Έρευνα: Τι Θα Άλλαζα Στο Σύστημά Μου?....

Reaction score
666
Να 'σαι καλά Μπάμπη. Και τα near field monitors να σε ικανοποιούν καλά είναι.
Έχουν και καλύτερο εστιασμό. Κι εμένα μου αρέσουν τα ηχεία δαπέδου αλλά αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για ν' "ανασάνουν" δεν μπορούν να αξιοποιηθούν και δεν παίρνω-βλέπω και τα λεφτά που πλήρωσα.
Να ξέρεις πως εδώ προτάσεις κάνουμε και συζήτηση και δεν υποτιμάμε ο ένας τον άλλο. Ο σκοπόπς παραμένει ένας: μέσα απόσυζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών να βοθιόμαστε όλοι με σκοπό να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα στο χώρο μας κι αυτό με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ και μόνο κριτήρια και γούστα.
Εύχομαι και σε σένα καλές ακροάσεις και καλό κουράγιο στο μεγάλωμα των παιδιών σου. Να σου ζήσουν!

Reaction score
7
Ευχαριστώ κι εγώ Γιάννη. Για τα παιδιά είναι που αγόρασα πάλι κολώνες (βαριές αρκετά για να μην μπορούν να τα πετάξουν κάτω τα παιδιά και τους έρθουν στο κεφάλι). Αρα λύση Τσαρουχά = ενδεδειγμένη για παιδιά. Και επίσης κάνω σα σκύλος όταν τα μικρά πλησιάζουν τα στερεοφωνικά. Για τα θέματα εστίασης κλπ που λές, έχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια προβλήματα με τις κολώνες.. (Οσο για το άλλο περί υποτίμησης κλπ που ανέφερες μακάρι να είναι πάντα έτσι, γιατί δυστυχώς η πείρα μου λέει ότι eventually.. αργά η γρήγορα κάποιοι ξεφεύγουν.. )

Reaction score
666
(
Οσο για το άλλο περί υποτίμησης κλπ που ανέφερες μακάρι να είναι πάντα έτσι, γιατί δυστυχώς η πείρα μου λέει ότι eventually.. αργά η γρήγορα κάποιοι ξεφεύγουν.. )
Αυτοί δεν είναι πραγματικοί μουσικόφιλοι αλλά επιδειξιομανείς μηχανάκηδες.
Πρέπει ο καθένας να σέβεται τον άλλον ακόμη κι αν διαφωνεί, με διάλογο και ηρεμία να δεχεται και την άποψη του άλλου.
Ας μείνουμε μακριά από αυτά κι ας απολαύσουμε τη μουσική μας από όπου κι αν πηγάζει. :D

Reaction score
0
εγω θα δοκιμαζα αλλο ενα Virtual Dynamics Nite II power cord, ηδη το πρωτο επεφερε συνταρακτικες αλλαγες στον προ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos