Άμεση αγορά pj !

Reaction score
0
Λογο του ότι ο pj μου εχει παραδώσει ήρθε η ώρα για ΑΜΕΣΗ αλλαγή...δεν θέλω κατι πολυ ακριβό και ο λόγος ειναι οτι σε 1-2 χρόνια ειμαι σιγουρος οτι θα χρειαστει να τον αλλαξω (και να τα σκάσω) με όλα οσα τρεχουν στον χώρο του 3d.

:106: Bugdet 800 με 1.200 Εuro

Τον θέλω αποκλειστικά για ταινίες και θα ειναι "πάνω" σε εναν Denon απο οπου θα παίζουν ενα HD DVD,ενα PS3 και ενα HTPC.To πανι ειναι 106 ιντσες της Lumene...

Ακουω προτάσεις!

Reaction score
39
Από LCD και ο Epson EH-TW3600 έχω ακούσει ότι είναι καλός αλλά δεν τον έχω δει...

Reaction score
433
Απάντηση: Άμεση αγορά pj !

χθες αγορασα τον benq w1100 στα λεφτα που δινεις με περισσοτερο ζουμ 1,5 απο 1,2 του 1000. Δες μονο αν τον κρεμασεις απο ταβανι γιατι εχει περισσοτερο καθετο offset απο τους περισσοτερους.

Reaction score
0

Εγώ θα αγόραζα αυτόν (αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα) με πολύ λιγότερα και θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο όταν καταστάλαζε το 3d. Με 1000 ευρώ δεν παίρνεις την ποιότητα του συγκεκριμένου. Αλλιώς βάλε άλλα τόσα και πάρε τον w6000.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?97708-BENQ-PE-8720-dlp-projector

Reaction score
6

Αν πάρεις τον 8720 που σου προτείνει ο κύριος στο προηγούμενο Post , τότε δεν νομίζω ότι θα τον αλλάξεις παρά μόνο αν τον λιώσεις ! ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

Reaction score
807

Σε καμμια περιπτωση δεν θα ειναι overall καλυτερος απο τους νεους dlp του χιλιαρικου....

Reaction score
0

Φίλε μου ο συγκεριμένος Benq 8720 αν εξαιρέσουμε την ανάλυση που είναι 3d ready και όχι full, όχι από του 1000ρικου αλλά ούτε και από του 3000λιαρου δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Φοράει DC3 (καλύτερο από του w5000!!!) πολύ καλό φακό και scaler. Εγώ προσωπικά απορώ γιατί πουλιέται και γιατί σε αυτή την τιμή; Αν και μάλλον ο τύπος το μετάνιωσε απ' ότι διάβασα.

Reaction score
807

Φίλε μου ο συγκεριμένος Benq 8720 αν εξαιρέσουμε την ανάλυση που είναι 3d ready και όχι full, όχι από του 1000ρικου αλλά ούτε και από του 3000λιαρου δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Φοράει DC3 (καλύτερο από του w5000!!!) πολύ καλό φακό και scaler. Εγώ προσωπικά απορώ γιατί πουλιέται και γιατί σε αυτή την τιμή; Αν και μάλλον ο τύπος το μετάνιωσε απ' ότι διάβασα.
Μην μπερδευεσαι, τα πανελ δεν ειναι συγκρισιμα.Πχ το dc3 1080p δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με το dc3 720p.
Και απο αποψη μετρησεων ψαξε οσο θες.Κανενα 720p panel/προβολικο σε θεματα ευκρινειας/μαυρου/κινησης δεν ειναι καλυτερο απο ενα 1080p.
Ειναι η πικρη αληθεια.Οι εποχες αλλαξαν.Τωρα με 1000€ αγοραζεις εικονα που πριν λιγα χρονια επρεπε να δωσεις αρκετα πολλαπλασια.

Reaction score
1

Εγώ λέω να ξεκινήσεις από τα απλά και να έρθεις με τους νικητές :116::142:

Πάρε Blu Ray player :410:

Reaction score
249

1500 καινουριος benq 6000 απο γερμανια
ο σκαλερ του προβολεα των παλαιοτερων χρονων μπορει να αντικατασταθει και απο ενος μπλου (οππο κλπ) ή απο ενα hd dvd που τωρα ειναι φθηνα (αν θες να βλεπεις πιο πολυ dvd )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.328
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis