Ότι παίζει ο υπολογιστής στο ηχοσύστημα

Reaction score
17
Χαίρεται..
σήμερα μου ήρθε μια περίεργη ερώτηση... υπάρχει κάποιος τρόπος να στέλνω τον ήχο του υπολογιστή μου ασύρματα στο ηχοσύστημα μου (ας υποθέσουμε ότι διαθέτω ένα κατάλληλο ηχοσύστημα για αυτό)
το σενάριο που σκέφτομαι είναι αυτά που βλέπει κάποιος στο youtube να μπορεί να τα ακούει στο ηχοσυστημά του... γίνεται κάτι τέτοιο ασύρματα; και εάν ναι με ποια συσκευή;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτε΄ρων

Reaction score
7.198
Απάντηση: Ότι παίζει ο υπολογιστής στο ηχοσύστημα

μπορεις να το κανεις με bluetooth,βαζεις εναν πομπο στον υπολογιστη σου (εκτος και αν εχεις λαπτοπ με με αυτη τη δυνατοτητα) και συνδεεις στον ενισχυτη σου τον δεκτη με την κλασσικη rca συνδεση.Εχει ενας φιλος ενα τετοιο της belkin αν θυμαμαι καλα και το αγορασε 45 ευρω.

νομιζω ειναι αυτο.....

http://store.apple.com/au/product/H2430X/A/Belkin-Wireless-Bluetooth-Music-Receiver

Reaction score
30.045

Mπορείς και με δικτυωμένο ενισχυτή , να το κάνεις.
Βσικά οι περισότεροι av πλέον το κάνουν.Σε ενα μόντεμ ρούτερ συνδέεις πι σι και ενισχυτή και παίζεις οτι θέλεις.

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Ότι παίζει ο υπολογιστής στο ηχοσύστημα

Mπορείς και με δικτυωμένο ενισχυτή , να το κάνεις.
Βσικά οι περισότεροι av πλέον το κάνουν.Σε ενα μόντεμ ρούτερ συνδέεις πι σι και ενισχυτή και παίζεις οτι θέλεις.
Έχεις ένα παράδειγμα τέτοιας συσκευής;

Reaction score
30.045

Διάλεξε , εναν καινούργιο av, denon, pioneer, yamaha, onkyo, harman, anthem, οι περισότεροι εχουν θύρα ethernet. Οχι μόνο για το Internet radio αλλά και για να βλέπουν pc η άλλα κομπιουτεράδικα μηχανάκια.Το είχε και ο δικός μου του 2005 denon avc-a11xv.΄Τότε.
Σήμερα το εχουν οι περισότεροι.

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Ότι παίζει ο υπολογιστής στο ηχοσύστημα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,
εάν κατάλαβα καλά ο ενισχυτής χρειάζεται ενσύρματη σύνδεση ethernet.. υπάρχει και ενισχυτής με ασύρματο ethernet? Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ο router θα είναι κοντά στον ενισχυτή..
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι αυτό είναι θέμα του ενισχυτή.. θα περίμενα το ντακ να ΄δέχεται ασύρματο ψηφιακό stream από τον υπολογιστή/φορητό...

Επίσης πρέπει στα windows να εγκαταστήσεις και κάτι τι... έτσι δεν είναι; ΄΄Ωστε να γνωωρίζει το λειτουργικό ότι πρέπει τον ήχο να τον κάνει προώθηση από τα κλασικά ηχεία κάπου στο δίκτυο.
Σω΄στά;

Ευχαριστώ

Reaction score
61

Καλησπέρα για ασύρματο δίκτυο πρέπει να κανείς κοινόχρηστο το pc σου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος