Όργανο γυμναστικής...

Reaction score
1
Δεν είναι δικό μου, είναι της συνεργάτιδάς μου. Το χρησιμοποίησε ελάχιστα τους πρώτους μήνες που το αγόρασε, μετά σαν κλασική γυναίκα το βαρέθηκε και κατέληξε, τι άλλο, να χρησιμεύει μόνο σαν κρεμάστρα ρούχων... :137:

Είναι σε άριστη κατάσταση, όπως το βλέπετε στις φωτό...

Η κατασκευή του είναι πραγματικά θηριώδης, ενώ όσο έντονα κι αν γυμνάζεστε είναι εντελώς αθόρυβο...

Εδώ βλέπετε την κεντρική κονσόλα του, ρυθμιζόμενη σε διάφορες παραμέτρους, ενώ σας δείχνει ακόμα και τις θερμίδες που καίτε... :126:

Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να φροντίσει για τη μεταφορά του οργάνου με δικό του μέσο από το ατελιέ μας στο κέντρο της Αθήνας. Εννοείται ότι μπορεί να λυθεί για να χωρέσει σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Σαν έξτρα δώρο, θα δώσω στον αγοραστή 50 (πενήντα) dvd από την προσωπική μου συλλογή. Με λίγα λόγια, θα μπορεί να επιλέξει πενήντα δισκάκια της αρεσκείας του, από την συλλογή που απαριθμεί περισσότερους από 600 τίτλους. :126:

Προσέξτε, το διευκρινίζω, πενήντα dvd και όχι HD-DVD ή Blu-ray δισκάκια. Μην μου κουβαληθεί κανενας και αρχίσει να μου ζητάει τα δισκάκια Blu-ray... :142:

Τιμή 150 ευρώ...

Reaction score
0
Απάντηση: Όργανο γυμναστικής...

καλημερα χρονια πολλα.

στα 100 φιλε μου το αγοραζω.
αν υπαρχει ενδιαφερον σου αφηνω και τα τηλεφωνα μου.
αν οχι καλη σου πωληση.

2130309726
6909994010

Reaction score
1
Απάντηση: Όργανο γυμναστικής...

καλημερα χρονια πολλα.

στα 100 φιλε μου το αγοραζω.
αν υπαρχει ενδιαφερον σου αφηνω και τα τηλεφωνα μου.
αν οχι καλη σου πωληση.

2130309726
6909994010

Θα ενημερώσω τη συνεργάτιδά μου για τη προσφορά σου, όπως έγραψα αυτή αποφασίζει μια και το όργανο είναι δικό της. :126:

Πάντως αν θυμάμαι καλά, το είχε αγοράσει κάπου στα 400 ευρώ, και αν το δεις από κοντά θα εκπλαγείς πραγματικά από τη στοιβαρότητα και το βάρος του! :111:

Κάτι άλλα αντίστοιχα που διαφημίζουν στην τηλεόραση, μοιάζουν έτοιμα να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή... :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale