ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ HOME CINEMA

Reaction score
0
θελω να αγορασω ηχεια για home cinema και οπου εχω ρωτησει ο καθενας λεει τα δικα του εχω ακουσει καποια ηχεια και προσανατολιζομαι στα KEF IQ9 για μπροστα KEF IQ2C για κεντρικο, KEF IQ1 για πισω και KEF SUB 1000.2 ειναι σωστη επιλογη? Μαλλον θα αγορασω και τον PIONEER LX-70 για ενισχυτη.Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο και περιμενω την εμπειρια σας για να αποφασισω.Σας ευχαριστω:respect:

Reaction score
8
Αν σου αρεσουν ναι με μια ενσταση για το υπογουφερ. Για τον ενισχυτη σου απαντησα στο αναλογο θρεντ.

Reaction score
8
Aν σου αρεσουν, ναι με μια ενσταση. Οχταρι υπογουφερ για χομ σινεμα; Προσωπικη γνωμη 15αρι η τουλαχιστον 12αρι. Στην τιμη που κυττας-λιγο παραπανω-πρπτεινω velodyne cht-12R που ειναι και τηλεχειριζομενο. Για τον ενισχυτη σπυ απαντησα στο αλλο θρεντ που ανοιξες.

Reaction score
8
Συμφωνω μαζι σου αλλα αυτη η εξαιρεση επιβαιβαιωνει τον κανονα. Και η τιμη του ξεφευγει λιγο.
Παρεπιπτοντως επειδη το εχω ακουσει το θεωρω λιγο υπερελεγχομενο με μετριες σταθμες, προσωπικη γνωμη, οχι τοσο καταλληλο για ταινιες, εκτος της περιπτωσεως σε ζευγος και παλι... το θεωρω ομως φοβερο για μουσικη και δη σε ταιριασμα με ηλεκτροστατικα-μαγνητοστατικα ηχεια λογω και της καμπινας του. Δεν πιστευω ομως οτι θα ικανοποιησει τον φιλο μας λογω του μη εντυπωσιακου χαμηλου οπως αυτος το αντιλαμβανεται, αντιθετα εμενα σαφως ναι. Μιλαμε παντα για την προταση σου γιατι για το Kef διατηρω αμφιβολιες για την παρουσια του.

Reaction score
0
Ο χωρος μου ειναι περιπου 40m2.Tι sub προτεινετε καποιος μου ειπε για το YAMAHA 515.Με τα υπολοιπα ηχεια υπαρχει καποια ενσταση?Σκεφτομουν και τα mission elan.

Reaction score
8
Φιλε locos τα ηχεια της KEF που αναφερεις σαφως ειναι προτιμητεα απο μενα τοσο λογω της ομοκεντρικης μοναδας και του εννιαιου ηχου της, οσο και λογω της συνολικης ποιοτητας του ηχου τους, καθως επισης του οτι δεν αποτελουν ιδιαιτερα δυσκολο φορτιο για τους ενισχυτες που σκοπευεις να αγορασεις, πραγμα ιδιαιτερα σημαντικο αφου καλουνται να οδηγησουν εως και 7 ηχεια. Στον παραγοντα ηχειο ομως ισχυει οσο πουθενα αλλου στον κρικο της ηχητικης αναπαραγωγης ο κανονας της ακροασης, γιατι το καθενα απο αυτα εχει τον δικο του ηχητικο χαρακτηρα. Ετσι καποιο ηχειο που μπορει να ικανοποιει απολυτα καποιον, καποιον αλλο τον αφηνει αδιαφορο και το αντιθετο.
Ως προς το υπογουφερ τωρα σου επαναλαμβανω την αποψη μου, οτι οσο μεγαλυτερος ο κωνος τοσο καλυτερα, σε συναρτηση βεβαια και με την ποιοτητα του. Αποψη μου το 12αρι της VELODYNE που σου προτεινα. Το YAMAHA που αναφερεις εκτος των περιορισμων που προκυπτουν απο την διαμετρο των 10 ιντσων του κωνου του, ειναι εξαιρετο, αν καταληξεις σε αυτο τελικα προσεξε στην τοποθετηση να βαλεις τα 4 εξτρα λαστιχενια ποδαρακια που εμπεριεχονται στην συσκευασια, γιατι χωρις αυτα θα αντιμετωπισεις προβληματα τριγμων που λανθασμενα κατα καιρους καποιοι θεωρησαν ως προβλημα του υπογουφερ.

Reaction score
0
Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω , τωρα τουλαχιστον ξερω που θα καταληξω.Θα κοιταξω για το velodyne.Αρχικα παω να κλεισω την Pioneer kuro 5080D και συνεχεια για ενισχυτη και ηχεια.Σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
50
Συμφωνώ κι εγώ με το Velo, αλλά έχε υπόψη σου ότι είναι κινηματογραφικά προσανατολισμένο (δεν είναι κακό αυτό). Σε ταινίες το αισθάνεται μια χαρά, σε μουσική, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πολυκολάει. Εκτός αν βάλεις κάνα κομματάκι για πάρτυ που θες ν' ακούς χαμηλές να βαράνε :)

Reaction score
150
θελω να αγορασω ηχεια για home cinema και οπου εχω ρωτησει ο καθενας λεει τα δικα του εχω ακουσει καποια ηχεια και προσανατολιζομαι στα KEF IQ9 για μπροστα KEF IQ2C για κεντρικο, KEF IQ1 για πισω και KEF SUB 1000.2 ειναι σωστη επιλογη? Μαλλον θα αγορασω και τον PIONEER LX-70 για ενισχυτη.Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο και περιμενω την εμπειρια σας για να αποφασισω.Σας ευχαριστω:respect:

Μιας και έχω 7.1 αποτελουμενο από KEF ας σου δώσω τα φώτα μου.

Το σύστημα μου αποτελέιται από τα εξής:

Front: IQ9
Center:IQ6
Left Right Surround: IQ8 (Διπολικά)
Back: IQ3
SUB: KEF PWS 3500 (12") -

A/V Receiver Onkyo TX-NR 905

Όσον αφορά το κεντρικό το σωστό ηχείο είναι το IQ6 με τα IQ9 και όχι το IQ2C. Καλό θα ήταν να είναι ίδια μάρκα και το SUB για δική σου ευκολία (phase, frequencies setiings κτλ) συγκεκριμένα μην πάρεις κάτι λιγότερο από το PWS 2500 αν πας σε KEF. Το PWS 3500 έχω σε Pianno Black και είναι πανέμορφο (με έξτρα χρέωση βέβαια - πήγε 1350 Ευρώ) δεν ξέρω αν βγαίνουν τα άλλα μοντέλα αλλά ρώτα.

Τα Surround αν δέν μπορείς να βάλεις τα δίπολα (ΙQ8) πάρε τα ΙQ3 που επίσης είναι ισσοροπημένα με τα ΙQ9.

Τέλος να σου πώ ότι γενικά είναι φοβερά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνεις ευχαριστημένος. Επίσης με τον Pioneer μην περιμένεις και την τρελή απόδοση με αυτά που σου προτείνω ειδικά σε ένταση δεν θα σηκώνει πολύ.

Και κάτι ακόμα. Δώσε στα ηχεία χρόνο και θα με θυμηθείς! Μετά τις 100 ώρες θα είναι απίστευτα. Οπότε στρώστα!. Ειδικά τα IQ9.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale