Έπιπλο TV της BDI

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ήθελα να γράψω εδώ και καιρό για το καταπληκτικό έπιπλο της bdi το οποίο ολοκληρώνει την πολύ όμορφη ΑΜΟΙ!

Ιδιαίτερα λειτουργικό και καλαίσθητο πραγματικά έχει πολύ μεγάλο συντελεστή waf (wife acceptance factor).

Γύρισα αρκετά καταστήματα και είδα πολλές αηδίες έπιπλα σε εξωφρενικές τιμές για την ποιότητά τους και ευτυχώς (ας είναι καλά το avsite πάλι) ανακάλυψα στο τέλος τα bdi. Είναι Αμερικάνικα και έρχεται συνεργείο στο σπίτι και τα τοποθετούν! Ακόμα μεγαλύτερη ευκολία...

Το δικό μου έχει ύψος 48 cm και χωράει άνετα 2 dvd players και 2 δορυφορικούς δέκτες στο πάνω ράφι και το ενισχυτή στο κάτω. Τώρα ετοιμάζεται να πάρει θέση και ο νέος δορυφορικός...

Δείτε όλη την γκάμα της BDI εδώ: http://www.bdiusa.com

Τα περισσότερα υπάρχουν και στην Ελλάδα!

Reaction score
164
Για πες βρε Χρήστο γιατί ενδιαφέρομαι...
Για ποιό έπιπλο μιλάς; Τιμούλα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι, ναι! Χρήστο πες μας μια τιμούλα γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ.
Όχι πόσο έχει κανονικά, αλλά πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ το αγόρασες εσύ... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νίκος Τσαρουχάς said:
Όχι πόσο έχει κανονικά, αλλά πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ το αγόρασες εσύ... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Όσο θα το αγοράσεις και εσύ...

Reaction score
1
Αντί να τρέχουμε στο Site της BDI που είναι και χελώνα, δεν κάνετε post μια photo του επίπλου?

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙ??
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΥΨΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

VG

Reaction score
0
Εγω για επιπλο για 40'' εσκασα καπου 350Ε,με ροδάκια και αμοβολλημενο τζάμι (ραδιο κορασιδης,καμία σχεση με τις αηδιες του κωτσοβολου),εχει δυο οροφους για συσκευες, χωρις διαχωριστικα όμως,και χωρις φωλια για καλώδια κτλ.
500Ε ειναι οντως καπως πολλα κατα την γνωμη μου αλλα αν βγειτε στην αγορα θα δείτε οτι τα 500 ειναι σχεδον το στανταρτ,υπαρχουν και κατι μουρατο-χλιδατα και με 700Ε-1200Ε.

Reaction score
0
Eγώ δεν ξέρω απο τιμές αλλα 500 ευρω δεν τα θεωρώ πολλά για ένα έπιπλο που δεν το αλλάζεις σύντομα :). Έχετε να προτίνετε κάποιες άλλες εταιρείες? Ποια είναι η "κορυφαία" στον χωρο?

Ευχαριστω:)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Νicollas ενας καλος επιπλοποιο θα σου κανει φοβερο επιπλο οχι πλαστικουρα κλπ. Ετοιμαζω το δικο μου 0,80χ0,90 με τζαμια λουστρα κλπ μονον 550€

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός