Άσχημα τα πράγματα για την Whitney Houston!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Άσχημα τα πράγματα για την Whitney Houston!

Καλη φωνη , εντελως αδιαφορα τραγουδακια.
Σαν ανθρωπος που περναει ενα δραμα εχει ολη την συμπαθεια μου.
Και να μην ξανατραγουδησει , δεν θα μου λειψει, καθολου.

Reaction score
40

Καλη φωνη , εντελως αδιαφορα τραγουδακια.
Σαν ανθρωπος που περναει ενα δραμα εχει ολη την συμπαθεια μου.
Και να μην ξανατραγουδησει , δεν θα μου λειψει, καθολου.
Στην φάση που βρίσκεται τώρα το λογικό θα ήταν αυτό δηλ. να μην ξανατραγουδήσει.

Όμως χρόνια τώρα είχε λείψει σε πολύ κόσμο ακόμα και σ' εμένα που μου άρεσε πολύ η φωνή της και τα περισσότερα τραγούδια της.

Το μέλλον θα δείξει πάντως.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Από τους πολύ δραστήριους και ιδιαίτερα σε συναυλιακό επίπεδο καλλιτέχνες, αυτοί που κάνουν drugs και κυρίως κόκα είναι ΠΑΡΑ πολλοί (μεταξύ αυτών και πολλά δικά μας εγχώρια ζόμπι). Η ένταση των συναυλιών, η κούραση και ο τρόπος ζωής τους κάνουν να καταφεύγουν εκεί, όχι για την εμπειρία όπως ο μέσος νέος χρήστης, αλλά για λόγους μιας, έστω πρόσκαιρης, αύξησης της αντοχής. Τώρα αν δεν τους φαίνεται, είναι ακριβώς γι' αυτό:
Γιατί...; Καλά ναρκωτικά!
Και το έχουνε παραδεχθεί και οι ίδιοι στο παρελθόν.
Έχουμε καλό γιατρό που μας φέρνει σωστά "φάρμακα" για να αντέχουμε!
Αυτοί που παίρνουν την κάτω βόλτα είναι όσοι έχουν παράλληλα πρόβλημα και με το αλκοόλ και τα κάνουν σαλάτα... (βλ. και την Amy Winehouse, μια πραγματική φωνάρα που μακάρι να φτάσει τουλάχιστον τα χρόνια της Whitney Houston, έστω και χωρίς να τραγουδάει η κοπέλα, αλλά δεν το βλέπω).

Όπως και να έχουν τα πράγματα, παρακολουθούμε ένα (ακόμη) ανθρώπινο δράμα, και εύχομαι να έχει την καλύτερη έκβαση...

Reaction score
1
Σιγά το ανθρώπινο δράμα για κάποιον που είχε τα πάντα στην ζωή του. Για κάποιον που είχε 1000δες φορές αυτά που οι άλλοι δεν ονειρεύονταν, και τα χαράμισε μόνος του.

Σόρυ αλλά δεν θα πάρω.

Reaction score
0

Τρομερή φωνή - τραγουδίστρια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκείνοι που έχουν τα πάντα (οικονομικώς) αυτοκαταστρέφονται έτσι..πχ jackson,maradona κ.α..Ίσως επειδή δεν θα έχουν ούτε 1 άνθρωπο εμπιστοσύνης,ούτε 1 ίσως που να μην τους πει καλημέρα από υποχρέωση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik