Έρωτας Δίχως Παρόν - The Lake House - DVD

Reaction score
6

Πως μπορείς να αγαπήσεις κάποιον που δεν έχεις συναντήσει;

Η μοναχική γιατρός Κέιτ Φόρστερ μετακομίζει από τα προάστια του Ιλινόις, στο Σικάγο. Προτού φύγει από το πανέμορφο σπίτι που νοίκιαζε, αφήνει ένα σημείωμα για τον επόμενο ένοικο ζητώντας του να της προωθεί την αλληλογραφία της στη νέα της διεύθυνση. Ο νέος ένοικος, ο αρχιτέκτονας Άλεξ Γουάιλερ, αρχίζει να αλληλογραφεί με την Κέιτ μετά από ένα παράξενο περιστατικό και σύντομα αρχίζουν να νιώθουν δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κατά παράδοξο τρόπο ζουν σε διαφορετικούς χρόνους: τους χωρίζει μια διαφορά δύο ετών…

Extras
Δυνατότητα Επιλογής Σκηνών
Κομμένες Σκηνές
Κινηματογραφικό Τρέιλερ
Οθόνη/Aspect Ratio Widescreen 2.40:1
Ήχος/Sound: DD 5.1

Σκηνοθεσία:Αλεχάντρο Αγκρέσι
Hθοποιοί: Κιάνου Ριβς , Σάντρα Μπούλοκ , Κρίστοφερ Πλάμερ , Σόρεϊ Άγκντασλου , Ντύλαν Γουώλς , Λιν Κόλινς

Σενάριο: Ντέιβιντ Ομπέρν
Διάρκεια: 98'
Κατηγορία:Αισθηματική

Κυκλοφορεί από την Audio Visual

Reaction score
49
Δε θα σχολιάσεις για την ταινία φίλε Αντρέα??? :)

Είδαμε την ταινία την Κυριακή. Μέρα εκλογών και τι πιο λογικό από το να δεις ταινία αποφεύγοντας τις πολύωρες και ανούσιες συζητήσεις και μπλα-μπλα των πολιτικών & δημοσιογράφων.....

Η ταινία πραγματικά είναι καλή.
Απευθύνεται σε κοινό με περισσότερο συναισθηματισμό από την ξερή λογική.
Ανάλαφρη όταν χρειάζεται, στενάχωρη εκεί που πρέπει και οι ήρωές μας πραγματικά φορούν τον ρόλο!
Η πλοκή είναι ενδιαφέρουσα, στηριγμένη σε σενάριο που σε κρατάει καθ' όλη τη διάρκειά της.
Δύο πραγματικά παράλληλες ζωές, που διασταυρώνονται κάποιες στιγμές με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλληλοεπηρεάζονται.
Είναι σίγουρα η κατάλληλη ταινία για να δείτε σε ένα από τα πρώτα ραντεβού με το νέο σας αμόρε, το οποίο θα εκτιμήσει σίγουρα την επιλογή σας και την ευαίσθητη ψυχή σας. (+1)
Αποφύγετε την πίτσα, την coca-cola και την δυνατή μουσική.
Τα προκαταρκτικά της ταινίας προϋποθέτουν τραπεζομάντιλο, πετσέτες, κεριά, μερίδες από καλό εστιατόριο (ακόμα καλύτερα κάτι απλό αλλά μαγειρεμένο από τα χεράκια σας), ίσως κρασί και οπωσδήποτε τριαντάφυλλο..........(+5)
Μην ξεχάσετε προς το τέλος της ταινίας να έχετε κοντά σας μαλακά χαρτομάντιλα για τα μάτια της καλής σας!!!(+2)

Καλή θέαση..... :D :D

VG

Reaction score
0
Νομιζω θα προτιμούσα να φάω το παχύ έντερο μου εν ζωή παρά να δω τέτοια ταινία,και μάλιστα με αυτό το casting. :p
H Σαντρα εχει ξεπερασει ποτε την Μιμή Ντενίση σε απόδοση;

Reaction score
49
VG said:
Νομιζω θα προτιμούσα να φάω το παχύ έντερο μου εν ζωή παρά να δω τέτοια ταινία,και μάλιστα με αυτό το casting. :p
H Σαντρα εχει ξεπερασει ποτε την Μιμή Ντενίση σε απόδοση;

Δες την και μετά φάε ένα...σπλινάντερο!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Μια ρομαντική ταινια που τελικως με εξέπληξε ευχάριστα.
Ισως επειδή ηταν παραπάνω από μια απλη ρομαντική ταινια.
Θα τη παρομοίαζα με ένα γλυκο παραμύθι και ισως τελικα αυτη να ήταν η αιτία που μου έκανε τοσο καλη εντύπωση.
Η ιδεα με τις παράλληλες ζωες και την διάφορα δυο ετων μεταξύ τους ηταν πραγματικά ευρηματική και της έδωσε μια διαφορετική διάσταση .
Χωρις την προσθήκη του φανταστικού πιθανόν να ηταν απλως μια ρομαντική ταινια που θα ξεχνιόταν 10 λεπτα μετα το τέλος της.
Το ζευγάρι Κιάνου Ριβς , Σάντρα Μπούλοκ , οικείο (προφανώς από προηγούμενη συνεργασία) ηταν πολύ καλή επιλογή .
Εξαιρετικές επίσης και οι εικόνες με τις εποχές να διαδέχονται η μια την άλλη.
Κοιτάξτε πιο πανω τις Φώτο και θα καταλάβετε βλέποντας τα γλυκα χρώματα της άνοιξης και τις γκρι αποχρώσεις του χειμώνα και του φθινοπώρου

Τέλος πολύ καλή και η μουσική επιμέλεια που όπως έχω παρατηρήσει σε αυτην την κατηγόρια ταινιών είναι τις περισσότερες φορές πετυχημένη.

Για το ειδος της που ομολογουμένως δεν βλεπω πολύ συχνά καθως μοιάζουν πολύ μεταξύ τους
άνετα 8/10

Ευχαριστώ Γιάννη και μετέφερε τα συγχαρητήρια μου στην Δήμητρα .
Αποκλείετε ο LARA Man να είναι υπεύθυνος για αυτην την επιλογή
:D

Reaction score
3
Την είδα κι εγώ χτες βράδυ. Πάρα πολλή καλή.
Και το σενάριο και η ερμηνεία. Τα εφέ με το πάντρεμα του χρόνου ήταν πετυχημένα και δεν σε ξάφνιαζαν. Ακολουθούσαν τη ροή της ταινίας.
Συμφωνώ και με την άποψη του Cinemusic για την μουσική.
Απόλυτα πετυχημένη σε σχέση με το θέμα, μια πραγματικά πολύ καλή μουσική επένδυση.
Το τραγούδι (This Never Happened Before) στους τίτλους τέλους τραγουδά ο Paul McCartney.
Στην αρχή μου φάνηκε απίθανο να είναι αυτός, αλλά επιβεβαιώθηκα όταν διάβασα το "performed by Paul McCartney".
Δείτε τη οπωσδήποτε.

Reaction score
0
Ενταξη , υπαρχει μια πρωτοτυπια στο σεναριο αλλα εμενα μου φανηκε μαλλον βαρυ και αν και εχει καλο τελος μαλλον εχει καταθλιπτικη νοτα. (Ισως βεβαια λογω του επαγγελματος της πρωταγωνιστριας να με επηρεαζει).

Το σιγουρο εναι οτι αυτους τους δυο ηθοποιους θα προτιμουσα να τους δω με καποιο αλλο σεναριο να παιζουν μαζι στις διαφορες σκηνες και οχι ξεχωριστα (στο 95 % της ταινιας).

Reaction score
7
ΠΟΛΥ Καλή έως Άριστη.
Εκπλήσει ευχάριστα, φοβερή φωτογραφία, πολύ καλές ερμηνείες (ΝΑΙ η Sandra Bullock
παίζει πολύ καλά !), ροή, σενάριο, στήσιμο, πουθενά δε με χάλασε τίποτα.
Την είδα χθες και την ξαναβλέπω επι τόπου.

Ανετα 8/10 όπως είπε και ο CineMusic.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas