Όντως συμβαίνει;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Όντως συμβαίνει;

Προσωπικά νομίζω ότι είναι προτιμότερο να μην απαντήσεις σε ένα λάθος ερώτημα παρά να πεις ότι είναι λάθος.
αιγραπσες μαιγαλαι

μιλα οποιος δεν ξερει
και οποιος ξερει δεν μιλα
κομφουκιος

Η αλλιώς από θεωρία καλά πάμε, στην πράξη τι γίνεται...:136:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Όντως συμβαίνει;

Εσύ Κώστα τι θα απαντούσες στο ερώτημα σου?
Λες σε αυτό για τον χώρο και τα ηχεία που το πόσταρα στο άλλο thread?

Η σωστή απάντηση που μπορώ να δώσω εγώ είναι να πάρω όλα να το δοκιμάσω στον χώρο μου......άρα δεν μπορώ να δώσω απάντηση...:108: Και γι'αυτό ρώτησα στο θέμα εκείνο λόγω γνώσεων και εμπειριών κάποιων (γιατί φυσικά ούτε αυτοί τα έχουν ακούσει ακριβώς στον χώρο μου).

//edit: ας το διαγράψει κάποιος mod το συγκερκιμένο ποστ. Το μετέφερα στο κατάλληλο θέμα

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Καλύτερα με μήνυμα η απάντηση γιατί είναι άσχετη με το παρόν θέμα και δεν θα ενδιαφέρει τους υπόλοιπους.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Όντως συμβαίνει;

Μια και σωστά αναφέρθηκε πως μερικές φορές οι ερωτήσεις είναι λάθος γραμμένες, καλό είναι οι παλιοί Νότιοι, να συντάξουν ένα επισημασμένο θέμα - οδηγό ερωτήσεων. Τύπου:

Είσαι νέο μέλος και θέλεις να αγοράσεις ηχεία. Δώσε πληροφορίες:
  1. Τι χώρος ακρόασης υπάρχει, διαστάσεις.
  2. Τι υπάρχει στα συνοδά μηχανήματα.
  3. Τι είδος μουσικής είναι το αγαπημένο.
  4. Πόσο είναι το διαθέσιμο ποσό κ.λ.π.

Reaction score
4

αν και οντως εθιξα το θεμα του ελιτισμου σε παλιοτερο ποστ, συμφωνω οτι οι καλα διατυπωμενες ερωτησεις θα εισπραξουν τις πιο κατατοπιστικες απαντησεις

ο ανεμελος εχει ενα point και πιστευω θα βοηθουσε πολλους που ερχονται εδω να λαβουν προτασεις για το τι να παρουν οντας πρωταρηδες με το αντικειμενο (και εγω ετσι βρεθηκα εδω)

η αληθεια ειναι οτι σαν αρχαριος καποιος, κρινοντας απο μενα, δεν γνωριζει ποσο σημαντικος ειναι ο χωρος και φυσικα θα αγνοει παμπολλες τεχνικες λεπτομερειες που θα βοηθουσαν ισως την επιλογη του, και ετσι συνηθως βγαινει μια ερωτηση τυπου "παιδια εχω 2000 ευρω για συστημα, ακουω τζαζ και κλαρινα, τι να παρω;"

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πριν 10 χρονια ως ασχετος εστειλα ενα μειλ στην νταλαιτ
και τους ρωταγε τι πανι με συμβουλεουν να παρω
ετσι απλα
Κια απαντησαν
Συνθηκες θεασης
καπνιζετε στο χωρο ?
παιδια στο χωρο
τυπος προβολεα?
Οπως καταλαβαινουμε το να ρωταμε κατι εχοντας αγνοια ειναι συνηθισμενο.
Απλα οταν βοηθας καποιους ειναι πιο ευκολο να σου απαντησουν

Reaction score
47
Το να ρωταμε οταν εχουμε αγνοια ειναι συνηθισμενο. Ακομα πιο συνηθισμενο ειναι να απανταμε ενω εχουμε αγνοια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.155
Απάντηση: Όντως συμβαίνει;Ας μην μπερδεύουμε τα...μπούτια

Ναι, αλλά τί;
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=855295&postcount=121
http://www.youtube.com/watch?v=XzPBUGUM7KQ:137:

Tο πραγματικό δίλημμα στο αναπάντητο ερώτημα δεν είναι αν η ''γάτα'' είναι ζωντανή ή νεκρή,αλλά εάν ο παρατηρητής θ'ανοίξει ή όχι το κουτί,αφού οι επιπτώσεις θα ναι μη αναστρέψιμες.Κάθε μήνυμα μοιάζει γι αυτόν που το καταθέτει με το άνοιγμα κι ενός ακόμα από τα κουτιά που φέρουμε μέσα μας.
Το τί γνωρίζουμε ή όχι είναι ένα ον άϋλο,τα ποσά όμως που ξοδεύουμε γιά να το ικανοποιήσουμε χειροπιαστά και δε γυρίζουν πίσω.
Καθένας μας διαθέτει την προσωπική του άποψη και στυλ,την υποκειμενικότητα κι ό,τι μπορεί να προσφέρει.Η προσφορά μετράει γιατί είναι μιά ψυχική ικανοποίηση κι έτσι πρέπει ν'αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον με τις συν και πλην ιδιότητές του.Φυσικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις,αντιρρήσεις,θετικότητα,αρνητικότητα,προστριβές...Σκέπτομαι όμως ότι έχουμε ένα κοινό σημείο ένωσης που μας δυναμώνει.Ότι τα πιό ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι κείνα που αποδέχεσαι,αλλά αυτά που μοιράζεσαι και τούτο έχει τελικά σημασία.
Το γνωρίζετε καλύτερα από μένα ημίθεε,τα γερά επιχειρήματα δε χρειάζονται πολλές απαντήσεις,τους αρκεί μιά ανάγνωση...

Reaction score
421

Αυτό συμβαίνει και σε άλλες κατηγορίες πάντως.
Όταν οι "παλιοί" ή οι "γνωστοί" ανοίξουν ένα thread και ανούσιο να είναι, πάλι θα έχει αρκετά post.
Στην αντίθετη περίπτωση, δεν δίνεται η απαραίτητη σημασία.

Reaction score
8

Παντως αναφερομενος στον εαυτο μου, δεν νομιζω οτι εχω λαβει πι εμ η να εχει πεσει στην αντιληψη μου μηνυμα νεου μελους που να μπορω να το απαντησω και δεν το εκανα.

Reaction score
874
Το πρόβλημα δεν είναι οι ’αθώες’ ερωτήσεις των νεόφερτων και των ’αμύητων’...

Το πρόβλημα είναι οι άστοχες(μην πω καμια πιο βαριά κουβέντα) απαντήσεις και τοποθετήσεις των ’παλαιών καραβάνων’ εδώ και αλλού...

Η γνώμη βέβαια είναι σεβαστή του καθενός, μέχρις ενός σημείου όμως...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν γνωρίζω αν θα έπρεπε να ελάμβανε κάποιος σαν σεβαστή τη γνώμη της θείας μου της Βασιλιώς όσον αφορά στην τοποθέτησή της για την αεροδυναμική του Challenger ή για τις χροιές της λυχνίας 211 ας πούμε....

Τουτέστιν καμιά φορά η σιωπή είναι πολυτιμότερη...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Όντως συμβαίνει;

σημαίνει ότι τα περισσότερα ερωτήματα των νέων μελών έχουν ήδη ερωτηθεί και απαντηθεί και τα νέα μέλη μπορούν να ψάξουν να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σε παλιότερα θρεντς.

σημαίνει ότι μια γενική - αόριστη ερώτηση δεν θα πάρει απάντηση γιατί δεν υπάρχει απάντηση. είναι λάθος η ερώτηση.

σημαίνει ότι υπάρχει μια κόπωση με τα ίδια επαναλαμβανόμενα ερωτήματα.

ΔΕΝ σημαίνει "ελιτισμός".

(το "τσίγκλισμα" και ο επακόλουθος "χαβαλές" δεν έχει όρια....)
μπραβω ρε Κωστα, ξαναδιαβασε τις απαντησεις σου και θα καταλαβεις τι ακριβως συμβαινει....
να ψαξουν-λαθος ερωτηση!!-κοπωση!!
δεν κατηγορουμε κανεναν, μετα απο τοσο καιρο πλεον καταλαβαινω απολυτα τον καθενα σας και τον τροπο που απαντα.
ενα νεο παιδι στο φορουμ ομως ΔΕΝ....
περιμενει καποιες απαντησεις και παλι ΔΕΝ...
τελικα εαν καποιος κανει την αρχη ισως κατι γινει...
αυτα απο εναν που καποτε ηταν νεος εδω και τωρα εαν δεν σας (μας) διαβασει δεν ξεκιναει καλα η μερα...

Reaction score
10

Εγω ο,τι εχω ρωτησει ερχετε απαντηση και γρηγορα.Τωρα αν βλεπω λυση στην ερωτηση αυτο ειναι αλλο θεμα,γιατι αμα εισαι καινουργιος και χεις 5 απαντησεις,εχεις τουλαχιστον 3 λυσεις,το προβλημα ξεκινα οταν πρεπει να ξεσκαρταρεις και αυτες και αρχιζει ο πανικος,να παω σε αυτη τη λυση η την αλλη η την αλλη[οι αλλες 2-3 που χεις ακουσει απο φιλους εκτος ].

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.519
Απάντηση: Re: Όντως συμβαίνει;

Το πρόβλημα είναι οι άστοχες(μην πω καμια πιο βαριά κουβέντα) απαντήσεις και τοποθετήσεις των ’παλαιών καραβάνων’ εδώ και αλλού...
(...)
Παράδειγμα; Κανένα link;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.234
Members
38.434
Νεότερο μέλος
free77