Άσχετα posts

Status
Not open for further replies.

HV

Reaction score
0
Να απαντησω σε ολες τις ερωτησεις 1, 1...Νομιζω πως εχω αυτο το δικαιωμα σωστα ακη ?
Λοιπον.

1) Δεν εχω τπτ με την OPPO ισα ισα πιστευω πως φτιαχνει παρα πολυ καλα μηχανακια...Ωστοσο ειμαι εναντιον των ΤΙΜΩΝ της εν λογω εταιρειας που καλα καλα δεν εχει κλεισει 10ετια στον χωρο.( Ουτε καν 5ετια ).

2) Beta Testers εχει και η Philips....Εχω κανει και εγω Beta Test προιον τους και για αυτο το ξερω. Ωστοσο η Philips δεν αφηνει τα Bugs να βγαινουν σε Forum...Εξαλλου και να τα αφηνε σε τι θα ωφελουσε η οχι ? Το Beta Test μηχανημα λεγεται για καποιο λογο Beta.

3) Ο Beta Tester ειδικα οταν κανει τεστ συνεχεια μηχανακια μιας εταιρειας οπως απο οτι καταλαβα ο εν λογω ανθρωπος εχει απειρους λογους να μην εκθεσει το προιον που κανει τεστ. 1ον και κυριων γιατι αν το εκθεσει η εν λογω εταιρεια δεν θα του ξαναδωσει αλλο προιον για τεστ. 2ον γιατι αν το εκθεσει ισως του ζητηθει πισω πραγμα που υπο κανονικες συνθηκες Δεν συμβαινει και οι testers τα κρατανε.

4) Σαν HellasVagabond μπαινω σε 27 Forums ανα τον κοσμο εδω και 10 χρονια. Στο συγκεκριμενο Forum καποιοι κυριοι που προφανως εχουν να κερδισουν απο την OPPO ( Οπως και εσυ oppohellas και δεν νομιζω πως μπορει κανεις να πει το αντιθετο ) και που μαλλον ειναι βαθια μεσα στην ΟPPO προσπαθησαν να συγκρινουν το εν λογο μηχανημα με το HD-DVD και το Blu-Ray λεγοντας τα απιστευτα. Ακομα προσπαθησαν να δικαιολογησουν τις το λιγοτερο τραγελαφικες τιμες που χρεωνει η OPPO εν ετη 2008 για ενα DVD Player. Βεβαια δεν ειμουν ο μονος που το εντοπισε αυτο στο εν λογω Thread οποτε μαλλον κακο κανεις που το αναφερεις.

Reaction score
10
Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

.....If you think the 983 is not for you, then don't buy it, but for you to state outright that it not for anyone is just you speaking out of ignorance. There will be plenty of people buying the 983, that's for sure....

11-26-07, 01:19 PM

Smarty-pants
Elite VIP Member
AVS CLUB MEMBER

Τελος...................

HV

Reaction score
0

Αυτο τι σημαινει ακριβως ? Οτι 1 ατομο μου την ειπε ? Να κανουμε και Copy-Paste οσους συμφωνησαν μαζι μου ? Η μηπως να κανουμε Copy-Paste οσους αναφερθηκε πως ισως να εχουν συμφεροντα με την OPPO ? Ασε αυτο που ειπες επεσε στο κενο.....

Reaction score
1
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει πρόβλημα με τις τιμές ... εαν η τιμή του θεωρείται υψηλή και παρόλαυτα πουλάει , πάει να πει ότι αξίζει τα λεφτά του ... Εαν ήταν να αγοράζουμε προιόντα σε τιμές εργοστασίου , χωρίς κανένα κέρδος , ούτε καν κατιτίς για τους μισθούς των εργατών ( ναι work for no-money business ) τότε θα αγόραζα apple POWER station με 100 ευρώ ...

ΥΓ HV εαν δεν μπορείς να αγοράσεις , δεν σου φταίει η oppo , φταίει το ασφαλιστικό ...

HV

Reaction score
0

Εαν εσυ θελεις να δωσεις 400ευρω για ενα DVD Player καντο....Πριν 4 χρονια το εκανα και εγω αλλα τοτε τα DVD ηταν στο ανθος τους...Τωρα απλα επισκιαστηκαν απο τα HD-DVD και τα Blu-Ray. Δεν ειναι θεμα το αν μπορω η οχι να δωσω 400ε, ειναι θεμα του οτι με σχεδον τα ιδια λεφτα παιρνεις Blu-Ray η PS3.

Reaction score
4

Βρε παιδες χαρας το κουραγιο σας που ασχοληστε ακομη να του δωσετε να καταλαβει....
Εδω τον μπαναρουν συνεχεια , τον εχουν φορτωσει ποσα infractions , δεν τον γουσταρει κανενας και εκεινος ακομη δεν εχει καταλαβει τιποτα. :111:
Αφηστε τον να γραφει οτι θελει σαν μην υπαρχει οπως κανουμε ολοι μας ....

Reaction score
5
Δεν θα επανέλθω. Οποιοδήποτε άσχετο Post θα μεταφέρεται.
Αν δε το πρόβλημα συνεχιστεί, θα αρχίσω να σβήνω και να ρίχνω Infractions. Και δεν το θέλω, γιατί δεν το έχω κάνει. Η υπομονή έχει όρια, μην με σπρώχνετε γιατί είμαι τσιτωμένος τελευταία και δεν θα υπολογίσω τίποτα.

Κάποιοι εδώ μέσα έχουν χάσει το 'δικαίωμα' της απάντησης προ πολλού, εκνευρίζοντας όλους τους άλλους.

Ευχαριστώ
Ακης

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef