Έχετε καλιμπράρει την τηλεόραση σας;

Έχετε καλιμπράρει την τηλεόραση σας;

• Ναί

Votes: 8 14,3%
  • Όχι,απλά την ρύθμισα μόνος μου.

Votes: 45 80,4%
  • Παίζει όπως την πήρα απ' το κατάστημα.

Votes: 3 5,4%

• Total voters
    56
Reaction score
905
Απάντηση: Έχετε καλιμπράρει την τηλεόραση σας;

Μόνος μου εκεί που με ευχαριστεί να βλέπω.

Σκασίλα μου αν οι ρυθμίσεις δεν συμβαδίζουν με κάποιο πρότυπο.

Reaction score
638
Την μια Lg 42LH9000 την ρυθμισε ο Μανωλης και βλεπω μεγαλη διαφορα απο τις ρυθμισεις που εκανα μονος με το spyder 3 και το HCFR .
Οπως καταλαβα τα εργαλεια κανουν τον μαστορα καθως το spyder και μεγαλη αποκλιση ειχε απο τα πιστοποιημενα εργαλεια του Μανωλη αλλα και με τα Led δεν τα καταφερνει .
Βεβαια και μαστορας με μαστορα εχει διαφορα αλλο Μανωλης αλλο εγω που πρωτη φορα ειπα να ασχοληθω με το σπορ.
Τωρα ψαχνω να βρω καλυτερο εργαλειο να ρυθμισω αλλες τρεις που εχω και παιζουν με μικροαλλαγες στις εργοστασιακες ρυθμισεις

nsk

Reaction score
12

Μόνος μου.
Η LE7500 που έχω τουλάχιστον έχει χαοτικές ρυθμίσεις, μετά από 3 ωρίτσες πειράγματος κατάφερα και την έφερα εκεί που ήθελα, λίγο με δυσκόλεψε για να φτιάξω το λευκό να φαίνεται Λευκό και όχι γρι, μπλεάσπρο κ.λ.π. πράγμα που δεν το καταλαβαίνεις και εύκολα αν δεν το ξέρεις αλλά μετά τη ρύθμιση έχει τεράστια διαφορά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Έχετε καλιμπράρει την τηλεόραση σας;

όλες τις τηλεοράσεις που έχω πάρει από το 2004 και μετά τις έχει καλιμπράρει ο Μανώλης Καστρουνής.
Η διαφορά του πριν με το μετά είναι παραπάνω από εμφανής.
Φυσικά μιλάμε για την είσοδο HDMI - δεν έχω απαιτήσεις για σοβαρή εικόνα από τα κανάλια μας

Reaction score
0
Τη πρώτη LCD, μία philips 32', τη ρύθμισα μόνος μου και την έφερα εκεί που μου άρεσε. Διαφορά είδα από τις default τιμές που είχε από το εργοστάσιο.

Τη δεύτερη LCD, μία samsung 40', έβαλα τις ρυθμίσεις που βρήκα στο Internet και είδα διαφορά μεγάλη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις που ήταν για κλάματα.

Reaction score
39
Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση για να καλιμπράρω τον προβολέα (εδώ στο Ηράκλειο), με την τηλεόραση θα ασχολούμαστε. Panasonic 50U20, ρυθμίσεις με το μάτι, ρωτάμε και εδώ εσάς για τη γνώμη σας και έχει ο Θεός...

Reaction score
1

H kuro 5090H υπέστη τη διαδικασία calibration από τον κ. Καστρουνή

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.042