ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Oppo Dv-981h...!!!!

Reaction score
1
Παρήγγειλα απο το γνωστο μαγαζι στην Αμερική και σε 5 ημέρες μου ήρθε στο σπίτι χωρίς καμμία επιβάρυνση.

Το συνέδεσα με την AMOI και παίζει μέσω HDMI στα 1080P μια εικόνα που μπορεί κανείς να δει σε πολαπλάσιας αξίας μηχάνημα.

Ειναι region free και παίζει οτι του βάλεις στο συρτάρι......εκτος απο αρχεία με επέκταση .avi , .ts , wma.

Ο ήχος του είναι κυριολεκτικά εξωπραγματικός και να λάβετε υποψιν οτι κοστίζει μόλις περίπου 2 100νταδες ευρω.

Εχω αλλάξει μεχρι τώρα 5 dvd player , με τελευταιο το περ'ιφημο KISS 600 και σας λεω ανεπιφύλακτα οτι και στην εικόνα αλλα και στον ήχο είναι κατα την γνώμη μου ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο , πάντοτε με γνώμονα τα λεφτά του.

Βέβαια το kiss δεν θα το άλλαζα διοτι 'επαιζε ΟΛΑ τα αρχεία αλλα μου κολλάγε συνέχεια και είχα ελάχιστες καλές εντυπ'ωσεις απο αυτό , και περισσότερα προβλήματα.

Το συστήνω το OPPO 981 σε όλους , διoτι εκτος απο απίθανο DVD είναι SACD και DVD AUDIO.

Θα επανέλθω με νεότερα......ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους ....!!!!!

Reaction score
1
...παίζει οτι του βάλεις στο συρτάρι......εκτος απο αρχεία με επέκταση .avi , .ts , wma.
Φίλε μου καλορίζικο, αλλά κάποιο λάθος κάνεις. Καθαρόαιμο DivX player και δεν παίζει .avi;;; Εδώ τα παίζει και το 971. Το ίδιο και με τα .wma.

Για τα .ts δεν ξέρω.

Reaction score
7
Εχω αλλάξει μεχρι τώρα 5 dvd player , με τελευταιο το περ'ιφημο KISS 600 και σας λεω ανεπιφύλακτα οτι και στην εικόνα αλλα και στον ήχο είναι κατα την γνώμη μου ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο , πάντοτε με γνώμονα τα λεφτά του.
Δε μας λες όμως και ποια είναι τα άλλα 3 players, για να καταλάβουμε τη βαρύτητα της υπεροχής του Oppo?

Reaction score
1
Καλημέρα φίλε μου.
Εγώ είμαι στην φάση για να αγοράσω το Kiss 600. Δεν μου το προτείνεις?
Κάτι που με ενδιαφέρει, είναι να παίζει αρχεία MPEG2 και να μπορεί να τα προχωρήσει με γρήγορη κίνηση μπροστά ή πίσω. Το κάνει αυτό?

Ευχαριστώ.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Oppo Dv-981h...!!!!

Καλημέρα φίλε μου.
Κάτι που με ενδιαφέρει, είναι να παίζει αρχεία MPEG2 και να μπορεί να τα προχωρήσει με γρήγορη κίνηση μπροστά ή πίσω. Το κάνει αυτό?

Ευχαριστώ.
Χρονια πολλα φιλε μου. Δεδομενου οτι κυκλοφορησαν αλλα player εξισου καλα ισως και καλυτερα θα σου προτεινα να απομακρυνθεις απο το Kiss.
Ειναι απο αποψη χαρακτηριστικων πολυ καλο, ομως δεν ειναι καθολου σταθερο. Εχει δημιουργησει πολλα προβληματα σε πολλους ιδιοκτητες του ενω μεγαλο ποσοστο απο αυτα επιστραφηκαν ως προβληματικα και αντικατασταθηκαν. Επειδη επικειτε κυκλοφορια νεου firmware που υποσχετε να λυσει πολλα αν οχι ολα τα προβληματα, αν μπορεις να περιμενεις ενα-δυο μηνες ακομα. Αρχεια mpeg2 δεν ξερω αν παιζει αλλα ταινιες dvd παιζει παρα πολυ καλα (ανεδειξε τα συστηματα προβολης μου) κανοντας upscale μεχρι και 1080p.

HV

Reaction score
0
Ηθελα και εγω να παρω το Oppo αλλα δεδομενου οτι τα Blue Ray και τα HDDVD πεφτουν ραγδαια σε τιμη ( 400ευρω το Blue Ray της Samsung απο Αμερικη και καπου 300ευρω το HDDVD της TOSHIBA ) πιστευω πως ειναι μια σαφως καλυτερη λυση.
Εν ολιγοις Σεπτεμβριο πλευρα αν οχι νωριτερα θα μπορουμε ολοι να αγορασουμε μια τετοια συσκευη.
Εγω προσωπικα εχω το Philips 963SA και η εικονα του ειναι τρομερη.
Χαλαλι τα 450ε που εδωσα πριν 2 χρονια.

Reaction score
0
Καλημέρα φίλε μου.

Ευχαριστώ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους σας!αν βιαζεσε φιλε μου παρε το snazzio κατα την γνωμη μου και πολλων αλλων που το εχουν δοκιμασει ,αλλιως φτιαξε ενα HTPC ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ......

Reaction score
0
Παιζει και παρα-παιζει .avi και υποτιτλους αλλα οχι ελληνικα.
Το πως θα παιξει το ξερετε......

Reaction score
1
Φίλοι μου , με συγχωρήτε που δεν σας έδωσα περισσότερες πληροφορίες για το το Oppo και δεν απάντησα στις ερωτήσεις σας , αλλα απο προχθές τρέχω στα Νοσοκομεία γιατι έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό ο πατέρας μου....ελπίζω μετα απο μερικές μέρες να βρώ ευκαιρία για περισσότερα....!!!!!

HV

Reaction score
0
Περαστικα στον πατερα σου φιλε μου.
Ειναι κριμα τετοιες μερες χαρας να συμβαινουν τετοια πραγματα.
Αν τον εβαλες σε δημοσιο νοσοκομειο και μπλεχτεις σε γραφειοκρατια η κατι αναλογο στειλε μου μυνημα μηπως βοηθησω.
Και παλι περαστικα.

Reaction score
5
Περαστικα φιλε dimM και σου ευχομαι το καλυτερο για τον πατερα σου.

Και να μην ξεχναμε ....περαστικοι ειμαστε ολοι.

Reaction score
1
Απάντηση: ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Oppo Dv-981h...!!!!

Ευχομαι το σοβαρο οπως ειπες εγκεφαλικο, να αποδειχτει ελαφριας μορφης, και ολα να πανε καλα.:(

Reaction score
1
Απάντηση: ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Oppo Dv-981h...!!!!

HV, 400 ευρω το blu ray???!!! Καλα διαβαζω???!!! Σε Ελλαδα και Ιταλια κοστιζει 1200+

HV

Reaction score
0
Εχω την δυνατοτητα να το φερω απο αμερικη το BD1000 της Samsung στα 400ε. Το ζητημα ειναι πως δεν θα το κανω εφοσον βγαινει το καινουργιο σε λιγο καιρο.
Γενικα ομως το πολυ με 500ε το φερνει ο καθενας ελλαδα μαζι και τα τελωνεια. ( Εγω εχω φιλο που πηγαινοερχεται και αρα δεν τιθεται θεμα τελωνειου ).

Reaction score
0
Χρόνια Πολλά σε όλους και όπου να ναι θα έρθει και η Καλή Χρονιά 2007!! Είμαι προβληματισμένος και δε ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα στο snazio 1350 και στο Oppo 981.

Αν και το Oppo παίζει HD content τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά εκτός απο τα wireless κλπ. Εννοώ στο content που παίζουν αν υπάρχει κάποια διαφορά...

Ευχαριστώ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67