Άσχετος...

Reaction score
0
Λοιπόν, γνωστός μου θέλει να αγοράσει βιντεοκάμερα απο 600 εώς 800 Ευρώ. Επειδή και αυτός και εγώ είμαστε τελείως ασχετοι με το θέμα θα ήθελα να μας προτείνετε κάποια βιντεοκάμερα η οποία είναι εύκολη στην χρήση, με καλή συνδεσημότητα, καλή εικόνα και ήχο. Ζητάω πολλά; Για να μην το πολυ παιδεύω θα ήθελα να ξέρω τι προτείνετε σε αυτά τα λεφτά και γιατί. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Στάθη, με αυτά τα λεφτά, μπορεί ο φίλος σου να πάρει κάτι αρκετά καλό. Πάντως ότι και αν αποφασίσει, πρέπει να φροντίσει η κάμερα να είναι: Α) μικρή σε μέγεθος, για να μπορεί να την παίρνει μαζί του και όχι να την παρατάει (πράγμα που συνέβαινε με την πρώτη κάμερα μου που ζύγιζε ένα κιλό)!
Β) να είναι miniDV και όχι DVDcam, digital8 και ούτω καθεξής, γιατί είναι πολύ καλύτερη από άποψη ποιότητας της εικόνας και
Γ) να έχει καλό φακό και αρκετή αναλυτικότητα στο CCD (π.χ. 1 megapixel και πάνω)
Άποψη μου να μην έχει παραφορτωμένες ευκολίες που αποβαίνουν τελικά εις βάρος της ποιότητας και της τιμής, π.χ. καλή η ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που έχουν οι περισσότερες κάμερες, η ποιότητα όμως των φωτογραφιών είναι τρισάθλια. Καλύτερα να αγοράσεις έξτρα φωτογραφική μηχανή.

Με αυτά τα δεδομένα και το συγκεκριμένο price range, καλές προτάσεις είναι οι:

SONY DCR-HC40E/S
http://www.plaisio.gr/IWCatProductP...=15&Product_Id=196206&Merchant_Id=1&sts_cid=3

CANON DM-VMX200
http://www.plaisio.gr/IWCatProductP...=15&Product_Id=211359&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες καλές κάμερες σε αυτές τις τιμές, όμως εγώ δεν έχω ιδία πείρα, π.χ. από Panasonic, Samsung κτλ. Και οι δύο κάμερες που προτείνω έχουν αναλυτικότητα CCD πάνω από 1 megapixel, στοιχείο απαραίτητο κατά την γνώμη μου...

Reaction score
5
Στάθη,

Γενικά η sony προσφέρει πολύ καλές βιντεοκάμερες με πολλά fuctions της "μόδας" σε προσιτές τιμές και με ποιότητα κατασκευής κορυφαία.

Αλλά να είναι Mini DV!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos