Έτοιμο(σχεδόν) το HTPC!

Reaction score
2
Επιτέλους ολοκλήρωσα το hardware κομμάτι και την εγκατάσταση του λειτουργικού στο HTPC που ετοιμάζω...

Σαν motherboard επέλεξα την Gigabyte GA-MA78GM:

Η "καρδιά" του συστήματος είναι ο Phenom 9750 στα 2,4Mhz:

Μνήμες 2 Corsair XMS2 των 2048mb έκαστη,δηλαδή 4096mb συνολικά:

Δίσκος ένας sata 2 WD 500gb συγκεκριμένα ο WD5000AAKS:

Τροφοδοτικό το Enermax Liberty DXX 500W για άφθονα watt:

Και τέλος ένα slim "ρουφηχτό" dvd rw της sony-nec optiarc:

Λειτουργικό τα 64 bit Vista φυσικά...

Κουτί δεν υπάρχει ακόμα αλλά σύντομα θα υπάρξει.Μέσα σε 2 μέρες δεν μπορώ να πω θετικά η αρνητικά σχόλια αλλά το μηχάνημα πηγαίνει σφαίρα.Την κλεψύδρα δεν την έχω δει ακόμα!Το μηχάνημα δεν συνδέθηκε ακόμα με την 32άρα.Μόνο με την οθόνη του desktop.Το Aero παίζει άψογα και η αναπαραγωγή mkv αρχείων γίνεται άνετα από την onboard HD3200.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η πραγματικά ΚΟΡΥΦΑΙΑ ποιότητα του τροφοδοτικού,μιλάμε για στιβαρή κατασκευή με τέλειο φινίρισμα και εντελώς αθόρυβο.Επίσης η θερμοκρασία του επεξεργαστή δεν ξεπέρασε τους 45 βαθμους.Επίσης η gigabyte χρησιμοποιησε στο motherboard ότι καλύτερο υπάρχει σε πυκνωτές.

Προς το παρόν αυτά...Σύντομα θα έχετε περισσότερες λεπτομέρειες για την παραμετροποίηση και την απόδοση του συστήματος...

Reaction score
2
Βλέπω πως είναι πεσμένα τα HTPC!0 σχόλια!Παρ'όλα αυτά συνεχίζω τις εντυπώσεις.Το συνέδεσα στην tv και είχα ήχο από το HDMI.Πολυκάναλο ήχο.Θέλω να ελέγξω και την οπτική ίνα να δω τι παίζει...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.657
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale