Άρση Του Τηλεπικοινωνιακού Απορρήτου!!!!!!!!

Reaction score
49
Πως θα σας φαινόταν αν κάποιες υπηρεσίες, μυστικές και μη, θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα e-mail σας, στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ή και τα μηνύματα που στείλατε ακόμα και ένα χρόνο πριν από το κινητό σας τηλέφωνο; Μάλλον δεν θα σας άρεσε καθόλου, σωστά; Ίσως όμως να πρέπει σιγά σιγά να το αντιμετωπίσετε, μιας και το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προτείνει την καταγραφή των τηλεφωνημάτων, των γραπτών μηνυμάτων, καθώς και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Ευρωπαίων πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει την καταγραφή και διατήρηση από τις εταιρίες τηλεφωνίας των τηλεφωνημάτων καθώς και των μηνυμάτων των Ευρωπαίων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα ζητάει και την καταγραφή από τους παρόχους υπηρεσιών Internet των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και κάποιων άλλων δεδομένων που αφορούν τους χρήστες τους. Επίσης, ζητείται οι εταιρείες να διατηρούν τα αρχεία αυτά τουλάχιστον για ένα χρόνο ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση η αστυνομία, εάν και όταν χρειαστεί.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, που επεξεργάζεται και παρουσίασε το συμβούλιο της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σενάριο που, λίγο πολύ, υπάρχει στο μυαλό όλων μας και το οποίο πιθανότατα θα ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Άραγε, σε περίπτωση που χάσουμε κάτι που θέλουμε θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση και εμείς στα δεδομένα μας;...

myphone.gr

Reaction score
0
Όσοι θέλουν να αισθανθούν λίγο νωρίτερα ανασφαλής για αυτά που γράφουν οι στέλνουν μέσω e-mail μπορούν να διαβάσουν λίγο για το carnivore το υπάρχον σύστημα παρακολούθησης στα Αμερικας ... (και από ότι λέγεται μετά τις περιπέτειες ήδη δουλεύει και στας Ευρωπάς από κάποιες «φιλικές» χώρες...

Η παρακάτω ανάλυση είναι σχετικά απλή άλλα βοηθάει να κατανοηθούν αρκετά πράγματα ...για το τι θα ακολούθηση στο μέλλον...

http://computer.howstuffworks.com/carnivore.htm

Reaction score
25.501
τωρα παλι και να καταγραφουν ποιος θα τα δει?
εδω το fbi καταστρεφει καταγεγραμμενες συνομιλιες που δεν προλαβε ποτε να ακουσει κανεις...

Reaction score
14
Θυμάστε όμως το φοιτητή στην Αγγλία που συνελήφθη επειδή έκανε έρευνα για τη τρομοκρατία, επειδή χρησιμοποιούσε "κακες" λέξεις;

Δεν ξέρω, αλλά στο όνομα της ασφάλειας καμιά φορά τα πράγματα μεταλλάσονται.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θυμάστε όμως το φοιτητή στην Αγγλία που συνελήφθη επειδή έκανε έρευνα για τη τρομοκρατία, επειδή χρησιμοποιούσε "κακες" λέξεις;

Πάντως εκείνη την περίοδο είχα στείλει e-mail στον κολλητό μου που σπούδαζε Αγγλία και του έγραφα μέσα "if you decide to go for it, keep a low profile...If you become careless they'll get you before you even try to plant the bomb!!" και άλλα τέτοια ωραία και δεν συνέβη τίποτα!! :mrgreen:

Reaction score
49

Πάντως εκείνη την περίοδο είχα στείλει e-mail στον κολλητό μου που σπούδαζε Αγγλία και του έγραφα μέσα "if you decide to go for it, keep a low profile...If you become careless they'll get you before you even try to plant the bomb!!" και άλλα τέτοια ωραία και δεν συνέβη τίποτα!!  :mrgreen:
Κώστα το ζήτημα είναι άλλο όμως......
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

Πέρα από την πλάκα με το που διάβασα το παραπάνω ένα πράγμα σκέφτηκα..........
Θυμάμαι που κοροιδευα αυτούς τους βλάκες που μπαίνουν στα reality.......Αποδεικνύεται τελικά πόσο μωρός ήμουν.........
Τουλάχιστον αυτοί του Big Brother είχαν την ελπίδα ότι μπορεί και να τα πάρουν χοντρά......
ΕΜΕΙΣ???????

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Θυμάμαι που κοροιδευα αυτούς τους βλάκες που μπαίνουν στα reality.......Αποδεικνύεται τελικά πόσο μωρός ήμουν.........
Τουλάχιστον αυτοί του Big Brother είχαν την ελπίδα ότι μπορεί και να τα πάρουν χοντρά......
ΕΜΕΙΣ???????
Υπάρχει περίπτωση να έχεις δίκιο Γιάννη (...δυστυχώς!).
Πάντως, για την ιστορία, ο φίλος γύρισε Ελλάδα!!
Μάλιστα γράφει και στο forum. Αν δει το μήνυμά μου θα καταλάβει!!! :twisted:

Reaction score
49

ΕΜΕΙΣ???????
Υπάρχει περίπτωση να έχεις δίκιο Γιάννη (...δυστυχώς!).
Πάντως, για την ιστορία, ο φίλος γύρισε Ελλάδα!!
Μάλιστα γράφει και στο forum. Αν δει το μήνυμά μου θα καταλάβει!!!   :twisted:
Δεν πιστεύω να τον λένε και.........BIN???? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis