Ένας θηλυκός.....Nat King Cole !!!!!

Reaction score
0
Ήταν μια ξεχωριστή βραδυά :) :)

Παρ' όλο που το Ηρώδειο δεν μπορεί να δημιουργήσει το mood μιας βραδυάς jazz , νομίζω ότι η Diana Krall με τους 3 υπέροχους σολίστες της τα κατάφερε μιά χαρά .Κιχ δεν ακουγότανε :lol: :lol:
Στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο υπήρχε μια πολύ καλή jazz συμπεριφορά (δύσκολη δουλειά για απαίδευτο κοινό....πιστέψτε με). Και η ίδια η Krall έμεινε έκπληκτη ,όπως δήλωσε η ίδια, για το κοινό που την "ρούφηξε" μέχρι την τελευταία της πιανιά (τι είπα τώρα ..... :lol:).
Επί 1 και μισή ώρα έπαιζε ασταμάτητα μαζί με τους 3 σολίστες της (κοντραμπασσο, ντραμς και κιθάρα), και ας είναι και 4 μηνών έγκυος !!!!!! :shock: :shock:
Χώρια που βγήκε για άλλα 2 κομμάτια μετά από το ξέφρενο , ρυθμικό μπιζάρισμα του κοινού.

Σας είχα υποσχεθεί φωτογραφίες και αυτόγραφό της .....αλλά .......
Το πρώτο δεν έγινε γιατί στη βιασύνη μου να προλάβω (έφτασα με 5 λεπτά καθυστέρηση και αντι για 3η σειρά στο 1ο διάζωμα με .....πετάξανε στο 3ο διάζωμα ....όρθιος παρακαλώ :twisted: :twisted: :twisted:Σχεδόν κάτω από την Ακρόπολη ήμουνα ... :mrgreen: :mrgreen:), ξέχασα την μηχανή στο αυτοκίνητο :( :( :(
Το δεύτερο , το αυτόγραφο δηλ. δεν έγινε για κανέναν όπως αποφάσισε η ίδια η Krall :( :( :(

Δεν πειράζει , ελπίζω , το είπε και η ίδια ότι κάποια στιγμή να ξανάρθει . Μέχρι τότε ........"Come Dance With Me ..." Diana.... :) :)

Reaction score
51
menelaos said:
Ήταν μια ξεχωριστή βραδυά :) :)
... και ας είναι και 4 μηνών έγκυος !!!!!! :shock: :shock:
.....
Τυχεράκια Elvis Costello!
Τυχεράκια Μενέλαε!!!! :lol:

Reaction score
7
Όπα να και κάτι που δεν ήξερα!!Με τον Έλβις Κοστέλο έχει σχέση?Παρολίγον να ήμουν και εγώ εχθές Μενέλαε αφού λατρεύω την Κυρία Κράλ αλλά για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα...Πρέπει να ήταν μαγική βραδιά...

Reaction score
51
Μάριος Λαζάρου said:
Όπα να και κάτι που δεν ήξερα!!Με τον Έλβις Κοστέλο έχει σχέση?Παρολίγον να ήμουν και εγώ εχθές Μενέλαε αφού λατρεύω την Κυρία Κράλ αλλά για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα...Πρέπει να ήταν μαγική βραδιά...
Είναι η γυναίκα του Costello!!! 8)

Reaction score
1
μια χαρα ηταν χτες βραδυ στο ηρωδειο!! :)
καποιοι ομως απογοητευτηκαν και αποχωρησαν
αλλα τραγουδια περιμεναν ν ακουσουν και αλλα ακουσαν
αυτο το jazz mood που υπηρχε ταιριαζε καλυτερα σε ενα jazz club, εκει καταντουσε λιγο κουραστικο με τα σολο της
υπολοιπης ορχηστρας
θα επρεπε να πει περισσοτερα τραγουδια που αναδεικνυουν την φωνη της και να δειξει για πιο λογο θεωρειται απο τις καλυτερες τραγουδιστριες jazz της σημερινης εποχης

με λιγα λογια θα ηθελα το θηλυκο dianna krall
και οχι
Ένας θηλυκός.....Nat King Cole !!!!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Φτου να πάρει... Τώρα αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημα που δεν πρόλαβα εισητήρια... Α ρε Κρόκε τι μας κάνεις... :(

B

BOB

Guest
Περιεργη βραδυα. Απο την μια ενα φανταστικο κοινο εκδηλωτικο αλλα και εντελως μα εντελως διακριτικο. Χωρις υπερβολη δεν ακουγοτανε ουτε ψιθυρος. Απο την αλλη μια μαλλον ψυχρη μεν εξαιρετικη δε σολιστ πιανου. Προμοταρισε τον νεο της δισκο, τον νεο audiophille δισκο του εξαιρετικου καθαριστα και απολαυσε τα καταπληκτικα σολα του μπασιστα και του ντραμερ. Απο φωνη δεν ακουσαμε πολλα πραγματα γιατι τραγουδησε ελαχιστα. Απο τα γνωστα τιποτα. Τελικα οι τουρνε γινονται για διαφημιση και προωθηση νεου υλικου και οχι για ευχαριστηση του κοινου. Αυτα.

Reaction score
50
Γενικά μου άρεσε η όλη ατμόσφαιρα ΑΛΛΑ

Και εγώ θα ήθελα απολαύσω περισσότερο την φωνή της και λιγότερο τα σόλο που σε κάποιο σημείο έγιναν κουραστικά (για μένα).
Εμπεδώσαμε δε τα ονόματα των μουσικών και ότι ο Cole είναι η κύρια πηγή έμπνευσης της :shock:

Reaction score
6
Εγώ πάντως αν και φανατικός θαυμαστής της χρόνια, δεν την πήρα χαμπάρι την συναυλία της μέχρι προχτές.... :oops:
Παρόλα αυτά και εισιτήριο βρήκα (μου το παραχώρησε γυναίκα φίλου την τελευταία στιγμή :shock:) και την μηχανή δεν ξέχασα ....... :D
Ήταν πραγματικά μια μαγική βραδυά.... μέχρι την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθεί....
Πάρτε και εσείς μια μικρή γεύση....

Δυστυχώς τα κοντινά (λόγω ψηφιακού ζουμ) μου βγήκαν "κουνημένα"....

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Βρέθηκα και εγώ εκεί αφού μία φίλη δεν μπόρεσε να πάει και μου παραχωρήθηκε η θέση της.......δυστυχώς ήμουν πολύ κουρασμένος αφού είχα ένα τρελλό τρέξιμο χθές και προχθές.....αλλά προσωπικά απόλαυσα τα σόλο και την άνεση της Krall, λίγο ψυχρή όμως (ως συνήθως) ίσως αυτή η ατέλεια να είναι και το προσόν της γιατί νέα, κούκλα, φανταστική πιανίστρια, πολύ καλή τραγουδίστρια και hOt gal είναι too much.....bye bye Diana να μας ξανάρθεις....

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
δεν πρόλαβα να παίξω λόττο βέβαια αφού μπήκα σπίτ 7.15 και έπεσε τηλέφωνο να πάω 7.20 και κατέβηκα 7.55 να με παραλάβουν και μάλιστα σε θέση των 140ευρώ!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524