Έξυπνος Ο Παπάς...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπά Λάμπρος με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που ερχόταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά!

Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά Λάμπρο:

«- Μα καλά ρε αρχ*δι, ποιος σου έδωσε το δίπλωμα γαμώ το #$%, πούσ#η θα σε γα%ήσω...»

Ατάραχος ο παπάς Λάμπρος απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:

«- Τέκνο μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητά μας καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δες, δε πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό, δεν είναι θαύμα;!»

Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:

«- Εεε, παπά μου ναι, ίσως έχεις κάποιο δίκιο, συγγνώμη...»

«- Κι όχι μόνο αυτό τέκνο μου» συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς, «αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για τη Θεία Κοινωνία» και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από τη σύγκρουση στη θέση του συνοδηγού! Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει.

Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει κάμποσες γουλιές για να στανιάρει.

«- Πάτερ μου, δε ξέρω τί να πω! Είναι πράγματι ένα θαύμα! Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο...»

«- Α όχι τέκνο μου, εγώ θα περιμένω την αστυνομία πρώτα...»

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis