Όσο το ψάχνω τόσο τα χάνω

Reaction score
0
Γεια σας θελω να αγοράσω μια tv με σκοπο να την συνδέσω στο pc να βλέπω ταινιες HD,DVD,AVI κτλ. Και τηλεοπτικά καναλια η αποσταση θεασης θα είναι περιπου στα 2 μετρα και ελεγα να παω για 40-42 Mε μια ματια κατέληξα στιν 40W5500 στα 850ε τα αξίζει τα λεφτα της? Μετα οι led πχ η 7000 samsung με τα 450 παραπανω ευρω αξιζει?
Στο τελος μετα από ψαξιμο στο ιντερνετ αρχισα να σκευτομαι και για plasma, αληθεύει αυτό που λενε για τα 4 χρονια ζωης τους? Για βοηθήστε με ρε παιδία που ξερετε κατι παραπάνω γιατι οσο το ψαχνω τοσο τα χανω και τηλεόραση δε θα παρω.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Όσο το ψάχνω τόσο τα χάνω

Πάρε την LG 47LH9000.
http://www.skroutz.gr/s/89912/LG-47LH9000.html
Έχει είσοδο USB και αναπαράγει Η ΙΔΙΑ αρχεία avi και mkv με ελληνικούς υποτίτλους (το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε αρχεία mkv με ήχο DTS ΔΕΝ αναπαράγει ήχο - λύνεται είτε με εξωτερικό media player όπως το pc σου, είτε μέσω επανακωδικοποίησης του DTS σε Dolby Digital μέσω κάποιου προγράμματος π.χ. mkv2vob) οπότε με ένα στικάκι USB σαν κι αυτό
http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/USB-Flash-Disks/HP-V135W-FLASH-USB-USB-2-0-16GB.htm
είσαι τζετ.
Σαν ποιότητα εικόνας είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της, τη θεωρώ σαν την best buy τηλεόραση γενικά, ενώ η εδώ αντιπροσωπεία της LG έχει πολύ καλή φήμη.
Καλή τύχη.

Reaction score
0

47 ίντσες για 2 μέτρα είναι κάπως οριακά πολλές...και είμαι της μεγάλης εικόνας...
Καλή η LG αν και δεν αντέχω την πλαστικουροκατασκευή όταν τη βλέπω..
Ας την δει και η γυναίκα πριν πάντως εκτός εαν είσαι μόνος ο "άρχοντας" του σπιτιού...:126:

Reaction score
0

Ας την δει και η γυναίκα πριν πάντως εκτός εαν είσαι μόνος ο "άρχοντας" του σπιτιού...:126:
+1
Μην ξεχνάμε το WAF παιδιά [Woman's Acceptance Factor] το οποίο παρεπιπτόντως δεν υπάρχει σε κανένα test και θα πρέπει να είναι >8 με άριστα το 10. Αλλιώς η συσκευή θα πάει άκλαφτη:138:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν παμε καλα μου φαινεται! 40-42αρες στα δυο μετρα:111: ελεος βρε σεις, πως θα βλεπετε, περισκοπιο θα γινει το κεφαλι σας:138:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Δεν παμε καλα μου φαινεται! 40-42αρες στα δυο μετρα:111: ελεος βρε σεις, πως θα βλεπετε, περισκοπιο θα γινει το κεφαλι σας:138:
Αν ρίξεις μια ματιά εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HDTV_viewing_distance
θα διαπιστώσεις ότι για 50'' η ΜΕΓΙΣΤΗ απόσταση θέασης κατά thx ώστε να έχει ο θεατής οπτική οξύτητα που θα του επιτρέπει να διακρίνει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφορές υλικού HD με υλικό SD είναι 7.5 πόδια ή αλλιώς 2.27 μέτρα.
Αυτοί λες να μην ξέρουν ή να μην πηγαίνουν καλά;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Σου προτεινω να πας και να στηθεις, σε ενα πολυμαγαζο, μπροστα σε οθονη τετοιων διαστασεων και να μου πεις τις εντυπωσεις σου. Εμενα παντως 37αρα στα 2,5μ με κουρασε!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Σου προτεινω να πας και να στηθεις, σε ενα πολυμαγαζο, μπροστα σε οθονη τετοιων διαστασεων και να μου πεις τις εντυπωσεις σου. Εμενα παντως 37αρα στα 2,5μ με κουρασε!
Το έχω κάνει.
Όσο για την 37άρα που σε κούρασε:
1. Είσαι σίγουρος πως ήταν σωστά ρυθμισμένη; Μια και μιλάμε για πολυκατάστημα πολύ αμφιβάλλω...
2. Είσαι σίγουρος πως στην κούρασή σου δε συνετέλεσε πιθανώς και ο (συνηθισμένος σε πολυκαταστήματα) έντονος και ακατάλληλος για θεάσεις φωτισμός;
3. Είσαι σίγουρος πως στην κούρασή σου δε συνετέλεσε πιθανώς και η κούραση της ημέρας σε συνδυασμό με τη φασαρία του καταστήματος;
Με αυτά που λέω δεν πάω να σε μειώσω, ούτε να πω πως η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ σου άποψη δεν έχει αξία μπροστά στα (κατά το δυνατόν) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που παρέθεσα. Απλά, όταν συμβουλεύουμε κάποιον, καλό θα είναι να διαχωρίζουμε ΣΑΦΩΣ αυτά τα δύο.
Κατά τα άλλα, ΑΦΟΥ κάποιος μελετήσει με βάση (κατά το δυνατόν) αντικειμενικά στοιχεία, μπορεί ΜΕΤΑ να αποφασίσει βασιζόμενος στην υποκειμενική του γνώμη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.421

Σου προτεινω να πας και να στηθεις, σε ενα πολυμαγαζο, μπροστα σε οθονη
τετοιων διαστασεων και να μου πεις τις εντυπωσεις σου. Εμενα παντως 37αρα στα 2,5μ με κουρασε!
Βρε θείο υπερβολή είναι αυτό που λες!

Μήπως ήσουν ξενύχτης εκείνη τη μέρα;:136:

Reaction score
1.213

Βρε θείο υπερβολή είναι αυτό που λες!

Μήπως ήσουν ξενύχτης εκείνη τη μέρα;:136:

Βρε..συ παιζει ρολο κι η ηλικια...:121:

Αλλο ο εικοσαρης...αλλο ο 70αρης..:137:

Ιδιες αντοχες εχουν ? :142:

Reaction score
0

Τελικα κατέληξα αναμεσα σε 40W5500 kai Panasonic G10 ισος και σε 46G10 αφου λετε να παω σε μεγαλύτερες ιντσες τι γνώμη εχετε για τις plasma σε PC ? ξεκαθαρίζω πως δεν θα την εχω σα desktop αλλα αποκλειστικά για HD,DVD,AVI, ktl. Και τηλεοπτικά καναλια. Τελικα 46ιντες θα είναι καλύτερα για τιν αποσταση που τη θελω η θα δώσω άδικα τα παραπάνω χρήματα?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Την ειχα παρει σπιτι για δοκιμη, και την ρυθμισα στα δικα μου γουστα. Σκεφθειτε να πατε σινεμα, να καθισετε στις μπροστινες θεσεις και να προσπαθειτε να καλυψετε με μια ματια ολο το πλατος/υψος της οθονης. Γινεται; οχι βεβαια - θα κουνατε δεξια αριστερα το κεφαλι για να διαβασετε και να δειτε. Δεν καλυπτει το ματι ολη την επιφανεια της οθονης, χρειαζεται (απο) μια ωρισμενη αποσταση και μετα - κι αυτη, κατα τη γνωμη μου σε 40+'' τιβι δεν ειναι τα 2,50μ. Τι λενε οι..ΤΗΧ κλπ...
Meletov...παραδινομαι:135:
70αρης;:141: :137:

Reaction score
0

Και εμενα με κουραζει η 40αρα μου στα 2,5 μετρα γιατι ειναι μικρη...
Ζαχαρωνω 50αρα
:114:

Για 2 μετρα παντως 40-42 ειναι οριακα οκ κατα τη γνωμη μου ...

Reaction score
0

Τελικα κατέληξα αναμεσα σε 40W5500 kai Panasonic G10 ισος και σε 46G10 αφου λετε να παω σε μεγαλύτερες ιντσες τι γνώμη εχετε για τις plasma σε PC ? ξεκαθαρίζω πως δεν θα την εχω σα desktop αλλα αποκλειστικά για HD,DVD,AVI, ktl. Και τηλεοπτικά καναλια. Τελικα 46ιντες θα είναι καλύτερα για τιν αποσταση που τη θελω η θα δώσω άδικα τα παραπάνω χρήματα?
παρε την 46G10 και μετα το στρωσιματακι που θα πρεπει να της κανεις , θα χαιρεσαι που την πηρες ...
:102:

Reaction score
0

Μεγαλο μπου@@@λο το XMAX που στο σκρουτζ ειχε την 46G10 999e την παρασκευη τηλεφώνησα και μου είπαν ότι είχαν λιγα κομμάτια και ότι αν την παράγγελνα τοτε θα έκαναν αποστολή το Σαββατο και θα ερχοταν δευτερα. Παρασκευη απόγευμα έδωσα την παραγγελια μεσο ιντερνετ. Τη δευτερα που τους πηρα τηλ. Μου είπαν ότι η παραγγελια τελικα ακυρώθηκε γιατι εκαναν λαθος και ότι δεν υπήρχαν οι tv στην αποθήκη (και καλα) και ότι τωρα δεν μπορούν να βρουν άλλες. Φτηνές και ηλίθιες δικαιολογίες.
kritigr is online now Report Post Reply With Quote

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos