Έχω φαγούρα στη τσέπη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έλα τώρα που γυρίζει.

Canon EOS400D EF S 18-55 Kit
- Να την τσιμπήσω ή να προτιμήσω κάτι άλλο στα ίδια λεφτά (6 κατοστάρικα μέσες άκρες)?
- Από που να την πάρω (μέσα, έξω, internet, μαγαζί όπου να 'ναι)?
- Τι extra μπλιμπλίκια θα χρειαστώ (μη μου πείτε φακούς, δεν ξέρω τίποτα από φωτογραφία, κανένα τσαντικό, τίποτα μνήμες, φορτιστές κουλουπού θέλω γι αρχή).
- Άμα τελειώσετε πείτε μου και πως να βγάζω φωτογραφίες. :137:

...

Reaction score
14
κάλαντα αποκρεάς.... εβαλες τον μικρό να πεί βρε Αλήτη????

μου θέλει και ΝτιΕσΕλάρ ο βλάχος....

να αγοράσεις την CANON και να πάρεις το kit με δυο φακούς

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Battery Charger CB-2LWE
Battery Pack NB-2LH
Wide Strap EW-100DBII

όλα αυτά στα 1460 ευρώ !!! Κατερέλος http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_264&products_id=3776

ή μιας και είσαι πρωτάρης.... να πάρεις αυτό οτ κιτ

Canon EOS 400D kit 18-55+55-200+ Grip BGE3 στα 850 ευρώ μιας και ο δευτερος φακός είναι μάλλον sigma οχι canon και ειδκά σειρά IS, οπότε ετσι γλιτώνεις αρκετά λεφτά. πάλι Κατερέλος http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_264&products_id=2288

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αφού σου είπα μωρή, δεν θέλω άλλες άγνωστες λέξεις.
Εσύ και με μπέρδεψες και θες να κάνω διπλότριπλη κατάθεση σε αυτού του κακαρέλου, καλογρίτσα πως τον είπες... :137:

...

Reaction score
3
Απάντηση: Έχω φαγούρα στη τσέπη...

Να σου απαντήσω αύριο, διότι τώρα αν και θέλω ΒΑΡΙΕΜΕ;
Πάντως ο Dream καλά το πάει, προσπάθησε να τον καταλάβεις.:437:

Reaction score
2
Γιατι οχι την 450D? (μιας και ειμαστε ακομα σε σχετικα entry-level)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχω φαγούρα στη τσέπη...

Γιατι οχι την 450D? (μιας και ειμαστε ακομα σε σχετικα entry-level)
Αν κάποιος στοχεύει σε Canon αυτή είναι η πιο λογική επιλογή, μαζί με έναν IS φακό...

http://www.skroutz.gr/s/35693/Canon-EOS-450D.html

Εγώ πάλι περιμένω να δω τι "ψάρια" πιάνουν οι νέες SONY (α300 και α350) και θα αποφασίσω μετά. Πάντως σαν best value for money είναι οι Olympus e510 και e410 καθώς και η φοβερά μικρή σε μέγεθος νέα e420. Ενδεικτικά η eos450d με φακό IS 18-55 θα πάει κάπου στα 750€, ενώ η e510 με φακούς 14-42 και 40-150 κοστίζει μόνο 670€...

Reaction score
5
H 450D δεν υπάρχει διαθέσιμη ακόμα, σε κανα μήνα βλέπουμε.
Σίγουρα έχει καλύτερα features από την 400D, αλλά όπως ΟΛΟΙ οι χαϊεντάδες ξέρουν, τα μηχανήματα δεν κάνουν την φωτογραφία. Η 400D έχει αρκετά features για να πάρει κάποιος άριστες φωτογραφίες.
Από εκεί και πέρα: Αν μπορείς να περιμένεις 1 μήνα, και μπορείς να ανεβείς 150-200 ευρώ, χτύπα την 450D.
Αν θέλεις κάτι εδώ και τώρα, δεν θα απογοητευτείς με την 400D.

Μετά πρέπει να μιλήσουμε για φακούς, που είναι το πιο σημαντικό...

Reaction score
0

H 450D δεν υπάρχει διαθέσιμη ακόμα, σε κανα μήνα βλέπουμε.
Σίγουρα έχει καλύτερα features από την 400D, αλλά όπως ΟΛΟΙ οι χαϊεντάδες ξέρουν, τα μηχανήματα δεν κάνουν την φωτογραφία. Η 400D έχει αρκετά features για να πάρει κάποιος άριστες φωτογραφίες.
Από εκεί και πέρα: Αν μπορείς να περιμένεις 1 μήνα, και μπορείς να ανεβείς 150-200 ευρώ, χτύπα την 450D.
Αν θέλεις κάτι εδώ και τώρα, δεν θα απογοητευτείς με την 400D.

Μετά πρέπει να μιλήσουμε για φακούς, που είναι το πιο σημαντικό...
Σωστός...οι φακοί όμως;

Reaction score
14
Μιας και δεν ξέρεις την τύφλα σου :119: ...και από ότι μου λέει και ένα πουλάκι...δεν θέλεις να την μάθεις...να πάρεις ότι θέλει να πάρει ο Μπλάτσιος!

Να πάτε και μαζί να σε ξεστραβώσει. :138:

Εγώ πάλι περιμένω να δω τι "ψάρια" πιάνουν οι νέες SONY (α300 και α350) και θα αποφασίσω μετά
Μέχρι να αποφασίσεις θα έχουν βγεί ένα σωρό μηχανές...και θα ξαναμπερδευτείς.
Από πέρυσι δεν είπαμε οτι θέλεις να πάρεις SLR; :119:

Reaction score
14
κάλαντα αποκρεάς.... εβαλες τον μικρό να πεί βρε Αλήτη????

μου θέλει και ΝτιΕσΕλάρ ο βλάχος....

να αγοράσεις την CANON και να πάρεις το kit με δυο φακούς

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Battery Charger CB-2LWE
Battery Pack NB-2LH
Wide Strap EW-100DBII

όλα αυτά στα 1460 ευρώ !!! Κατερέλος http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_264&products_id=3776

ή μιας και είσαι πρωτάρης.... να πάρεις αυτό οτ κιτ

Canon EOS 400D kit 18-55+55-200+ Grip BGE3 στα 850 ευρώ μιας και ο δευτερος φακός είναι μάλλον sigma οχι canon και ειδκά σειρά IS, οπότε ετσι γλιτώνεις αρκετά λεφτά. πάλι Κατερέλος http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_264&products_id=2288
Γιάννη...δεν τα χρειάζεται αυτά ο βλαχοτηνέιτζερ....

Αν τα πάρει πάω στοίχημα τα...μαλλιά μου :111: ότι θα τα φάει η ντουλάπα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Μέχρι να αποφασίσεις θα έχουν βγεί ένα σωρό μηχανές...και θα ξαναμπερδευτείς.
Από πέρυσι δεν είπαμε οτι θέλεις να πάρεις SLR; :119:

Από το θέλω όμως μέχρι το μπορώ υπάρχει τελικά μεγάλη απόσταση. Όλο κάτι συνέβαινε και η αγορά αναβαλλόταν. Καλύτερα πάντως γιατί μέχρι στιγμής διαπιστώνω πως τα καινούρια μοντέλα είναι αρκετά εντυπωσιακά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσείς είστε εντελώς βλαμμένοι ρε. Εγώ θέλω να πατάω το κομβίον και να βγαίνει η φωτό τζιτζιμπλόνκι. Πα να πάρω την 400 να τελειώνω και άμα δεν βγει καλή θα σας την φέρω στο κεφάλι, ή θα την κάνω δώρο στη γυναίκα μου κι εγώ θα πάω να πάρω κανένα καινούριο καλώδιο ρεύματος. :137:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εσείς είστε εντελώς βλαμμένοι ρε. Εγώ θέλω να πατάω το κομβίον και να βγαίνει η φωτό τζιτζιμπλόνκι. Πα να πάρω την 400 να τελειώνω και άμα δεν βγει καλή θα σας την φέρω στο κεφάλι, ή θα την κάνω δώρο στη γυναίκα μου κι εγώ θα πάω να πάρω κανένα καινούριο καλώδιο ρεύματος. :137:

...
Ρε συ ,αντε να φας κανα σουτζουκ λουκουμ και αστα αυτα!:103:

Reaction score
0

...
Aπ' αυτό σιγουρα η 400 είναι πολύ καλύτερη...αμα την "εκπαιδεύσεις" ψήνει και αυγά...:138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Έχω φαγούρα στη τσέπη...

Πηρα την 400D απο τον Κατερελο πρην 3 μηνες με μια προσφορα που ειχε, με φακο Canon 18-55 IS new, ο οποιος ειναι λιγο ακριβοτερος αλλα πολυ καλος και με οπτικο σταθεροποιητη. Γενικα εμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη χρηση της (ευκολια, εργονομια, ποιοτητα κατασκευης) ενω απο ποιοτητα εικονας δεν εχω κατι αρνητικο να πω καθως δεν ειμαι και πολυ ειδικος στη φωτογραφια, αλλα απο αυτα που βλεπω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Προμηθευτη ο συγκεκριμενος που αναφερουν και αλλοι ειναι αξιοπιστος και οικονομικος.

Reaction score
0

canon G9 !!

compact -τον έχει τον όγκο της βέβαια- αλλά μιας που είσαι άσχετος και δεν θες να κουβαλάς πολλά πολλά μαζί σου νομίζω οτι θα σε καλύψει απόλυτα.

είναι η compact μηχανή που έχουν οι περισσότεροι επαγγελματίες μαζί τους όταν δεν μπορούν ή δεν βολεύει να κουβαλούν τις dslr μαζί τους.

την έχω εδώ και μερικές μέρες και κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι διαφορετικό.

στα 499€ απο photoagora.gr

Reaction score
0

canon G9 !!

compact -τον έχει τον όγκο της βέβαια- αλλά μιας που είσαι άσχετος και δεν θες να κουβαλάς πολλά πολλά μαζί σου νομίζω οτι θα σε καλύψει απόλυτα.

είναι η compact μηχανή που έχουν οι περισσότεροι επαγγελματίες μαζί τους όταν δεν μπορούν ή δεν βολεύει να κουβαλούν τις dslr μαζί τους.

την έχω εδώ και μερικές μέρες και κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι διαφορετικό.

στα 499€ απο photoagora.gr
Καλή, αλλά καμμιά σχεση με DSLR... άλλος κόσμος..(είμαι κατοχος G5)...

Reaction score
0

Καλή, αλλά καμμιά σχεση με DSLR... άλλος κόσμος..(είμαι κατοχος G5)...

Σαφέστατα !:615:

απλά για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω νομίζω θα ήταν ιδανική λύση για κάποιον που τα έχει αλλά δεν κατέχει το άθλημα και δεν θέλει φυσικά να ασχοληθεί πολύ πολύ.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos