Ήρθα κι εγώ...

Reaction score
1
...επιτέλους!
Διαβάζω αρκετό καιρό το forum, αλλά καθότι πολυάσχολος - τρίτεκνος και διάφορες άλλες δικαιολογίες, τώρα έκανα τη ρημαδοεγγραφή!

Λίγα λόγια about me (που λεν και στο χωριό μου):
Από μικρός τρέλα με τη μουσική - παίζω και ακούω. Αρχή με το Pioneer Silver Line σύστημα του μπαμπά την δεκαετία 80, με ακουστικά Koss που ακόμη έχω (ισόβια εγγύηση που πέρυσι έκανα χρήση!!) Πρόσφατα απόθανε ο ενισχυτής (SA-608), και βγήκα στη γύρα για φθηνό αντικαταστάτη. (δεύτερο σύστημα στο γραφείο)

Δεύτερο σύστημα με ενισχυτή NAD 3130 δεύτερο χέρι από eBay, και την πρώτη μου προσπάθεια στο DIY: full range ηχειάκια με μονάδες Fostex FE-103E. Έγινε δώρο στον πιανίστα αδερφό μου που αμέσως λάτρεψε τον full range ήχο σε solo ηχογραφήσεις

Άντε να κάνουμε κι ένα home cinema, ο ενισχυτής ένας φθηνός της DENON (AVR-140? δε θυμάμαι τώρα, είναι στον πάνω όροφο...), αλλά το DIY μικρόβιο έχει εγκατασταθεί: 5.1 σύστημα με μονάδες AUDAX και σχεδιασμό του D'Appolito. Τα ηχεία αδικούνται από τον ενισχυτάκο, αλλά δύσκολα τα οικονομικά... που θα πάει, θα αναβαθμιστεί κάπου κάπως κάποτε.

Επόμενο φιλόδοξο project να σχεδιάσω ο ίδιος ένα ζευγάρι ηχεία... Είμαι στη διαδικασία του διαβάσματος, κι αυτό μπορεί να κρατήσει χρόνια... αλλά τουλάχιστον δεν εγκαταλείπω.
Όνειρο προς το παρόν (λόγω κρίσης), η λάμπα... είτε για Hi-Fi, είτε για την Tele μου.

Ελπίζω να μη σας έπρηξα πολύ, αλλά κι αν την γλιτώσατε τώρα δεν σας βλέπω καλά, έχω πολλές - μα πάρα πολλές - ερωτήσεις κι απορίες!

Ευχαριστώ λοιπόν προκαταβολικά, και καλώς σας βρήκα!

Βαγγέλης

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.593
Απάντηση: Ήρθα κι εγώ...

Γεια σου Βαγγέλη!

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Ήρθα κι εγώ...