνει υποχρεωτικό resampling στα 96khz.Μάλιστα και στον ήχο αν έκανα έναν σχολιασμό θα έλεγα οτι δέν ήταν οτι τόσο το apple έπαιζε κάπως...
Απλά ας πούμε άκουγες το πι σι και έλεγες οκ...αυτό είναι σωστό.Το vox φαινόταν οτι κάτι είχε λαθος.Λίγο τσίριζε...

Οπότε και εγώ πιθανολογώ οτι φταίει το vox και οι ατελείς ρυθμίσεις του.

Κανα άλλο προγραμματάκι για μάκ που να είναι bit perfect?

Υ.Γ.Για όσους μπερδεύτηκαν το πι σι είχε τον καλύτερο ήχο...:138:

Reaction score
460
Απάντηση: Άκουσα διαφορά!!!!

Βγηκε καινουρια αναβαθμηση στο αμαρα.Πολυ βελτιωμενο.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Άκουσα διαφορά!!!!

Βγηκε καινουρια αναβαθμηση στο αμαρα.Πολυ βελτιωμενο.
αν το έχεις κάπου "να το αγοράσω" στείλε μου pm το λίνκ.μήπως λές το amarra mini?

αν και περιμένω και καμία πρόταση για οτιδήποτε τύπου foobar...

Reaction score
2.243
Βρε πάνε για κανα μπάνιο να ξελαμπικάρεις που μου θες και φουμπαρ για το μακ! Που φαγώθηκες να πάρεις μακ και θες να το κάνεις πισι!!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Άκουσα διαφορά!!!!

αν το έχεις κάπου "να το αγοράσω" στείλε μου pm το λίνκ.μήπως λές το amarra mini?

αν και περιμένω και καμία πρόταση για οτιδήποτε τύπου foobar...
Εχει ο μπατζανακης μου αμαρα(βαις,μακ,κτλ).Αυτος ειχε αγορασει ηδη το αμαρα,και σαν κατοχος αυτου μπορεσε (με τον καταληλο κωδικο) να κατεβασει απο το ιντερνετ την αναβαθμιση του.Μου το ειπε εχθες το βραδυ,αλλα εγω προσωπικα δεν το εχω ακουσει με την νεα αναβαθμιση.Ξερω ομως οτι θελει τον κωδικο,τον οποιο και του εδωσαν οταν αγορασε το αμαρα.Οταν εχω νεα θα σου στειλω πμ.

Reaction score
777
Εχει ο μπατζανακης μου αμαρα(βαις,μακ,κτλ).Αυτος ειχε αγορασει ηδη το αμαρα,και σαν κατοχος αυτου μπορεσε (με τον καταληλο κωδικο) να κατεβασει απο το ιντερνετ την αναβαθμιση του.Μου το ειπε εχθες το βραδυ,αλλα εγω προσωπικα δεν το εχω ακουσει με την νεα αναβαθμιση.Ξερω ομως οτι θελει τον κωδικο,τον οποιο και του εδωσαν οταν αγορασε το αμαρα.Οταν εχω νεα θα σου στειλω πμ.

Βρε πάνε για κανα μπάνιο να ξελαμπικάρεις που μου θες και φουμπαρ για το μακ! Που φαγώθηκες να πάρεις μακ και θες να το κάνεις πισι!!
πιο μπάνιο...εδώ ο κόσμος καίγεται...

Reaction score
1.772

Ακούστε βρε παιδιά τι έπαθα...
τί να κάνω ο κακόμοιρος...

Έχω ένα mac και ένα φθηνό λάπτοπ.To mac ακόμα δέν το έχω βάλει για μουσική.Το πι σι δουλεύει με φούμπαρ όλα ρυθμισμένα κ.τ.λ.
Το mac το δούλευα με το vox γιατί παίζει flacs κ.τ.λ.
Έτσι λοιπόν κάνω χτές μια πλάκα σε ένα φίλο μου και του λέω...

"ρε υπάρχουν κάποιοι αργόσχολοι που πιστεύουν οτι τα transport έχουν διαφορά."xaxaxa και τα λοιπά....

Συνδέω λοιπόν το μάκ και ακούμε εκεί λίγο.Βγάζω το καλώδιο και το βάζω στο pc....

Βρε παιδιά.Είχα κοκκινίσει σαν πατζάρι.Λέω μα πώς...Και όμως είχε διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τα πολλά το σκάλισα λίγο και είδα οτι ο vox κάνει υποχρεωτικό resampling στα 96khz.Μάλιστα και στον ήχο αν έκανα έναν σχολιασμό θα έλεγα οτι δέν ήταν οτι τόσο το apple έπαιζε κάπως...
Απλά ας πούμε άκουγες το πι σι και έλεγες οκ...αυτό είναι σωστό.Το vox φαινόταν οτι κάτι είχε λαθος.Λίγο τσίριζε...

Οπότε και εγώ πιθανολογώ οτι φταίει το vox και οι ατελείς ρυθμίσεις του.

Κανα άλλο προγραμματάκι για μάκ που να είναι bit perfect?

Υ.Γ.Για όσους μπερδεύτηκαν το πι σι είχε τον καλύτερο ήχο...:138:

μπα αποκελειεται.

το φανταστηκες.:143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

I don t wanna to burst your bubble αλλά απ την στγμή που το προγραματάκι δεν είναι bit perfect το mac σου δεν είναι πλεόν καθαρά transport:137:,οπότε ίσως για αυτό να άκουσες διαφορές..
Όσον αφορά τα προγραματάκια του πέραν του vox υπάρχει και το songbird αλλά και αυτό κάνει τις ατασθαλίες του..
Πάντως απ ότι βλέπω το vox βγάζει ότι ανάλυση θές(κοίτα preferences -->audio).

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Άκουσα διαφορά!!!!

I don t wanna to burst your bubble αλλά απ την στγμή που το προγραματάκι δεν είναι bit perfect το mac σου δεν είναι πλεόν καθαρά transport:137:,οπότε ίσως για αυτό να άκουσες διαφορές..
Όσον αφορά τα προγραματάκια του πέραν του vox υπάρχει και το songbird αλλά και αυτό κάνει τις ατασθαλίες του..
Πάντως απ ότι βλέπω το vox βγάζει ότι ανάλυση θές(κοίτα preferences -->audio).
ναι βρε...γι αυτό σου λέω...το resampling κάνει το κακό αποτέλεσμα.τουλάχιστον αυτό νομίζω.Το έχω βάλει στα 96.

Πραγματικά το λέω αυτό διότι οι διαφορές δέν είναι σε εικόνα και όγκο.Νομίζω είναι σαν να λέμε οτι το πι σι κάνει απλά τη δουλειά του ενώ το μάκ κάτι χειρότερα....δέν ξέρω αν με πχιάνετε...

εκτός αν ακούω και εγώ το τζίτερ:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Tο κακό είναι σχετικό..
Μάλλον εξαρτάται απ το είδος των αρχείων που παίζεις.
Πχ στην έκθεση που παίζαμε με το vox τα μη flac αρχεία(δλδ κάποια mp3 και κάποια του itunes) ήταν πιό υποφερτά όταν το έβαζα και έκανε υπερδειγματοληψία στα 96(άσχετο του ότι το vdac τα ξανάριχνε στα 44.1).Ψιλοδιαφορές θα μου πείς αλλά υπήρξαν..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.751

γουέλκαμ του δι ρίαλ γουόρλντ.

Reaction score
777
πάντως δέ μου το λύνετε το πρόβλημα...
ουσιαστικά δηλάδή δέν υπάρχει λύση για bitperfect σε μακ εκτός απο το αμάρα?

Reaction score
777
βασικά έχω ακούσει οτι το λογισμικό δέν επιδρά.απλά θέλω να αποφύγω το resampling...

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Άκουσα διαφορά!!!!

πάντως δέ μου το λύνετε το πρόβλημα...
ουσιαστικά δηλάδή δέν υπάρχει λύση για bitperfect σε μακ εκτός απο το αμάρα?
το iTunes δηλαδή δε σου κάνει; bit perfect είναι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red