Ώρα για τηλεόραση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όσο κι αν το σιχαίνομαι το χαζοκούτι, είναι απαραίτητο. Ο χώρος ιδανικός για το πολύ 46 ίντσες και το budget 1500-1600€.
Ψάχνοντας τείνω να καταλήξω προς την Panasonic TH-46PZ85E.

Ερωτήσεις:
- Ποιά είναι η άποψή σας γι αυτήν την TV;
- Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει LCD που να έχει καλύτερη εικόνα;
- Αυτό που ακούω για την κατανάλωση των plasma ισχύει;
- Μήπως οι plasma είναι πιο κουραστικές από τις LCD;

...

Reaction score
14
η καταναλωση ισχύει σε ενα βαθμό. Αλλά η διαφορά των watt σε ετήσια παραπάνω επιβαρυνση σου ειναι κοντά στα 15-20 ευρώ απο οτι με μια LCD και με ενα average να παίζει 5 ώρες την μέρα.

Σαν επιλογή μάρκας με βρίσκεις 100% σύμφωνο.

Τώρα η μόνη εναλλακτική που σκέφτομαι είναι μια ΚURO 50" που εχει τιμή κοντά στα 3,000 ευρώ με μια εικασία μιας πιθανής εκπτωσης 25% για περιορισμένα κομμάτια οπότε μπορεί να σου έρθει σύνολο κοντά στα 2300 ευρώ και αυτό που λέω είναι μπακάλικα νούμερα και λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο.

Οι ΠΛΑΣΜΑ στο τηλεοπτικό σήμα είναι ξεκούραστες, γενικά είναι ξεκούραστες οθόνες, δεν εχουν καθόλου ghosting, και φυσικά εχουν σωστότερο μάυρο και λευκό πράγμα που στο ματι μου δίνει καλύτερη αντίθεση ασχετα απο τα τεχνικά τους specs.

Η συγκεκριμένη εχει 1 εκατομύριο πρός 1 αντίθεση (δυναμική) οπότε σίγουρα και τα χαρτιά της συμβαδίζουν με την πραγματική της εικόνα.

Την εχω δεί Νικο και είναι πολύ πολύ καλή οθόνη

LCD σε αυτά τα λεφτά υπάρχει σε SONY Μεριά αλλά νομίζω αν δεν σε νοιάζει η λίγο παραπάνω κατανάλωση της την χτυπάς αλλύπητα και καλορίζικη φίλε!!!

Reaction score
912
Απάντηση: Ώρα για τηλεόραση...

Κοιτα και Samsung απο την σειρα 6χχ και πανω.Πολυ καλο μαυρο καταπληκτικη κινηση χωρις παρενεργειες, απο τις καλυτερες TV που ειδα στην προσφατη ερευνα που εκανα για ενα φιλο.Οι LED επαιζαν πολυ καλυτερα αλλα νομιζω οτι ειναι ακομα νωρις για αγορα, θα δουμε θαυματα απο αυτες σε κανα' δυο γενιες απο τωρα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Led πολλά λεφτά. Samsung που έχω δει παλιότερα μοντέλα αλλά επίσης 1080p είχαν απαράδεκτη εικόνα, τουλάχιστον σε τηλεοπτικό σήμα. Οι σκιές στην κίνηση ήταν το πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό.

...

Reaction score
0
Σαν κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης μονο θετικα λογια μπορω να πω!!!
την αγορασα 1800 ευρω και δεν εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη για το μεγαλο ποσο που εδωσα.

Reaction score
0
Χρόνια πολλά!
Στα ίδια μ' εσένα ήμουν και είχα καταλήξει στην 46PZ80E μέχρι που η Sony KDL-46w4000 έπεσε στα 1500Ε και τη χτύπησα.
Για την 46PZ85 που την έχει φίλος, έχω μόνο καλά λόγια να πω, αλλά η διαφορά χρημάτων από την PZ80 δεν δικαιολογείται (σύμφωνα με τους reviewers) από την προσθήκη τυ IFC:

In my opinion the [Intelligent Frame Creation] does more harm than good, but at least the option of turning it off is there in the user menu. If you can't wait for the arrival of Panasonic's PZ80 range (similar specs to the PZ85 but without IFC technology), or don't mind paying extra for a feature you probably won't use, then the Panasonic TH42PZ85BBuy still comes highly recommended...

πηγή: http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PZ85B/Conclusion/

Θα έπαιρνα την 46PZ80 αλλά στα ίδια χρηματα, για τον φόβο των Ιουδαίων (burn-in, phosphor trails, στρωσιμο...) προτίμησα κάτι καλό σε LCD.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...51CF83BDD5A73ACBBC097C686136CE7D1CB1626E05C6D

Στα ίδια χρήματα εγώ θα προτιμούσα LED, έστω και την "μικρή" 40-άρα... Για TV είναι πολύ καλό μέγεθος....

Πιστεύω πως οι διαφορές στην εικόνα είναι τεράστιες, αλλά και στη ζέστη που θα βγάζει - κατανάλωση.

Τις πουλάν και σε καλύτερες τιμές...

http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7823

Για πάνω από 40' ψηφίζω προβολάκι... στο 1000-άρικο μια χαρά δουλειά θα κάνεις!
Την 46' για να βλέπεις χατζηνικολάου και να παίζει όλη μέρα με καρτούνς για τον πιτσιρικά δε την θεωρώ καλή αγορά...

Βέβαια γούστα είναι αυτά.
Αν επιμένεις για μέγεθος μεγαλύτερο σε TV, την 46' LED μπορείς να τη βρεις και κάτω από 2000... Ψάξε καλύτερα bro...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
40 ίντσες μου φαίνονται λίγες και προβόλι θα αλλάξω μετά το καλοκαίρι. Την SONY την έχει δει κανένας άλλος;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά από την Παρασκευή έχω αυτήν: Samsung LE40A786R40".
Οι πρώτες εντυπώσεις της LED πολύ καλές. Χθες το βράδυ την...πιστοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΒΒΕ και ο Μακούλης μας. :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αξίζει την διαφορά τιμής από την 786;
Εγώ την πήρα 1319€ με ΦΠΑ σε 9 άτοκες δόσεις.

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ από την άλλη θα προτιμήσω μάλλον την 46άρα panasonic 85...

Σε όλες τις κριτικές που διάβασα στο εξωτερικό την θαυμάζουν. Όλοι μιλούν για κορυφαία εικόνα!

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας!
Ρυθμίζεται. Στις εκθέσεις πρέπει να κάνει "μπαμ". Γι' αυτό τις έχουν έτσι ρυθμισμένες...

Reaction score
164
Βλέπω πάρα πολύ...

Γιατί ρωτάς;
Για να σε προλάβω. Υπάρχει μια πιθανότητα να βλέπεις "φίδια" ή phosphor trails, επί το επιστημονικότερο. Το καλό είναι ότι δεν κουράζουν όπως το rainbow και δεν εμφανίζονται παντού. Απλά μερικούς τους ενοχλούν.
Εγώ είδα, και σπάστηκα...
Πάρε το Sin City, που είναι ό,τι πρέπει, σε DVD και πήγαινε σε μια έκθεση τηλεοράσεων. Αν έχεις πρόβλημα, 100% θα τα δεις στις σκηνές δράσης ως πράσινα ίχνη.

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef