Έρωτας στα χρόνια της χολέρας - Love In The Time Of Cholera (2007)

Reaction score
59
[IMGl]http://img116.imageshack.us/img116/7594/loveinthetimeofcholeraks3.jpg[/IMGl]

[imdb=Έρωτας στα χρόνια της χολέρας]tt0484740[/imdb]

Πρόκειται για την ιστορία που συνοψίζει συγκινητικά και μοναδικά την έννοια της απόλυτης αγάπης:

Ο Φλορεντίνο Αρίσα είναι ένας νεαρός που ερωτεύεται τρελά την Φερμίνα Δάσα.

Εκείνη, αστή, σχεδόν άγουρη, καταπιεσμένη και μην ξέροντας τι σημαίνει να νιώθεις ερωτευμένος, παντρεύεται τον επιφανή γιατρό Χουβενάλ Ουρμπίνο.

Τα χρόνια περνούν, ο Φλορεντίνο κάνει διάφορες σχέσεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αγάπη του για την Φερμίνα.

Τελικά, το ζευγάρι ενώνεται, γέρικο κοντά στα 80 πια, μετά από 51 χρόνια, 9 μήνες και 4 μέρες, όσα ακριβώς χρόνια μετρά ο έρωτας αυτός.

To εκπληκτικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, "Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας", μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη έπειτα από πιέσεις ετών στον νομπελίστα συγγραφέα.

Ο Χαβιέ Μπαρντέμ, ο Μπέντζαμιν Μπρατ και η Τζοβάνα Μετζοτζιόρνο δίνουν σάρκα και οστά στην ιστορία που συνοψίζει ανεπανάληπτα την έννοια της απόλυτης αγάπης.

Kυκλοφορει 31/3/2008 απο την ODEON

Reaction score
0
Το βιβλιο ειναι απο τα αγαπημενα μου
Μακαρι να ελεγα το ιδιο και για την ταινια .
Τελειως μα τελειως flat.

Reaction score
1
Το βιβλιο ειναι απο τα αγαπημενα μου
Μακαρι να ελεγα το ιδιο και για την ταινια .
Τελειως μα τελειως flat.
Είναι αδύνατον να μεταφερθούν στην οθόνη τα συναισθήματα και οι ιδέες που περιγράφει και εκφράζει ο λογοτέχνης με την πένα του, άσχετα με το μιά εικόνα χίλιες λέξεις...
Παραδείγματα δικά μου είναι ''Το Αρωμα'' & ''Το σπίτι των πνευμάτων''.

Reaction score
427
Χθες που την είδα ήμουν έτοιμος να την σταματήσω.
Χαζομάρα, για να μην πω τιποτα χειρότερο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef