Ήχος για Honda S2000

Μηνύματα
11
Reaction score
7
Στην περιπτωση δλδ του P SIX DSP MK2 η ενίσχυση του θα είναι 2χ120 στα 4Ω ενώ με το Mosconi θα μπορω να χρεισιμοποιησω τα 4 κανάλια @4Ω και το 5ο κανάλι του 1030@2Ω και να συνδέσω παράλληλα τα πηνεια του ηχείου .

Αν ισχύει αυτό τότε το sub θα δουλεψει καλυτερα με τον Mosconi και απλά με «περιορίζει» να δουλέψω με δυο δρόμων αν θέλω να έχω ενίσχυση κανάλι ανα ένα ηχείο.

Συγχωρέστε με αν η ερωτηση μου σας φαίνεται πολύ γελοία
αλλά προσπαθώ να καταλάβω και να αποφύγω αλλαγές στο μέλλον .
 

Μηνύματα
14.869
Reaction score
20.413
Για αυτό σου προσθέτει ο Νίκος το 6to8 που είναι dsp.
Ο helix έχει ενσωματωμένο dsp και 6 καναλια class d ενισχυτή.
Η παραδοσιακή διάταξη είναι πηγή dsp και δικαναλοι ενισχυτές για φουλ ενεργό σύστημα.
Να τα βλέπεις να τα χαίρεσαι.
Βέβαια όλα αυτά θέλουν χώρο και υπομονή να μπουν σωστά και όμορφα, μια σακούλα σουπερμάρκετ καλώδια ( από τις μεγαλες) ασφαλειοδιανομεα , γειώσεις αστέρι κλπ κλπ
Ο χελιξ από την άλλη είναι μια λύση όλα σε ένα , κάνει τα πάντα όσο καλά χρειάζεται για να μη σου λείψει κάτι και στην ανάγκη βγάζει ένα ζεύγος έξοδο για άλλον ενισχυτή πχ να παίξει τριδρομο ο ίδιος και sub ένας πιο δυνατός ενώ ταυτόχρονα είναι ότι πιο απλό υπάρχει στην εγκατάσταση και εξαφανίζεται.
 

Μηνύματα
11
Reaction score
7
Ακούγεται πιο καθαρή λυση αυτή του χελιξ αν συν υπολογίσω το τεράστιο κόστος στην τοποθέτηση εδώ στην περιπτωση πολυπλοκότητας .
Θα χρειαστεί μόνο ένας δικαναλος ενισχυτής (ποιος;)για το συγκεκριμένο sub όσο γίνεται καλύτερος/δυνατότερος και θα μπορέσουν να εξαφανιστούν και οι δυο στο χώρο της ρεζέρβας
1573851811017.png
 

Μηνύματα
14.869
Reaction score
20.413
αν και εχω εξαφανισει την ρεζερβα στο δικο μου απο το 2009 για να μπουν 3 brax πιστευω οτι πρωτον δε θα χρειαστεις αλλον ενισχυτη γιατι τα δυο του καναλια εχουν συνολο πολυ πανω απο τα 200 βαττακια που χρειαζεσαι (δεν γεφυρωνεται αλλα σε διπλο πηνειο δε σε νοιαζει , θα παιξει ενα καναλι ανα πηνειο) και δευτερον λογω class d εχει περιορισμενες απαιτησεις σε ψυξη - πιθανοτατα χωραει και κατω απο το καθισμα σου η πισω απο την πλατη του.
 

Μηνύματα
11
Reaction score
7
Θέλω να σας ευχαριστήσω ολους για την πολύτιμη βοήθεια που μου δώσατε !!!!
Αν κάποτε βρεθείτε στην Μελβουρνη θα χαρώ πολύ να βρεθούμε και να ανταποδώσω με οποίο τρόπο μπορω το ότι μοιραστηκατε τις γνώσεις σας μαζί μου !!!!
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.216
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top