Είχα κάνει κ ένα προηγούμενο ποστ σκεπτόμενος πριν ένα μήνα να βάλω πηγή της εν λόγω εταιρείας. Τελικά την έβαλα κ θα γράψω την εμπειρία μου.... Έβαλα λοιπόν μια πηγή απλή εργοστασιακής εφαρμογής για το αυτοκίνητο μου,focus mk2, στα 250 ευρώ. Με το που πήρα το αυτοκίνητο από τον τεχνικό κατάλαβα ότι η πηγή έχει πολύ έντονα χαμηλά με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα βουητό κ τρίξιμο των ηχείων στο μπάσο,να σημειωθεί ότι η πηγή δεν έχει καν equalizer, έχει μόνο low κ treble.την επόμενη μέρα γυρίζω στον τεχνικό ο οποίος αποφάνθηκε ότι έφταιγαν τα ηχεία.... Ok λεω αλλάζω ηχεία.Τα ίδια η πηγή.Του λέω δεν γίνεται η πηγή έχει πρόβλημα στείλε την να την δουν. Στέλνουμε την πηγή κ μετά από 10 μέρες την στέλνουν πίσω λέγοντας ότι έκαναν μια αναβάθμιση κ όλα καλά. Τη βάζουμε πάνω, παίρνω το αυτοκίνητο,μία απ' τα ίδια.....Πάω πάλι στον τεχνικό κ με τα πολλά μου λέει ότι η αντιπροσωπεία λόγω της γνωριμίας τους θα κάνει αντικατάσταση ή μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο με το ποσό.επιστροφη ποσού δεν έκανε... Τότε σκέφτηκα να τη δώσω κ να πάρω έναν ενισχυτή από εκεί κ να κλείσω το ποσό. Τότε ο τεχνικός μου είπε ότι το καλύτερο θα ήταν να βάλω στην ίδια πηγή έναν ενισχυτή κ ότι το αποτέλεσμα θα ήταν εγγυημένα πάρα πολύ καλό. Έβαλα λοιπόν ενισχυτή κ όντως το τρίξιμο σταμάτησε κ το βουητό σχεδόν εξαφανίστηκε.αλλα.... η ποιότητα στον ήχο είναι για να μην πω χειρότερη τουλάχιστον ίδια με την εργοστασιακή. Οπότε έδωσα 620 ευρώ για το τίποτα.250 η πηγή,200 ο ενισχυτής, 150 τα ηχεία κ 20 για ενισχυτή σήματος κεραίας, γιατί ξέχασα να πω ότι το σήμα του ραδιοφώνου είναι κάκιστο όπως κ ότι στο Bluetooth σου κάνουν συνεχώς παράπονα ότι δεν ακούγεσαι. Σήμερα παίζοντας μουσική από Spotify η οθόνη έκανε 3 φορές επανεκκίνηση σε 1 ώρα. Θα μιλήσω πάλι αύριο κ θα ζητήσω τα χρήματα μου.(θα ενημερώσω κατάληξη). Η πηγή είναι απλά σκουπίδι.η προηγούμενη no name κινεζια των 60 ευρώ ήταν καλύτερη χωρίς καμία υπερβολή. Sorry για το σεντόνι αλλά ήθελα να γράψω κάτι για να μην πετάξουν κ άλλοι τα λεφτά τους σαν εμένα
Most visitors online was 4145 , on 10 May 2025