Έρχονται νέα πακέτα triple play από τον όμιλο Forthnet

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Η τεράστια επιτυχία της προσφοράς Nova Christmas απετέλεσε για τους υπευθύνους της Nova αλλά και της Forthnet ένα σημαντικό μάθημα, αφού τους έδειξε πως υπάρχει μια αγορά που ζητά νέα πακέτα ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών triple play σε προσιτή τιμή. Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που απέκτησαν την προσφορά είτε δεν είχαν ποτέ επαφή με τη συνδρομητική τηλεόραση είτε ήταν κάποιοι παλιοί συνδρομητές της πλατφόρμας που ήταν ανενεργοί για χρόνια είτε ανήκαν σε άλλους παρόχους τηλεφωνίας και internet και βρίσκοντας συμφέρουσα την προσφορά μετακινήθηκαν στον όμιλο Forthnet. Πρόσφατα η Forthnet ανατρέποντας τα δεδομένα και ανακατεύοντας ξανά την τράπουλα παρουσίασε τα νέα προγράμματα τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις για κλήσεις από σταθερό σε κινητό προσπαθώντας να ανατρέψει την παγιωμένη αντίληψη που έχουμε όλοι μας, ότι όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και θέλουμε να καλέσουμε σε κινητό αυτό πρέπει να γίνει επίσης από κινητό. Οι νέες αυτές τηλεφωνικές υπηρεσίες της Forthnet είναι σαφές πως της ανοίγουν μια νέα αγορά ενώ ταυτόχρονα θα της αποφέρουν και ένα φρέσκο τζίρο που δεν είχε στο παρελθόν, αφού αν εκπαιδευτούν οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν τα σταθερά τους για κλήσεις σε κινητά, τα έσοδα που πήγαιναν άλλοτε π.χ σε Cosmote, Vodafone, Wind κλπ. τώρα θα περιέλθουν στην Forthnet. Είναι βέβαιο επίσης πως το προσεχές διάστημα θα διατεθούν στο καταναλωτικό κοινό νέα πακέτα triple play υπηρεσιών που θα προσφέρουν τηλεφωνία(με τις νέες υπηρεσίες), ίντερνετ και συνδρομητική TV όλα συγκεντρωμένα σε ένα, σε τιμές που λογικά θα είναι δελεαστικές.

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=8138&Itemid=107

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Έρχονται νέα πακέτα triple play από τον όμιλο Forthnet

ενδιαφέρον... ειμαι και εγώ κάτοχος του νέου πακέτου της Forthnet με απεριόριστα κινητά πλέον και ομολογουμένως μου θυμίζει το "μπάμ" που έκανε στην αρχή της κινητής τηλεφωνίας η τότε Telestet, τωρα Wind με to Be Free, το πρώτο δηλαδή καρτοκινητό.
Μετά ακολούθησε ενας χαμός προσφορών και υπηρεσιών.

Φαντάζομαι θα ασπαστούν την ίδια πολιτική και οι άλλες εταιρίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για να δημιουργήσουν αντίστοιχα πακέτα.

Το απεριόριστα κινητά βεβαια μεταφράζονται σε 700 λεπτά μηνιαίως, με χρέωση ανα λεπτό, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη...όχι ότι ειναι και λίγα...

Απο την άλλη περιμένω τις προσφορές με τα πακετα με την Nova, για να δούμε τι μπορεί να παίξει...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μακαρι να δουλευει κιολας - γιατι η εμπειρια μου δεν ειναι καλη με Φορθνετ

Reaction score
152

Φορθνετ εχω απο τον Σεπτεμβριο του '08 χωρις ουσιαστικα προβληματα.
την ειχα επιλεξει γιατι τοτε δεν υπηρχε ψηφιακη στην πολη μου και τον πρωτο χρονο ειχα και φουλ Νοβα.
με την εναρξη της ψηφιακης την εκοψα τη Νοβα γιατι πλεον δε συμφερε.
απο του χρονου η Νοβα θα ειναι για κλαματα αφου θα μεινει με λιγες ταινιες, το ΤσουΛου και την Ελληνικη Σαβουρολιγκα για 60ε το μηνα περιπου οταν ο ΟΤΕ θα προσφερει πολλα περισσοτερα με τα μισα λεφτα.....
αρα δορυφορικη απο αυτους,γιοκ παρά.....
τηλεφωνο δε χρειαζομαι...
το ιντερνετ θα το κρατησω μιας και μεχρι τωρα δεν εχω παραπονα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

τα στατιστικά απο το router λένε :
Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:
1020 / 12934
Max Bandwidth
(Up/Down) [kbps/kbps]:

1264 / 14324

ο ακριβώς διπλανός με HOL στα 8 και με το ζόρι και με προβλήματα. Παίρνουμε απο τον ίδιο κατανεμητη...
Ελπίζω να κρατήσει και θα δώ με τα πακέτα όταν βγουν τι θα κάνω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ειχα παλια Φορθνετ, οποτε θα πω για τον ακριβως διπλα μου γειτονα: συνεχεις διακοπες πολυωρες, σε ολα! Ψαχνοντας για φθηνο πηγε HOL απ΄οπου εφυγε τρεχοντας μενοντας κανα μηνα ξεκρεμαστος σε ολα. Πηγε Οτενετ και ηρεμησε.

Reaction score
1.458

Τα νέα συνδιαστικά πακέτα Forthnet με Nova:http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6224

Θα έλεγα ότι συμφέρει είτε το αρχικό πακέτο +5,00 ευρώ απεριόριστα σταθερά τηλέφωνα και Nova start pack είτε το full forthnet και nova που με 80 ευρώ έχουμε απεριόριστα σταθερά,κινητά,διεθνής κλήσεις και Nova full pack με 80 ευρώ.
Στο fullpack επιπλέον δωρεάν για 1 χρόνο τα Nova HD και το Nova MultiView.Αυτό νομίζω είναι σχετικά καλό πακέτο,δηλ. για 1 χρόνο τα πάντα όλα!Τα υπόλοιπα νομίζω εκτός ελληνικής πραγματικότητας.

Μάλλον θέλουν να πουλήσουν forthnet & Nova σε άλλον επενδυτή και προσπαθούν να έχουν μεγάλη βάση πελατών σε τηλεφωνία/internet και δορυφορική.

Και να μην ξεχνάμε ότι τα δικαιώματα για το Αγγλικό πρωτάθλημα για το 2013-2016 τα πήρε ο ΟΤΕ!
Οπότε από Αύγουστο του 13 οι συνδρομητές νοβα δεν θα βλέπουν Αγγλία.Πιθανόν βέβαια η νόβα να πάρει το γαλλικό που είναι ορφανό,τα υπόλοιπα ιταλικό,ισπανικό,γερμανικό αλλά και αγγλικό στη νέα περίοδο θα τα έχει ο οτέ και μέχρι το 2016 και τα 4 πρωταθλήμτα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.452

απο του χρονου η Νοβα θα ειναι για κλαματα αφου θα μεινει με λιγες ταινιες...
Επειδή δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αυτό, μπορείς να μας πεις 2-3 πραγματάκια παραπάνω?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Επειδή δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αυτό, μπορείς να μας πεις 2-3 πραγματάκια παραπάνω?
Η Νοβα και σημερα ειναι ενα παντελως αδιαφορο συνδρομητικο καναλι. Συγγνωμην, οχι παντελως: εξαιρουνται οι λατρεις ενος παιγνιδιου οπου, σε μια περιπτωση υποτιθεται οτι παιζουν ποδοσφαιρο Ελληνικο (ενω απλα εισπραττουν χρημα οι επιτηδειοι προεδροι), ενω στην αλλη παιζουν πραγματικο ποδοσφαιρο (Αγγλικο) αλλα σε λιγο παει για αλλου, καθως
και μερικα καναλια ντοκυμαντερ (ή ψευτοντοκυμαντερ) που ομως τα βρισκεις και αλλου.. Οι ταινιες του; ασταναπανε (δε θυμαμαι να ειδα ποτε ολοκληρη ταινια εδω και μερικα χρονακια, με εξαιρεση καμια πολυδιαφημισμενη-που ξεφουσκωνει γρηγορα). Δεν ξερω τι εφταιξε και δεν εξελιχθηκε η Νοβα σε πραγματικο πολυσυλλεκτικο "μπουκετο" (μαλλον τα οικονομικα), αλλα ειναι κριμα! Κι επειδη εχω τη δυνατοτητα (οπως παμπολλοι) να κανω συγκρισεις με αλλα συνδρομητικα (οχι παντως του ΟΤΕτβ), νομιζω πως οσα λεω δεν απεχουν της αληθειας!

Reaction score
68

Στο θέμα ταινιών συνεχίζει να έχει συμφωνίες με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios. Δε νομίζω ότι χωλαίνει σε αυτόν τον τομέα η nova. Το "αιώνιο" πρόβλημά της είναι οι τιμές των σκέτων δορυφορικών πακέτων: αυτά τα 62 και 52€ είναι εκτός πραγματικότητας. Ειδικά τώρα που στα αθλητικά έχει αποδυναμωθεί. Εξακολουθεί να μην κατεβάζει τις τιμές και σε παρακινεί να βάλεις συνδυαστικό πακέτο. Για μένα εκεί χάνει το παιχνίδι. Οι περισσότεροι που φεύγουν για ΟΤΕ δορυφορικοί συνδρομητές ήταν που δεν αντέχουν άλλο να δίνουν 62άρια και 52άρια...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Απο το σημερινο προγραμμα των cinema, πες μου για ποια ταινια θα εδινες 2 ωρες απο τη ζωη σου για να περασεις καλα το Σαββατοβραδο (ο τελικος σκοπος που πληρωνεις !):
http://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=5588
Προσωπικα παντως για καμια!
Πρεπει ομως να παραδεχθω οτι με τοση πληθωρα προβολων, ειναι γεγονος πως καποια στιγμη επερχεται ο κορεσμος και η ελλειψη νεων ταινιων ειναι φυσιολογικη. Αλλα με τοσα στουντιος που εχουν εκατονταδες ταινιες (και πολυ αξιολογες), γιατι οι επιλογες να ειναι περιορισμενες και οι επαναληψεις...επαναληπτικες; Εικαζω πως αγορασε μερος μονον του "χαρτοφυλακοιυ", οποτε αναγκαστικα περιοριζεται. Παλαιοτερα παντως, ηταν πολυ πιο ελκυστικο το κινηματογραφικο προγραμμα. Ισως γιατι ειχαμε ελλειψη, αλλα κυριως γιατι χορτασαμε μεσω...ιντερνετ (σοβαροτατος λογος).
Επισημαινω παντως οτι και τα ξενα "μπουκετα' εχουν παρομοιο προβλημα - εκει βλεπουμε την ιδια ταινια σε 3-4 συχνοτητες/καναλια, λες κι εχουν προβλημα ληψης το Μιλανο π.χ. με την Σικελια! Αλλα ειναι...περισσοτερα.

Reaction score
152

Νοβα θα εβαζε καποιος που:
δεν ειχε καθολου ή καλο τηλεοπτικο σημα
αγαπουσε το σινεμα
αγαπουσε το ποδοσφαιρικο θεαμα

πλεον με την ...οικογενεια Κλιλικου το ψηφιακο σημα ειναι στα σπιτια πολλων κατοικων αυτης της χωρας και για τους περισσοτερους ειναι επαρκες.
στο θεμα των ταινιων, τα τορενταδικα να ειναι καλα και βλεπεις οποια ταινια θελεις,οποια ωρα θελεις....
οσο για το ποδοσφαιρο η Νοβα θα μεινει μονο με τη Σαβουρολιγκα,οταν ο ΟΤΕ θα εχει την αφροκρεμα του Ευρωπαΐκού ποδοσφαιρου.... ασε που και μεσω ιντερνετ μπορεις να δεις σε ανεκτη ποιοτητα παιχνιδια ακομα και απο την Ελλαδα με αναμεταδοση απο τη Νοβα....

γιατ λοιπον να πληρωνεις 60 και 80 ευρω το μηνα;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

η νοβα δυστυχώς συνεχιζει μια πολιτικη περίεργη. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει η συνδρομητικη υπηρεσία πλέον αλλά κάνει με την forthnet βηματα πώλησης...
Δεν μπορώ να πώ οτι το πακέτο της ειναι για τα "μπάζα" αλλά ότι ξεπεράστηκε απο τις καταστάσεις. Αναδιάρθρωση στην οικονομική πολιτική της δεν σημαίνει και καταστροφή της εταιρίας. Εγω προσωπικά με τη γραμμή και το πακέτο 2play unlimited που πήρα με απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά και ιντερνετ 24Mbit (που πιάνει 14Mbit και ειναι μια χαρα), είδα με χαμηλό ενδιαφέρον την προοπτική να δώσω αλλα 43 ευρώ το μήνα για το σχεδόν πλήρες πακέτο των υπηρεσιών της Nova.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.452

Η Νοβα και σημερα ειναι ενα παντελως αδιαφορο συνδρομητικο καναλι. Συγγνωμην, οχι παντελως: εξαιρουνται οι λατρεις ενος παιγνιδιου οπου, σε μια περιπτωση υποτιθεται οτι παιζουν ποδοσφαιρο Ελληνικο (ενω απλα εισπραττουν χρημα οι επιτηδειοι προεδροι), ενω στην αλλη παιζουν πραγματικο ποδοσφαιρο (Αγγλικο) αλλα σε λιγο παει για αλλου, καθως
και μερικα καναλια ντοκυμαντερ (ή ψευτοντοκυμαντερ) που ομως τα βρισκεις και αλλου.. Οι ταινιες του; ασταναπανε (δε θυμαμαι να ειδα ποτε ολοκληρη ταινια εδω και μερικα χρονακια, με εξαιρεση καμια πολυδιαφημισμενη-που ξεφουσκωνει γρηγορα). Δεν ξερω τι εφταιξε και δεν εξελιχθηκε η Νοβα σε πραγματικο πολυσυλλεκτικο "μπουκετο" (μαλλον τα οικονομικα), αλλα ειναι κριμα! Κι επειδη εχω τη δυνατοτητα (οπως παμπολλοι) να κανω συγκρισεις με αλλα συνδρομητικα (οχι παντως του ΟΤΕτβ), νομιζω πως οσα λεω δεν απεχουν της αληθειας!
Βρε συ, ερώτηση για τα κινηματογραφικά δικαιώματα ήταν, δεν ήταν αιχμή. :wink:

Έχω κράξει κατά το παρελθόν την τιμολογιακή πολιτική της Nova. Και αφού ακόμα τίποτα δεν έχει αλλάξει, πόσο μάλλον σε τόσο δύσκολες εποχές, η άποψή μου γι' αυτή παραμένει η ίδια. Ακόμα και για τη Forthnet έχω γράψει την ...εχμ...εκτίμησή μου. Αλλά δεν είναι του παρόντος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera