Έρχονται οι «Σκορπιοί»

V

VIDEOMIX

Guest
Οι Scorpions στην Αθήνα και συγγεκριμένα στο γήπεδο Γ.Καραισκάκης.

Την τρίτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, μέσα σε λίγα χρόνια, κάνουν στις 18 Ιουλίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη οι Scorpions.

Το γερμανικό συγκρότημα θα εγκαινιάσει τη συναυλιακή δράση του σταδίου, συμμετέχοντας στον εορτασμό για τα 170 χρόνια ιστορίας του Δήμου Πειραιά.

Οι Κλάους Μάινε, Ρούντολφ Σένκερ, Ματίας Γιαμπς, Πάβελ Μακίβοντα και Τζέιμς Κότακ θα ανέβουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν παλιά, αγαπημένα κομμάτια, αλλά και τα τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ Unbreakable.

Το περιοδικό Rolling Stone χαρακτήρισε τους Scorpions ως «ήρωες του χέβι μέταλ». Σύμφωνα με τα Νέα, ο Κλάους Μάινε αποδίδει την επιτυχία τους στους δεσμούς φιλίας που έχουν τα μέλη μεταξύ τους. Και οι πέντε «Σκορπιοί», άλλωστε, λατρεύουν να γεμίζουν στάδια και να ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

Για τις ανάγκες της συναυλίας της 18ης Ιουλίου θα στηθεί μία σκηνή μήκους 24μ. και 16μ. βάθους, ενώ τα συστήματα ήχου και φωτισμών θα μεταφερθούν σε τέσσερις νταλίκες και για τον συντονισμό τους θα απασχολήσει ένα συνεργείο 100 ατόμων.

Οι Scorpions είχαν εμφανιστεί στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο του 2001 και τον Ιούλιο του 2004. Τα εισιτήρια για τη συναυλία στο Καραϊσκάκη πωλούνται έναντι 35 ευρώ και 25 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-7298.930.
Ελπίζω να ειμαι εκεί. Εσείς;

Reaction score
23
Οι Scorpions είναι το συγκρότημα που "μύησε " ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ στην σκληρή μουσική.
Έχοντας μοναδικές μελωδικές γραμμές , απλότητα και μεστότητα στις συνθέσεις τους κατάφεραν να πουλήσουν εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.
Είναι κρίμα η συνερινοί "νέοι" να μην τους γνωρίζουν ή στη καλύτερη να γνωρίζουν μόνο τις ασυναγώνιστες μπαλλάντες τους.

Η πρώτη εμφάνιση τους στην χώρα μας πάντως ήταν πολύ παλιότερα από το 2001 , στο ΣΕΦ.
Την θυμάμαι πολυ΄καλά γιατί είχα γυρίσει σπίτι μου με .... λιγότερα ρούχα , από αυτά που είχα πάει γιατί τα είχα πετάξει όλα στην συναυλία!!

Θα είμαι εκεί!!

Reaction score
23
Ξεκίνησε από προχθες 6 Ιουνίου η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας του ιστορικού συγκροτήματος των Scorpions που θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη την δευτέρα 18 Ιουλίου. Τα εισιτήρια για την συναυλία κοστίζουν 25 ευρώ για την αρένα και 35 ευρώ για την κερκίδα.

Σημεία Προπώλησης Virgin Megastores
Γήπεδο Καραϊσκάκη, εκδοτήριο: θύρα 17, 10.00-18.00
Kατάστημα NEOSET Βουλιαγμένης
Tηλεφωνικώς με πιστωτική κάρτα στο Τιcket Shop: 801 100 5000
Eκτάκτως σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το εκδοτήριο στο Γήπεδο Καραϊσκάκη το οποίο θα παραμείνει ανοικτό και μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ουκρανία.

Reaction score
23
Τελικά στα Virgin στην Πάτρα μετά από "έντονες" πιέσεις - λόγω των πολλών μου επισκέψεων , τους έγινα τσιμπούρι! - ήρθαν και τα μαγικά χαρτάκια για την συναυλία των Scorpions!!

Ηδη έκανα την αρχή και αφαίρεσα 3 από το μπλοκάκι !

V

VIDEOMIX

Guest
Πολύ καλά έκανες. Ειναι άπαικτοι οι ανθρώποι. Και κυρίως βέβαια ο KLauS Μeine με την αψεγάδιαστη και αναλλοίωτη φωνή του.

Reaction score
7
Επειδη εκεινη τη μερα θα γυρναω απο Θεσσαλονικη (απο τους Deep Purple) μπορει και να μην τα καταφερω να παραβρεθω, δυστυχως.
Επειδη ομως υπαρχει πιθανοτητα να εχω δωρεαν εισοδο μπορει και να παραβρεθω...αν και πτωμα...

Reaction score
23
Στο ραδιόφωνο μεταδόθηκε χθες η είδηση ότι τα 21000 μαγικά χαρτάκια για την συναυλία των Scorpions έχουν σχεδόν εξαντληθεί , καθώς είχαν μείνει λιγότερα από 500 αδιάθετα.......

θα γίνει χαμός!!

Reaction score
23
To Greek Sting Fan Club διοργανώνει Scorpions Party την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2005 στο Wild Thing
(Μικρολίμανο - Τηλ: 210 41 22 345 )

Η είσοδος φυσικά είναι ελευθερη!

Αντε να ανάψουνε λίγο τα αίματα !!

Στο party θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, και κάποιοι τυχεροί θα συναντήσουν το συγκρότημα πριν την
συναυλία. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση πρέπει να έχετε μαζί σας το εισιτήριο της συναυλίας

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FAN CLUB! (δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους,,,)

Reaction score
23
Οι διοργανωτές της συναυλίας ευχαριστούν τον κόσμο για την ανταπόκριση του και τον παρακαλούν-εάν δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο- να μη προσέλθει στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα της συναυλίας γιατί δεν θα υπάρξουν άλλα εισιτήρια διαθέσιμα.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Πόση ώρα πριν λέτε να πάτε -όσοι πάτε-?

Αν είμαστε καμιά ώρα πριν (δηλαδή 20,30) είναι καλά? Θύρα 10 έχω τίκετς. :)

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Τσι πτάααααααααααανας σας λέω, τσι πτάαααααανας.... :)

Όλα τα λεφτά. Η καλύτερη συναυλία που έχω πάει.

Γέροι ξεγέροι τα δώσανε όλα και έκαναν 30,000 κόσμο να χοροπηδάει και να τραγουδάει, αρένα+κερκίδα.

Βάζουν τα γυαλιά σε πολλά μεταγενέστερα γκρουπάκια λαλίστατων πιτσιρικιών.

Respect.

Reaction score
23
Για όσους απόρησαν που πέρασαν τόσε ώρες από την συναυλία και δεν είχα γράψει ακόμη τίποτα , απλά προσπαθούσα να ...μαζέψω τα κομμάτια μου!!

Τι να πω τώρα για την συναυλία...... ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!

έπαιξαν σχεδόν όλες τις επιτυχίες τους σε ένα σετ 2 ωρών και κάτι.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Οι πόρτες άνοιξαν στις 19.30 , δυο ώρες δηλαδή νωρίτερα. Τα εισητήρια μετά την τοποθέτηση στο ειδικό barcode reader σου άνοιγε την πύλη για την απόλαυση , ενώ το άκοπο εισητηριο θα μπεί στο αρχείο.....

Εγώ καθόμουν (35 ευρώ δηλαδή) ακριβώς πίσω από το P.A. - να δούμε και καμμιά κονσολίτσα ρε παιδί μου... - καθώς η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει την τετράωρη ορθοστασία και το στριμωξίδι μπροστά στην αρένα ( 25 ευρώ ).

Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο καθώς όπως είχα πει , η συναυλία ήταν sold-out.

To συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή ακριβώς στις 21.30 εν μέσω αλαλαγμών και ξεκίνησαν τον βομβαρδισμό με το NEW GENERATION.

Αν και αρχικά είχα σκεφτεί να γράφω σε ένα χαρτί όλα τα τραγούδια που έπαιξαν για να σας μεταφέρω το setlist , αυτό δεν σταθηκε δυνατό λόγω ...... της τρομερής ατμόσφαιρας που μόνο για αυτό δεν προέτρεπε!!

Επαιξαν λοιπον :
NEW GENERATION
BAD BOYS RUNNING WILD
THE ZOO
NO ONE LIKE YOU
TEASE ME PLEASE ME
WIND OF CHANGE
IN TRANCE
WE'LL BURN THE SKY
HE'S A WOMAN SHE'S A MAN
HOLIDAY
BIG CITY NIGHTS
STILL LOVING YOU
ROCK YOU LIKE A HURRICANE
WHEN THE SMOKE IS GOING DOWN
COAST TO COAST
MAKE OT REAL
BLACKOUT
COMING HOME
HIT BETWEEN THE EYES
LOVE' EM OR LEAVE' EM

και κάποια που πιθανόν να μην τα θυμάμαι τώρα μέσα στον ...πυρετό!!

Οπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς με τετοια τραγούδια έγινε ο ΧΑΜΟΣ!!

Εγώ παραγίλο να ..απογειωθώ όταν άκουσα το αγαπημένο μου WE'LL BURN THE SKY ενώ ομολογώ ότι σε όλη την διάρκεια της συναυλίας ήμουν ...in trance!

Το συγκρότημα ήταν άψογο και απέδωσαν με τρόπο που έβαλαν γυαλιά σε όλους τους άγουρους σημερινούς μουσικούς που γράφοντας ένα τραγουδάκι νομίζουν ότι έγιναν και κάτι....

Ο ήχος πάντως θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος καθώς εκεί που καθόμουν "εφτανε" λίγι μπουμαριστός......αν και νομίζω ότι αυτό είναι "φαινόμενο της ηχητικής του Σταδίου
Καραισκάκη.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

Υ.Γ.αυριο θα είναι στην συμπρωτεύουσα , μην τους χάσετε!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm