- Reaction score
- 6
Μετά από αρκετό ψάξιμο (και επειδή είμαι ψείρας, αλλά δεν θέλω να (ξανά-)πληρώσω και μια περιουσία για τηλεόραση) κατέληξα σε μια τηλεόραση, η οποία μάλλον θα είναι η ... έκπληξη του 2009!!!
Διάγραμμα gamma στο Movie Mode :
Πριν:
και μετά το καλιμπράρισμα:
Και τώρα κρατηθείτε:
Χρώμα στο Movie Mode (πριν το καλιμπράρισμα!!!! :111::111::111
:
Επιτέλους, μια τηλεόραση που έχει άψογη χρωματική συμπεριφορά από το εργοστάσιο χωρίς να ... παιδεύεσαι... (ο Βαγγέλης θα ... πεινάσει μου φαίνεται....:116
Ο reviewer έχει μετρήσει πάνω από 100 διαφορετικές τηλεοράσεις και τέτοια εικόνα out of the box έχει δει μόνο σε (το μαντέψατε) κορυφαία Pioneer Kuro !!!
Εδώ βέβαια μιλάμε για LCD με κόστος από 865 ευρώ (Full HD 32"), 1200€ (Full HD 42") και 1450€ (η 46" FULL HD). Μιλάμε επίσης για "Made in Japan" τηλεόραση (και αυτό εμένα μου λέει πολλά!)
Ναι σωστά το μαντέψατε , πρόκειται για την νέα σειρά της... όχι δεν θα σας το πω ακόμα (αν και αρκετοί το έχετε ήδη μαντέψει...)
Τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι
* Full HD panel (1920 x 1080)
* HD DVB-T Tuner MPEG2/MPEG4 H.264
* 100 Hz
* Dyn. Contrast 50.000:1
* 3 HDMI input terminals
* 10bit signal processing
* Photo view function via USB
* Quick start mode
Απλά μετράω τις μέρες μέχρι να έρθει στα μέρη μας.....(προς το τέλος του μήνα λένε...)
Διάγραμμα gamma στο Movie Mode :
Πριν:

και μετά το καλιμπράρισμα:

Και τώρα κρατηθείτε:
Χρώμα στο Movie Mode (πριν το καλιμπράρισμα!!!! :111::111::111

Επιτέλους, μια τηλεόραση που έχει άψογη χρωματική συμπεριφορά από το εργοστάσιο χωρίς να ... παιδεύεσαι... (ο Βαγγέλης θα ... πεινάσει μου φαίνεται....:116
Ο reviewer έχει μετρήσει πάνω από 100 διαφορετικές τηλεοράσεις και τέτοια εικόνα out of the box έχει δει μόνο σε (το μαντέψατε) κορυφαία Pioneer Kuro !!!
Εδώ βέβαια μιλάμε για LCD με κόστος από 865 ευρώ (Full HD 32"), 1200€ (Full HD 42") και 1450€ (η 46" FULL HD). Μιλάμε επίσης για "Made in Japan" τηλεόραση (και αυτό εμένα μου λέει πολλά!)
Ναι σωστά το μαντέψατε , πρόκειται για την νέα σειρά της... όχι δεν θα σας το πω ακόμα (αν και αρκετοί το έχετε ήδη μαντέψει...)
Τα λοιπά χαρακτηριστικά είναι
* Full HD panel (1920 x 1080)
* HD DVB-T Tuner MPEG2/MPEG4 H.264
* 100 Hz
* Dyn. Contrast 50.000:1
* 3 HDMI input terminals
* 10bit signal processing
* Photo view function via USB
* Quick start mode
Απλά μετράω τις μέρες μέχρι να έρθει στα μέρη μας.....(προς το τέλος του μήνα λένε...)