Έτσι δουλεύουν οι REFLECTA???

Reaction score
8
Έχει κανείς αγοράσει η ασχοληθεί με πανιά της reflecta ?έτυχε να πάρω μια χειροκίνητη γιατί ταίριαζε γάντι στης διαστάσεις που ήθελα …αλλά ένα περίεργο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί …. .’όσο περνούσαν οι μέρες ….στα πλαϊνA μέρη από πάνω έως κάτω γυρνάνε όλο και και ποιο πολύ προς τα μέσα: !!! πήγα στο μαγαζί που την πείρα και ανοίξαμε και αλη μια καινούργια… και αυτή τα ίδια!!! Πρέπει να είναι έτσι τελικά? Γιατί όταν κάνω προβολή από εκει που ξεκινά ι κούρμπα που αρχίζει και στρίβει προς τα μέσα μου μου χαλά την εικόνα έστω στης άκρες …. Λέγοντας αυτό στον άνθρωπο που την πείρα μου λεει……ε μίκρυνε το ζοομ !:139:μα…αν ήταν έτσι έπαιρνα και ποιο μικρή οθόνη και γλίτωνα και λεφτά! δεν είναι λύση αυτή! είναι φυσιολογικά πράγματα αυτα?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Έτσι δουλεύουν οι REFLECTA???

Δυστυχως αυτο γινετε οταν δεν υπαρχουν εντατηρες στην οθονη....οπως στην φωτο

Reaction score
8

Δηλαδή για να καταλάβω.. αυτό να το θεωρήσω φυσιολογικό? γιατί έχω και δεύτερο πανί σπίτι μου και θεωρητικά πιο υποδεέστερη ποιότητα, τις brateck που είναι και μεγαλύτερη (136΄)και τέτοιο πράγμα δεν το έκανε ποτέ! Και αν θυμάμαι από πανιά που έχω δει και σε μαγαζιά και σε σπίτια ….τέτοιο πράγμα δε το έχω συνάντηση ….τουλάχιστο δε το θυμάμαι

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όχι δεν είναι φυσιολογικό! ίσως μόνο λίγες ζάρες, αυτό είναι φυσιολογικό στις χειροκίνητες, ακόμα και στις ηλεκτρικές, το τέλειο βέβαια, (και το πιο ακριβό, για την ακρίβεια πανάκριβο!) είναι αυτό που ανέφερε ο φίλος μου ο Κεφάλας!

Reaction score
15.548

Aπο την στιγμη που το υλικο της εκαστοτε οθονης τεντωνεται απο την μπαρα που βρισκετε στο κατω μερος θα δημιουργησει διαφορα θεματα μετα απο καποιο χρονο....οποτε ειναι φυσιολογικο να γινουν και ζαρες και η κυρτωση των ακρων,αναλογα με το υλικο που ειναι φτιαγμενες...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.287

Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Σε οθόνη Reflecta 100" 4:3 που είχα, δεν είχε παρουσιάσει τέτοιο φαινόμενο. Βέβαια με τους εντατήρες δεν έχεις προβλήματα αυτού του είδους, αλλά επί 1,5 χρόνο η δική μου χωρίς εντατήρες δεν έπαθε το παραμικρό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.245

Σχεδόν όλες οι οθόνες χωρίς εντατήρες παρουσιάζουν αυτό το φαινόμενο να διπλώνουν λίγο προς τα μέσα οι κάθετες άκρες.
Αλλά όχι τόσο που να χαλάνε την εικόνα.
Συνήθως είναι στα όρια του μαύρου πλαισίου γύρω που είναι 5 εκατοστά.
Αν η κύρτωση είναι μεγαλύτερη και πιάνει και μέρος της λευκής περιοχής, θα πρέπει να θεωρηθεί πρόβλημα και να επιστραφεί.

Η πρώτη μου οθόνη, που ήταν μια πολύ φτηνή σε τρίποδο και ήταν δώρο με τον προβολέα (Philips Monroe), ήταν ένα υλικό λεπτό και μαλακό που όμως δεν παρουσίαζε καθόλου αυτή την κύρτωση.
Ότι άλλο είδα από κει και μετά είχε ελαφριά κύρτωση των κάθετων άκρων.

Reaction score
8

Εδώ είναι που σκάω !ξεκινά η κύρτωση τουλάχιστο ένα πόντο πριν! Και μάλιστα βλέπω ορισμένες φορές που πιάνει το μάτι μου την εικόνα να πηγαίνει σα κυματιστή..έλα που και η άλη που ανοίξαμε έτσι ήταν!

Reaction score
8

Οπότε πρέπει να καταφύγω σε πατέντα μόλις κατεβάζω το πανί να βάζω κάτι κάπως να την πιάνω… κάποιος παθών με κάτι ανάλογο να του έχει τύχη μπας και πάρουμε καμιά ιδέα ?

Reaction score
8

με βλέπω να επιστρατέυω μανταλακια και παραμάνες!:434:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis