ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1.Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 3,5Μ.Η ΠΡΟΒΟΛΗ(ΤΟ ΠΟΛΥ 100'),ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩ DVD(ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ :wink: )

2.ΕΧΩ DVD ΤΟ PIONNER 575

3.Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ~ 2000 ΕΥΡΟ

4.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ DLP-ΛΟΓΩ ΜΑΥΡΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ RAINBOW.

5.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΗD ΧΡΗΣΗ.

EΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟPTOMA 30A AΠO DLP ΚΑΙ ΤΟΝ HITACHI TX100 ΑΠΟ LCD ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2.

Ο 30Α,ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΧ200,Ζ4 ΚΛΠ? :?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Jinzo , καλως ορισες στο AVSite :wink:

Θα ηταν καλη ιδεα να εψαχνες το "Μακρυ καυτο Τεστ ΙΙ" το οποιο αφορα τους βιντεοπροβολεις που ενδιαφερεσαι.

Αν και εχεις δωσει την απαντηση ηδη μονος σου... :wink:

Reaction score
0
Διαβασα το M.Tεστ II και ειδα οτι ο H30A ειναι πολυ καλος!
Πηρα λοιπον την αποφαση να τον αγορασω.Tο σαββατοκυριακο ομως επεσε στα χερια μου το HITECH Oκτωμβριου,στο οποιο,στο review του Z4 ,τον δινει εφαμμιλο του 7700(μπορει και καλυτερο :? )και με εβαλε παλι σε σκεψεις...Mηπως θα πρεπει να δω και τους νεους LCD?(Θα προτιμουσα βεβαια τον TX200 μιας και εχω ακρη να τον παρω πιο φτηνα)
Aν καποιος ειχε μια πρωτη επαφη και μπορει να με βοηθησει.......PLEEEEESE!!!!!!

Reaction score
191
περιμενε λιγο να δεις το νεο πανελ της epson d5

δηλαδη sanyo z4 panasonic 900 hitachi klp
να παρεις ετσι μια νεα γευση και προχωρας μετα :wink:

Reaction score
1
To θεμα ειναι τι προτιμας DLP ή LCD.Εγω προσωπικα θα σου προτεινα DLP καλυτερο μαυρο και χρωμα.Τωρα για προβολεα θα σου ελεγα οτι ο Η30Α ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι για τα λεφτα του.

Reaction score
807
Καλυτερος/Εφαμιλλος λενε οτι ειναι και ο toshiba mt200 με 5χ ταχυτητα τροχου...

Reaction score
0
Eυχαριστω πολυ παιδια για τις αποψεις σας. :D
Θα ηθελα τωρα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις αναλυσεις.O H30A εχει 854 X 480 και εισοδο DVI.Eπειδη του χρονου θα ηθελα να δω το Mουντιαλ σε HD :mrgreen: ,μπορει ο H30A να συνδεθει με ψηφιακο αποκοδικοποιητη,και αν ναι, ο scaler του κανει καλη δουλεια μιας και η αναλυση του δεν ειναι HD?Oι LCD ειναι καλυτεροι σε αυτον τον τομεα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.402
Members
38.695
Νεότερο μέλος
Jimstag