Όταν η μοίρα ενός ανθρώπου, εξαρτάται από κάποιον που οδηγεί μεθυσμένος…

Reaction score
5
And don't drive like an *sshole, και διώξε το σαπισμένο το Saxoτούρμπο με την εξάτμιση σαν μπουρί για να κάνεις θόρυβο όταν κάνεις κόντρες στα φανάρια, και επιτέλους σταμάτα να δείχνεις ότι έχεις μικρό πέ*ς οδηγώντας ως μ*λ*κ*ς με όσο πιο αηδιαστικά flashy αυτοκίνητο γίνεται...και δώσε προτεραιότητα στον πεζό, σταμάτα για την γριά και τα παιδιά που περνούν απέναντι, τουλάχιστον όσα είναι ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ και επιτέλους ας βάλουμε την οδηγική παιδεία μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα. Αλλά τι να πεις που στους μισούς Έλληνες τους έφεραν το δίπλωμα στο σπίτι (μόνο 30.000 δρχ, ευκαιρία!), και η εξέταση για μηχανή είναι για γέλοια (Vespa 125cc παρακαλώ, τουλάχιστον παλιότερα). Εγώ για να πάρω δίπλωμα μηχανής στην Αγγλία έκανα 5 μέρες μάθημα από το πρωί μέχρι το βράδυ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!! Αρχίσαμε με 250cc, και τελειώσαμε σε Faser 600. Και για εξετάσεις, 2 ώρες πορεία και τεχνικά, με τον πρώην μπάτσο-Ζητά-εξεταστή από πίσω!! Πάρε λάθος γραμμή, μην βγάλεις flash έγκαιρα, μην κοιτάξεις εμφανώς πίσω σου, στην στροφή/πλατεία/κλπ και πέρνα πάλι να τα πούμε σε ένα μήνα (minimum).

Το ποτό δεν σκοτώνει από μόνο του...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη..... :cry:

Αυτό γιατί είμαστε περίεργος λαός, ενδεχομένως ο Αρβανιτάκης να έχει δίκιο για τους βαλκάνιους... Είμαστε σε θέση να επαναλάβουμε αυτό που έκανε χθες ο φίλος μας που.... σκοτώθηκε σε τροχαίο. :cry: :cry:

Reaction score
50
Νίκο κρίμα...... :(

Οι φωτογραφίες ήταν απλά σοκαριστικές................ :shock:

Είμαι σαφέστατα ενάντια στην οδήγηση που ακολουθεί μετά από ποτά.......
Και λέω ενάντια στην οδήγηση γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα του να πιούν όσο θέλουν.
Αλλά μετά να βάλουν άλλον (όχι πιωμένο) να τους πάει σπίτι τους (ταξί, φίλο κ.ο.κ.)

Γιαυτό και δεν πίνω.
Και αν πιω θα είναι 1 (ένα) Martini.
Τέλος.
Δεν έχω το δικαίωμα να καταστρέψω την ζωή πολλών ανθρώπων επειδή είμαι μαλάκας και οδηγούσα με οινόπνευμα στο αίμα μου.
Και λέω πολλών ανθρώπων γιατί καταστρέφεται το θύμα (ανεξάτητα αν "φύγει" ή όχι), ο οδηγός (κατ' επιλογήν του βέβαια) αλλά και οι δύο οικογένειες και φίλοι κ.ο.κ.

Είναι μέγιστη μαλακία ένα δύο ποτήρια παραπάνω να κάνουν τόσο κακό............ :( :( :( :( :(

Reaction score
1
Re: Όταν η μοίρα ενός ανθρώπου, εξαρτάται από κάποιον που οδηγεί μεθυσμένος�

Στο Ελλαδιστάν ωστόσο έχουμε το χαμηλότερο όριο αλκοτέστ στον κόσμο. Όποιος ξεπερνά το όριο του 0,25 θεωρείται μεθυσμένος από τους σοφούς έλληνες νομοθέτες. Αν είναι πάνω από 0,5 θεωρείται σκνίπα και πάει στο αυτόφωρο, ενώ του παίρνουν και το δίπλωμα.
Και όλα αυτά όταν έχει πιεί 2 ποτά. Ενώ την ίδια ώρα, από το ίδιο αλκοτέστ περνάει "κυριλέ" και νόμιμα, αυτός που καπνίζει χόρτο όλο το βράδυ, έχει πάρει 50 χάπια έκστασυ και έχει σουτάρει και 2 ενδοφλέβιες ηρωίνης.Γιατί αλκοτέστ έχουμε, δεν έχουμε όμως ναρκω-τεστ!
Σύμφωνα με έρευνες ασφαλιστικών εταιριών, το 40% των θυμάτων σε τροχαία στην Ελλάδα ήταν μαστουρωμένοι

Reaction score
50

Σύμφωνα με έρευνες ασφαλιστικών εταιριών, το 40% των θυμάτων σε τροχαία στην Ελλάδα ήταν μαστουρωμένοι

Αν είναι θύματα μόνο οι ίδιοι κάπως πάει κι έρχεται!
Το ζήτημα είναι να μην την πληρώνουν κι άλλοι με τις μ@λ@κίες τους!!! :( :(

Reaction score
1

Πάντα την πληρώνουν κι άσχετοι . Όπως ακριβώς με το ποτό. Με τα ναρκωτικά όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο ακραία. Αυτός που σνιφάρει κόκα ή καπνίζει χασίς είναι πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν που έχει πιεί 1 μπύρα ...

Reaction score
7

Ωρα 4.45, ξημερώματα Σαββάτου 24 Ιουλίου 2004

Από την πλατεία Βάθης όπυ μένω έχω πάει στους κολλητούς μου στα Σπάτα, για μάσα και κρασί. Καταναλώνω πάνω από 3 λίτρα κρασί μεσογείων...

Στην επιστροφή, έχοντας συναίσθηση της κατάστασής μου (ξέρω δηλαδή οτι είμαι κομμάτια) επιλέγω να μην ακολουθήσω τη διαδρομή αττική οδός-λ. κηφισιας - αλεξάνδρας-ιουλιανού-αχαρνών αλλά από αττική να βγω εθνική και απο εκεί αχαρνών. Για να αποφύγω... τα αλκοτεστ της Κηφισίας...

Ξύπνησα 19 ημέρες αργότερα στην β' ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ, όπου μόλις είχα μεταφερθεί από την μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το εισιτήριο στο νοσοκομείο (που μου έδωσαν να διαβάσω 2 μήνες αργότερα) έγραφε τα εξής (αντιγράφω):
Ασθενής 25 ετών, πολυτραυματίας μετά από αναφερόμενο τροχαίο:
- Κάταγμα μετωπιαίου οστού
- Κάταγμα αριστερού μηρού
- Εξάρθρημα αριστερού αγκώνα
- Συμπιεστικό κάταγμα Ο5 σπονδύλου
- Πολλαπλά κατάγματα μέσου και άνω τριτημορίου σπλαγχνικού κρανίου, δεξιού οφθαλμικού κόγχου, κάταγμα Lefort III, επιπλέουσα άνω γνάθος, κατάγματα ρινικών-ιγμορείων-ηθμοειδών-σφηνοειδούς, δεξιού τοιχωματικού τόξου, τοιχωμάτων οφθαλμικών κόγχων ιδίως δεξιού, κάταγμα μετωπιαίου κόλπου.
- Κάταγμα δεξιού ισχιακού κλάδου (λεκάνης)
- Ρήξη ουρήθρας και ουροδόχου κύστης.

Βγήκα από το ΚΑΤ μετά από συνολική διαμονή 2 μηνών, με ασθενοφόρο πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, έχοντας χάσει 20 κιλά καθώς λόγω των συρμάτινων περιδέσεων που κρατούσαν ακινητοποιημένα τα σαγόνια μου, τρεφόμουν μόνο με καλαμάκι, κατάσταση που συνεχίστηκε άλλους δύο μήνες μετά την έξοδό μου από το νοσοκομείο.

Σήμερα, κι ενώ αύριο συμπληρώνονται 11 μήνες από εκείνη την ημέρα, προσπαθώ ακόμα να μαζέψω τα κομμάτια μου: ακόμα δεν μπορώ καλά καλά να περπατήσω για πολλή ώρα, η ορθοστασία τσακίζει τη μέση μου κ.ά. Τουλάχιστον έχω συνηθίσει να βλέπω μόνο από το αριστερό μάτι, μια που το δεξί έπαψε να λειτουργεί από τότε...

Η ουσία είναι ότι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από τις μέρες αγωνίας που πέρασαν οι δικοί μου, γιατί ήμουν επί 19 ημέρες σε καταστολή, λόγω της βαρύτητας της κατάστασης. Ούτε θυμάμαι τη στιγμή της σύγκρουσης με την κολώνα γιατί (σύμφωνα με την τροχαία) με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.

Ευχαριστώ το Θεό, που μέσα στο αυτοκίνητο ήμουν μόνος μου και δεν είχα πάρει μάζί μου την κοπέλα μου που τόσο ήθελε να έρθει...
Ευχαριστώ το Θεό, που έπεσα πάνω στην κολώνα και δεν πήρα αμπάριζα κανέναν ανυποψίαστο διερχόμενο που απλά πήγαινε στη δουλειά του...
Για το ό,τι έζησα ευχαριστούν το Θεό όλοι όσοι έμειναν δίπλα μου αυτό το διάστημα ξεχνώντας δουλειές, διακοπές, Ολυμπιακούς κλπ....

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έβαλα σε κίνδυνο και όσους στεναχώρησα...

Reaction score
457
αγαπητέ petesoulis εύχομαι να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και να συνεχίσεις στην ζωή σου ευτυχισμένος , έχοντας πάντα στο νου σου το απίστευτο αυτό μάθημα ζωής...
έστω και από αυτήν την θέση , μας συγκλόνισες και σίγουρα πολλοί από εμάς θα σε θυμηθούμε την επόμενη φορά που θα βγούμε έξω και θα θελήσουμε να πιούμε..
ευχαριστώ...σου εύχομαι ο Θεός να σε έχει πάντα καλά..

Reaction score
50
Petesoulis κυριολεκτικά τα όσα διαβάσαμε παραπάνω μας συγκλόνισαν και μας ταρακούνησαν απ' την θέση μας!! :shock: :shock:
Η ευχή για περαστικά είναι το λιγότερο που έχω να πω και να γράψω!
Είναι κρίμα που μια στιγμή (ή ένα βράδυ) απερισκεψίας να δημιουργήσει τόσο σωματικό και ψυχικό πόνο!
Δεν ξέρω τι άλλο να πω......... :?
Έχω μπλοκάρει.......... :( :( :(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έβαλα σε κίνδυνο και όσους στεναχώρησα...
Είμαι συγκλονισμένος.
Θέλει μεγάλα rxδια για να τελειώσει κάποιος με αυτήν την φράση...
Φίλε μου να είσαι καλά και να βιώνεις όλη σου τη ζωή λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές ψυχικές στάθμες που μας έδειξες ότι έχεις. Μπράβο σου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp