ΑΒΑΝΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ - THE LOST CITY (2006)

Reaction score
59
ΑΒΑΝΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ - THE LOST CITY (2006)

Το 1958, για πολλούς η Αβάνα είναι μια πόλη των απολαύσεων, αλλά δεν είναι όλοι ευτυχισμένοι κάτω από την κυβέρνηση του δικτάτορα Μπατίστα. Οι επαναστατικές δυνάμεις του Φ. Κάστρο ετοιμάζονται να εισέλθουν στην πόλη και ο Φίκο (Aντι Γκαρσία) ιδιοκτήτης του πιο διάσημου μουσικού κλάμπ της πόλης, "Ελ Τρόπικο" αγωνίζεται να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του και ζωντανή την αγάπη του για μια γυναίκα, αγνοώντας ότι το δικό του κλαμπ θα μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή σκηνή για την λαϊκή διασκέδαση.

Ο Φίκο βυθίζεται στα γεγονότα, καθώς η επανάσταση αλλάζει τα πάντα. Και ενώ βλέπει μια κουλτούρα να εξαφανίζεαι και τον κόσμο να μεταλλάσεται, η αγάπη του για την κουβανέζικη μουσική είναι αυτή που κρατάει ζωντανές τις μνήμες του.

TRAILER KAI ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

http://www.rottentomatoes.com/m/10002516-lost_city/trailers.php

Directed by Andy García
Produced by Andy García
Written by G. Cabrera Infante
Starring Andy García
Dustin Hoffman
Bill Murray
Ines Sastre
Tomas Milian
Distributed by Lions Gate Films
Release date 28 April 2006 (USA)
Running time 143 minutes

Κυκλοφορει απο την HOLLYWOOD ENTERTAINMENT

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
την ειδα πριν μερικες μερες....ταξιδιαρικη, ατμοσφαιρικη ταινια...πολυ ωραιοι ηθοποιοι....θεωρω οτι ο Andy Garcia εκανε πολυ καλη δουλεια αναφορικα με την επιλογη των ηθοποιων αλλα και με την σκηνοθετικη του δραση....Μου εκανε αρκετα εντυπωση ο διαφορετικος ρολος του Bill Marey τουλαχιστον σε σχεση με τους χαρακτηρες που εχω δει εγω να υποδυεται....Πολυ ωραια μουσικη....Γενικα περασα πολυ ωραια και συγκινηθηκα....

Reaction score
0
Την είδα κι εγώτο ΣΚ. Σίγουρα είναι σε 4:3 γιατί κι εγώ που την έβλεπα σε 16:9 τους έβλεπα λίγο πεπλατυσμένους :)
ΝΑ πω κατ'αρχήν ότι δεν κατάλαβα αν ο Μπίλ Μάρευ ήτανε παλιός φίλος του Γκαρσία και αν κάπιος το έχει ξεκαθαρίσει ας μου δώσει ένα hint.
Επί της ουσίας, τη σύγκρινα με τις δυό ταινίες για την Κούβα την "Κούβα" και "Αβάνα" με Ρέντφορντ και Κόννερυ όπου το κλίμα και η εποχή ήτανε κοινά.
Μου άρεσε και αυτή όπως και οι άλλες, μάλλον γιατί μου θυμίζουν το ταξίδι μου εκεί....Η μουσική όπως αναμέβεται, κατακλύσει την ταινία.
Η ταινία αυτή είναι πιο πολιτικοποιημένη και τολμά να βάλει το δάχτυλο και στα κακά της επανάστασης (σε μερικές χώρες της Νότιας Αμερικής ψιλολογοκρίθηκε γιατί δεν τα δείχνει όλα αγγελικά για τον Τσε κλπ)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster