Έχω μπερδευτεί

Μηνύματα
53
Reaction score
0
Παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί έχω πελαγώσει !!!! Πριν 2 μήνες αγόρασα μία LCD 32’ τηλεόραση και από τότε μπήκα στην ιδέα του να φτιάξω ένα home cinema. Στην αρχή σκεφτόμουνα να πάρω ένα πακέτο όπως το pioneer 810W (5+1 ασύρματα τα πίσω , 550 ευρώ και θα καθάριζα) αλλά τελικά δεν το πήρα.

Διάβασα λοιπόν εδώ στο forum και έτσι πήρα το dvd player τις pioneer to 696 πριν από 20 μέρες. Τώρα λοιπόν λέω να πάρω έναν ράδιο / ενισχυτή μαζί με 5 ηχεία στην τιμή των 700 ευρώ. (θα το πάρω αναγκαστικά από expert επειδή έχω ένα υπόλοιπο εκεί :mad_2: )

Ποιον ενισχυτή μου προτείνετε ? ένας φίλος έχει έναν marantz να κοιτάξω και εγώ προς τα εκεί? Από ηχεία τι υπάρχει? Μπορεί ένα έχει κάποιος την όρεξη / διάθεση να μου φτιάξει ένα πακέτο ?
Ο χώρος είναι 4χ9 αλλά σαν καθιστικό το υπολογίζω στα 4χ5.

Είναι καλό να έχει HDMI ο AV ? Να είναι 7+1 ? ή τα λεφτά που διαθέτω είναι λίγα για κάποιο τέτοιο σύστημα?

Βοηθήστε με παρακαλώ :crazy_1:
 

Μηνύματα
7.704
Reaction score
4
Ουτε HDMI χρειαζεται να εχει ουτε 7.1 καναλια.
Θες ενα Hdmi στο dvd σου για να συνδεσεις με την τηλεοραση σου. (αυτο για να δεις εικονα σωστα στην αναλυση της οθονης σου) Υποθετω ειναι 1280Χ720

Το Hdmi στον ενισχυτη θα χρειαστει οταν σε αυτους θα υπαρχουν τα καινουρια forma ηχων. True dolby 7.1 κτλ.

Να φανταστεις οτι οι περισσοτεροι που πηραν AV με Hdmi δεν το χρησιμοποιουν γιατι το dvd τους στις περισσοτερες περιπτωσεις κανει καλυτερο scalling στην εικονα.
Οσο για το 7.1 τετοιες ταινιες οπως θα εχεις προσεξει δεν υπαρχουν.
Μονο λιγες στα 6.1 οι οποιες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα δυο χεριων.

Οποτε παιρνεις AV χωρις Hdmi και 5.1
Με 400 500 ευρω παιρνεις Yamaha Pioneer και περνας τρια χρονακια (μεχρι να τσουλησει το Blu ray kai to ΗD dvd και να βγουν οι καινουριοι HD ενισχυτες) απροβληματιστα. :cool_4:

Τωρα βεβαια με τα υπολοιπα 200 300 ευρω που θα σου μεινουν πραγματικα ειναι δυσκολο να βρεις ηχεια.
Θα πρεπει να ανεβασεις τον πηχη για ηχεια γυρω στα 500 με 600 για να κανεις κατι καλο.
 


Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Μηνύματα
3.080.857
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO
Top