Ένα παιδί με ρώτησε...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.375
... σήμερα τί κάρτα ήχου να πάρει. Θέλει να είναι εξωτερική σε USB πάνω σε Windows 7, σε σεμνή τιμή, το πολύ κανα διακοσάρι. Τη χρειάζεται για να ριπάρει τα βινύλιά του. Απαραίτητη η δυνατότητα εγγραφής σε 24/96, επιθυμητή σε 24/192. Βέβαια, μιας και ο υπολογιστής είναι desktop, θα μπορούσε να βάλει μια ESI Juli@ ή κάποια Asus, αλλά θα ήθελε να είναι εξωτερική κάρτα. Λέω να του προτείνω τη Scarlett 2i2 ή την Tascam US-200. Υπάρχει κάτι άλλο πιο αξιόλογο; Τί λέτε;

Reaction score
1.622
Απάντηση: Ένα παιδί με ρώτησε...

Για αυστηρά δικάναλη αν μιλάμε είμαι πολυ ευχαριστημένος απο αυτή εδω
Η τιμή της ειναι normal, συνέργάζεται άψογα με Win7 32/64, έχει ωραιότατη έξοδο ακουστικών και μπορεί να ριπάρει και βινύλια...

Reaction score
150
Τη scarlet την έχω και ο λόγος που την πήρα ήταν η χρήση της ως προενισχυτής μικροφώνου με phantom που ζητούμενο ήταν όσο καλύτερες προδιαγραφές χωρις roll-off χαμηλά μεταξύ αλλών και καλό S/N στα λεφτά αυτά (και όχι μονο).

Δες εδώ κάποιες μετρήσεις και review για την 2i2.

http://johnr.hifizine.com/2012/09/focusrite-scarlett-2i2-measurements/

Προσωπικά την χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για μετρήσεις κυριώς χαμηλών συχνοτήτων μέχρι να μπορέσω να πάρω αυτή που πραγματικά θέλω και σε αυτό τον τομέα ειναι άψογη.

Reaction score
867

αν προλάβει emu 0404 από τις κατά καιρόν αγγελίες, ή από Γερμανικά καταστήματα...

Reaction score
1.772

αν προλάβει emu 0404 από τις κατά καιρόν αγγελίες, ή από Γερμανικά καταστήματα...
η asus ειναι καλυτερη απο την emu.αν ψηνεται με firewire impact twin.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.661
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april