Έχει κανείς τα AKG K712 Pro;

Τι γνώμη έχετε για τις λάμπες;

• Total voters
    28
Reaction score
1.147
Θέλω τον ήχο των Κ240 αλλά σε μεγαλύτερη ένταση.

Είχε ποτέ κανείς και το ένα ζευγάρι και το άλλο για να μου πει αν τα K712 είναι αυτό που ψάχνω;

Ευχαριστώ!

A

AKARL

Guest
Εγώ, πάντως για τσι λεντ λάμπες πσήφισα ... δεν είμαι και κανάς ... δεινόσαυρος! :boast:

Reaction score
208
Ως κατοχος και fun του ηχου της akg σου απαντω πως οχι
Εαν βεβαια καταλαβα καλα το ερωτημα...και εξηγουμαι
Ειμαι κατοχος των akg k701 και k240 mkii
Τα 240 ειναι semiopen με οσα θετικα και αρνητικα συνεπαγεται αυτο
+ περισσοτερο μπασο και καλυτερη απομονωση απο τα 701
και το βασικοτερο για το ερωτημα που τεθηκε μεγαλυτερη ενταση
απο απλες πηγες
Τα 701 που θεωρω οτι δεν εχουν τεραστιες διαφορες απο τα 712
εχουν τεραστια και εννοω ΤΕΡΑΣΤΙΑ σκηνη, πολυ αναλυτικα και ειναι
πολυ πιο απαιτητικα σε ενισχυση
Για μενα στην τιμη που πωλουνται θεωρω οτι και τα 2 ειναι κλοπη
και ειδικα το 701 και ολη η σειρα 7χχ must have για καποιον που θελει
να ασχοληθει σοβαρα με τα ακουστικα...ωστοσο προυποθετουν οπωσδηποτε
εναν καλο ενισχυτη ακουστικων και καλυτερα ολιγον τι γλυκοηχο
Ειναι εξαιρετικα εργαλεια για την αντιληψη των αλλαγων σε ενα συστημα καθοτι ξεσκεπαζουν την παραμικρη λεπτομερεια
Προσωπικα προτεινω να τα ακουσεις αλλα και με τη συνοδεια ενος ενισχυτη για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα στο κατα ποσο σου ταιριαζουν

Ακουστικο με καποια χαρακτηριστικα του 240 αλλα με πιο fun* χαρακτηρα και με μεγαλυτερη ενταση καθοτι πιο ευκολοδηγητο ειναι το phillips fidelio x2 του οποιου και ειμαι κατοχος
* οπου fun ενισχυ,εμο μπασο χωρις να υστερει σε μεσσαιες και αναλυση

Ελπιζω να βοηθησα λιγο την κατασταση
Οτι αλλο feel free to ask

Reaction score
6.235
Αν ψαχνεις ακομα σου προτεινω να ψαξεις και για κ7χχ απο massdrop οταν τα εχει διαθεσιμα. Βγαινουν στα 225 ευρω με τα μεταφορικα και μοιαζουν σε ηχο με τα Q701 και τα Κ712. Αν προσθεσεις και το γεγονος οτι ειναι στη μιση τιμη ειναι καλη περιπτωση. Μονο μειονεκτημα το made in china..... γεγονος που εμενα δεν με ενοχλει αλλα αλλους μπορει να τους πειραζει. Με dac schiit modi 2 uber και ενισχυτη schiit vali 2 που τα εχω εγω για το pc μου ειμαι υπερευχαριστημενος και για παιχνιδια και για μουσικη (τα ακουστικα λογω του τεραστιου soundstage ειναι πολυ καλυτερα απο ολα τα gaming ακουστικα που εχω ακουσει)

Reaction score
1.147
Ευχαριστώ παιδιά.
Η αλήθεια είναι ότι κοίταζα τα 712 αντί των 701 επειδή έχουν (όπως λέει η AKG) ένα +3 db στα μπάσα.
Άρα παίζει να είναι και σαν τα fidelio x2 αλλά ίσως και όχι, γιαυτό ρώτησα μήπως κάποιος είχε και τα k240 και τα k712 για να μου πει ακριβώς τί άκουσε.

Επίσης τα k7xx αφενώς δεν είναι σίγουρο ότι έχουν τον ίδιο ακριβώς ήχο με τα 712 και αφετέρου τα βρίσκω στο thomann στα 269 που είναι το ίδιο περίπου με του Massdrop + το τελωνείο που σίγουρα θα περάσουν (στην Κύπρο).

Βλακεία που δεν μπορώ να τα ακούσω. Απλά θέλω περισσότερο spl

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss