Άμα δε λαδώσεις...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.676
... τον άνοιξα τις ανθυποπροάλλες για ένα γρασσαρισματάκι με ολίγην Μολυκοτίνην, και ολίγην βαλβολίνην. Still rockin'... αλλά να πω την αμαρτία μου, βγάζει όλα τα κομπρεσσοροεξάιτερ στη φόρα. Δεν ξέρω τί γίνεται εκεί στην Αθήνα, αλλά στην επαρχία, μόνο η ΕΡΤ. Οι υπόλοιποι είναι για κλωτσιές. "Ανοιξε τη φωνή να ακουστούμε πιο μακριά"... Ήμαρτον...

Attachments

Reaction score
13
Πλυντηριο-ραδιο-βιντεο-πικαπογράσσον, λευκόχρουν τε και άοσμον, (για γεύση δεν ξέρω)...

Κωστα μια καλη ιδεα ειναι να σχεδιασεις σε ενα χαρτι την ακριβη διαδρομη που κανει το νημα κινησης, φορα περιστροφης των αξονων, ποσες σπειρες στον καθε αξονα κλπ, και να το αφησεις μεσα στον δεκτη.
Μηπως σου χρειστει καποτε.
Παροτι τωρα δειχνει απλο, μπορει να σου παρει ωρες εαν κοπει και φυγει τελειως απο την θεση του.

Σαν να λεμε αποτυπωμα οδοντοστοιχιας οσο την εχουμε για τις εποχες που δεν θα την εχουμε :crazy_3:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.676
Κωστα μια καλη ιδεα ειναι να σχεδιασεις σε ενα χαρτι την ακριβη διαδρομη που κανει το νημα κινησης, φορα περιστροφης των αξονων, ποσες σπειρες στον καθε αξονα κλπ, και να το αφησεις μεσα στον δεκτη.
Μηπως σου χρειστει καποτε.
Ντάξ, έχω το service manual σε φωτοαντίγραφο...:crazy_3:

Reaction score
1
exo enan sanyo plus 35 analogiko alla prosfata apo ebay apektisa enan revox mono fm
ton eixe filos kai ton ligoyreftika isos apo toys kaliteroys 3 ston kosmo
olos me diakrita bc episkevasimos kai olo thorakisis esoterika feed throy pantoy klp

Reaction score
13
exo enan sanyo plus 35 analogiko alla prosfata apo ebay apektisa enan revox mono fm
ton eixe filos kai ton ligoyreftika isos apo toys kaliteroys 3 ston kosmo
olos me diakrita bc episkevasimos kai olo thorakisis esoterika feed throy pantoy klp

Εσενα θα σου πηγαινε μια "Μαργαριτα" της Εσ-α-ι-τέ (SAIT). Αλλα αντε να τον βρει κανεις ....

Reaction score
13
Αυτος ειναι

12 Μπαντες 14 ΚΗζ- 30 ΜΗζ
500 Khz preset - Distress freq
Α1 - Α2 - Α3 (SSB μεσω του A1)
Variable RF Gain
Calibration
Very narrow-Narrow-Med-Wide -Variable Selectivity

Εδω σαν Siemens E310

"Οι πισω μου σελιδες"

Reaction score
1.188
Απάντηση: Άμα δε λαδώσεις...

... τον άνοιξα τις ανθυποπροάλλες για ένα γρασσαρισματάκι με ολίγην Μολυκοτίνην, και ολίγην βαλβολίνην. Still rockin'... αλλά να πω την αμαρτία μου, βγάζει όλα τα κομπρεσσοροεξάιτερ στη φόρα. Δεν ξέρω τί γίνεται εκεί στην Αθήνα, αλλά στην επαρχία, μόνο η ΕΡΤ. Οι υπόλοιποι είναι για κλωτσιές. "Ανοιξε τη φωνή να ακουστούμε πιο μακριά"... Ήμαρτον...
Και στην Αθήνα οι ραδιοσταθμοί με σωστή διαμόρφωση είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ολοι οι υπόλοιποι είναι με την διαμόρφωση στο τέρμα και τον compressorα στο full.
Η ΕΡΤ είναι άψογη και πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους. Ειδικά το Τρίτο Πρόγραμμα και ο Κόσμος δεν έχουν ανταγωνισμό στην ποιότητα του ήχου.

BTW Τέλειος ο δέκτης σου!!!

Reaction score
3
Συμφωνώ για την ποιότητα ήχου στο Γ' Πρόγραμμα, αλλά το σήμα είναι απίστευτα αδύναμο. Στη Λάρισα, ούτε εκατό χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή από τον αναμεταδότη του Πηλίου, πρέπει να κάνεις βουντού για να τον ακούσεις. Ο Κόγιας μένει κοντά στον αναμεταδότη, για αυτό έχει καλή λήψη, τι να πούμε και μεις...

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Άμα δε λαδώσεις...

Συμφωνώ για την ποιότητα ήχου στο Γ' Πρόγραμμα, αλλά το σήμα είναι απίστευτα αδύναμο. Στη Λάρισα, ούτε εκατό χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή από τον αναμεταδότη του Πηλίου, πρέπει να κάνεις βουντού για να τον ακούσεις. Ο Κόγιας μένει κοντά στον αναμεταδότη, για αυτό έχει καλή λήψη, τι να πούμε και μεις...
Ναι όταν το σήμα είναι αδύναμο δεν συζητάμε για ποιότητα ήχου. Και το Γ' Πρόγραμμα στην επαρχία δεν ακούγεται σχεδόν πουθενά.
Εδώ στην Αθήνα που πιάνουν όλοι με full σήμα μπορούμε να συγκρίνουμε την ποιότητα του ήχου.
Το Α' Πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας ΝΕΤ 105,8 από τον αναμεταδότη του Υμηττού στα 105,8 MHz έχει καταπληκτική ποιότητα ήχου και άψογη διαμόρφωση. Το ίδιο πρόγραμμα από άλλους αναμεταδότες ανά την Ελλάδα δεν έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου.

Kosmos της EPA πιάνετε εκεί στην Λάρισα; Και αυτός έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.447
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel